İnkılap Kitabevi Modern Türk Edebiyatının Ana Çizgileri

166,89 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
210,24 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
210,44 TL

Ürün Bilgileri

İnkılap Kitabevi Modern Türk Edebiyatının Ana Çizgileri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Türk edebiyatının islam medeniyeti kadrosu içinde doğmuş olan Divan Edebiyatından sıyrılarak avrupai bir karaktere bürünmeye başlaması 19. asrın ikinci yarısına rastlar. İslami edebiyatın bütün özelliklerine sahip olabilmek için 11. asırdan 15. asıra kadar uzun bir intibak devresi geçirdikten sonra 19. asrın ortalarına kadar gelişip kökleşerek Türk aydınlarının gözündeki değerini koruyan Divan Edebiyatı, bu asrın ikinci yarısında yetişen idealist, çok kabileyetli yazarlarla şairlerin çok dinamik ve sürekli çabaları ile, kırk yıl gibi kısa bir süre içinde, yerini hızla batılı bir edebiyata bıraktı. ?Tanıtım Metni Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kenan Akyüz
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Kenan Akyüz Modern Türk Edebiyatının Ana Çizgileri İnkılap Kitabevi Fiyatı - Trendyol

Modern Türk Edebiyatının Ana Çizgileri, modern edebiyatın oluşum sürecini akademik bir dille konu alır. Bu sebeple, modern Türk edebiyatını net bir şekilde anlamak için iyi bir akademik kaynak niteliğindedir. Bu akademik derslerde rahatlıkla kullanılabilecek nitelikte olan kitap, öğrencilerin rahat bir şekilde anlamalarına destek olmak için açıklayıcı ve net bir anlatımla kaleme alınır. Kitapta yer alan konular boyunca açık ve net bir dil kullanılır. Bu sebeple tek gaye, öğrenciler tarafından yer alan konuların rahatlıkla anlaşılması olur. Ek olarak öğrencilerin dikkatini hep kitapta tutmak amacıyla tamamiyle akademik bir dil kullanılmadan yazılmıştır. Bu sebeple eserde gereksiz açıklamalardan kaçınılır. Modern Türk Edebiyatının Ana Çizgileri İnkılap Kitabevi fiyat noktasında müşterilerin bütçeleri zorlamaz.

  • Açık ve anlaşılır
  • Özgün ve açıklayıcı
  • Kaliteli basım

Modern Türk Edebiyatının Ana Çizgileri Özellikleri

Modern Türk Edebiyatının Ana Çizgileri Özellikleri

En iyi performans ve yüksek verim sunan net içerikli ders kaynakları ile öğrenciler zaman kazanabilir. Bu şekilde zorlu sınavlara kısa sürede başarılı bir şekilde hazırlanabilir. Doğru kaynak ve doğru çalışma ile yüksek başarı elde edebilir. Bu hususta Modern Türk Edebiyatının Ana Çizgileri Kenan Akyüz tarafından özenle kaleme alınır. Bu akademik nitelikte olan kitabın yardımıyla çabuk ve rahat bir şekilde öğrenim sağlayabilirsiniz. Çalışmanın en kolay yolu net anlatıma sahip olan kitaplarla çalışmak olur. Bu Kenan Akyüz Modern Türk Edebiyatının Ana Çizgileri kitabı son derece net anlatımı ile rahat bir anlama sağlar. Ayrıntılı ve kesin bilgiler sayesinde sorunsuz öğrenme sağlar. Ne zaman ihtiyacınız olursa, başarılı sonuçlar elde etmek için özenle yazılmış bu kitaptan yararlanabilirsiniz. Kitapta tüm bilgiler güncel bir formatta yer alır.

Modern Türk Edebiyatının Ana Çizgileri Fiyatı

Modern Türk Edebiyatının Ana Çizgileri Fiyatı

Öğrenci yaşamının çeşitli özelliklerinde kullanılan birçok kaynağa rağmen, 140674 kitabı her zaman bilgi noktasında en iyi şekilde desteği sunmada yardımcı olur. Açıklayıcı yazımı sayesinde bu kitabın anlaşılması oldukça kolaydır. Kompakt tasarım, hafif ve taşımasının rahat oluşu ürünü daha özel kılabilir. Günlük hayatta ya da okulda gerek duyduğunuz her zaman kullanabileceğiniz faydalı akademik eserlerden biridir. Bu eser, yüksek kaliteli kağıt, mükemmel basım malzemesi ve mükemmel içerikleri öğrencilerin okul hayatına kolaylık katar. Kenan Akyüz Modern Türk Edebiyatının Ana Çizgileri İnkılap Kitabevi fiyatı hususunda her daim müşteri bütçesi için uygun niteliktedir. İndirim döneminde bu eseri satın almayı tercih ederek maliyet açısından tasarruf edebilirsiniz. İnkılap Kitabevi tarafından basılan bu eseri indirimli fiyattan satın alabilirsiniz. İndirim promosyonları sayesinde, yüksek kaliteli ürünleri cazip fiyatlarla sipariş edebilirsiniz.

Modern Türk Edebiyatının Ana Çizgileri Yorumları!

Modern Türk Edebiyatının Ana Çizgileri Yorumları

Bu kaynakta Modern Türk Edebiyatı ile ilgili aradığınız tüm detayları bulabilirsiniz. Bu, her seviyeden öğrencinin konuları kolayca kavrayabilmesi için gözden kaçırılmaması gereken her detay bu eserde yer alır. Bu kaynak kolay anlaşılır olması ile öne çıkar. Bir edebiyat ders kitabı seçerken akılda tutulması gereken noktalar vardır. Bu noktada, satın almaya karar verdiğiniz kitabın kolay anlaşılır ve doğru bilgiler içerdiğinden emin olmanız gerekir. Bu kitap kalıcı ve akademik bir eğitim kaynağıdır. Kitabı okuması da taşıması da kolaydır ve pek çok alanda rahatlıkla kullanılır. Kenan Akyüz Modern Türk Edebiyatının Ana Çizgileri İnkılap Kitabevi yorumlarına göz atarak kitap hakkında daha detaylı bir şekilde bilgi sahibi olabilirsiniz. Kenan Akyüz Modern Türk Edebiyatının Ana Çizgileri incelemesi ışığında kitap ve içeriği hakkında daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.