249,89 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
2. Ürüne %7 İndirim
250 TL'ye 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
191,29 TL
250 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
210,22 TL
4. Ürüne %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

İnkılap Kitabevi Acımak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elifin Kitaplığı Satıcı Ünvanı: SELİN YELLİKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1369430538200001 Vergi Kimlik Numarası: 9470509339
    Bu ürün Elifin Kitaplığı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Reşat Nuri Güntekin 1928 yılında yayınlanan bu eserinde
  • çalışkan başarılı fakat zaaf gösterenlere karşı acımasız olan Zehra Öğretmen ile babası Mürşit’in bakış açılarından dramatik yaşam öykülerini anlatıyor. Yazar, cumhuriyet öncesinde yeni mezun, idealist genç bir mülkiyelinin iş ve sosyal yaşamdaki çatışmalarını ve uyumsuz ilişkilerini anlatırken, dönemin memuriyet yaşamına, köhne yapısına ait önemli ipuçları da veriyor. Şehirden kasabalara sürüklenirken, ardında birer birer ilkelerini de bırakan genç adam hatalı bir evlilikle korkunç bir sona doğru sürükleniyor. Acı ve sefaletle dolu ortamdan tesadüfle sadece kızı Zehra’yı kurtarabiliyor. Acımak
  • aile içi ilişkileri ve sorumluluklarını, adeta ders verir gibi gözler önüne seriyor.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Kolektif
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Acımak - Reşat Nuri Güntekin | İnkilap Kitabevi

Reşat Nuri Güntekin, Türk edebiyatının önemli yazarlarından biridir. Yazarın önemli eserlerinden biri olan Acımak romanı, klasikler arasına girer. Eser, birçok kitapseverin kütüphanesinde yerini alır. Üzerinden neredeyse yüzyıl geçmesine rağmen Reşat Nuri Güntekin Acımak İnkılap Yayınları tarafından basılarak beğeninize sunulur.

  • Günümüze yakın edebi dil
  • Dönem romanı
  • Geniş insan tahlilleri

Reşat Nuri Güntekin Acımak Kitabı Konusu

Reşat Nuri Güntekin Acımak Kitabı Konusu

Reşat Nuri Güntekin Acımak kitabını 1928 yılında kaleme alır. Derin edebi anlatımı ile günümüzde bile adından söz ettirir ve Türk edebiyat klasiklerinin arasına girmeyi başarır. Acımak İnkılap Yayınları sayesinde sade ve yalın bir dille sizlere aktarılır. Acımak Reşat Nuri Güntekin konusu, bir öğretmenin babasıyla arasında yıllarca süren bir yanlış anlaşılma üzerine kuruludur. Eserle ilgili bazı detaylar şu şekildedir:

Reşat Nuri Güntekin Acımak kaç sayfa sorusunun cevabı ise 159’dur. Her yaştan okur için uygun bir kitap türüdür. Reşat Nuri Güntekin Acımak, sade ve şık kitap kapağının yanı sıra, sade ve ilgi çekici edebi diliyle ön plana çıkar. Yıllar geçse bile Acımak romanı okurlar için başucu kitabı olmaya devam eder. Birçok kitleden insan için ders verici mahiyeti olan bir kitaptır. Yayın şirketi, dönemin Türkçe üslubunu günümüz diliyle harmanlamayı başarır. Akıcı dili ile küçük yaştaki okurlar için de güzel ve ders verici bir kitaptır. İdeal yazı boyutu ve kaliteli kağıt dokusu ile okurların gözlerini yormaz.

    Reşat Nuri Güntekin Acımak Hakkında Bilgiler

    Reşat Nuri Güntekin Acımak Hakkında Bilgiler

    Reşat Nuri Güntekin Acımak hakkında bilgiler eserin arka kapağında yer alır. Acımak Reşat Nuri Güntekin incelemeleri yazarın edebi karakteri kadar kitaplarında ele aldığı konularla da ilgilidir. Reşat Nuri Güntekin Acımak roman incelemesi genel olarak konusu ve okuyucuya hitabı üzerinedir. Yapılan yorumlar ise oldukça ilgi çekicidir. Yayınevi Reşat Nuri Güntekin'in Acımak kitabı yanında diğer birçok kitabını da aynı özenle beğeninize sunar.

    Reşat Nuri Güntekin Acımak romanı Türk edebiyatının Anadolu odaklı eserlerindendir. Özellikle insanların yaşamından manzaralar sunar. Acımak kitabı okurları genel olarak yazarın diğer kitaplarında da Anadolu manzaralarıyla karşılaşır. Reşat Nuri Güntekin Acımak okumanın bir diğer artısı ise, o dönemde Anadolu ve Türk insanı hakkındaki psikolojik tahlillerin incelenme fırsatıdır. Acımak Reşat Nuri Güntekin sayfa sayısı 159’dur. İçeriğinin konusu ilgi çekicidir. Ayrıca yazı dilinin edebi güzelliği de ön plandadır. Kitap kapağında kullanılan karton kaliteli olduğu için eser, darbelere karşı dayanıklıdır.

      Reşat Nuri Güntekin Acımak Uygun Fiyatlarla Trendyol'da

      Reşat Nuri Güntekin Acımak Uygun Fiyatlarla Trendyol'da

      Günümüzde Türk edebiyatında yer alan Reşat Nuri Güntekin'in Acımak kitabı, klasikler arasında girmeyi başarır ve hala geniş bir okuyucu kitlesine sahiptir. Anadolu'da yaşayan bir köy öğretmeninin geçmişte yaşadığı konuları ele alır. Babasıyla yaşananları içten bir duygusallıkla ele alan yazar, romanın sonunu da aynı özenle tamamlar. Kitabın ilgi çekici konusunun yanı sıra, edebi dili de dikkatleri üzerine çeker. Sade ve akıcı bir dil ile birçok okurun hafızasında yer eder. İlginç konusu ve sade dili ile her yaş grubundan insan için uygundur. Yayınevi yıllardır okuyucularına yazarın kitabını sunmaya devam eder. Fiziksel olarak da dayanıklı olan kitap, uzun süre kütüphanede zarar görmeden muhafaza edilir. Reşat Nuri Güntekin Acımak yorumlarına göz attığında okurların memnuniyetini görebilirsiniz. Reşat Nuri Güntekin Acımak fiyat aralıkları ise her bütçeden insanın cebine uygundur. Trendyol sayesinde kitabı almadan ürünü daha önce almış olan müşterilerin yorumlarını okuyup bilgi sahibi olabilirsiniz. Gelişmiş filtreleme seçeneğinden yararlanarak yazarın ve yayınevinin birçok kitabına göz atabilirsiniz. Reşat Nuri Güntekin Acımak satın alabilir ya da birçok Türk edebiyatı klasiklerine bakabilirsiniz.