İnkılap Kitabevi 2021 Var Olmak

89,13 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
100 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
88,33 TL
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
96,70 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

İnkılap Kitabevi 2021 Var Olmak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kitapkesesi Satıcı Ünvanı: KİDA KİTAP YAYIN DAĞITIM VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388067329800015 Vergi Kimlik Numarası: 3880673298
    Bu ürün kitapkesesi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2021 Var Olmak Zeynep Turan / İnkılap Kitabevi Basım Yılı: 2020
  • Sayfa Sayısı: 440
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 13,7 x 21,5
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9789751041500
  • Yazar: Zeynep Turan
  • "2021 yılının ruhunda Var Olma sanatını öğretmek var. Hangi burçlar var olma mücadelesi verecek hangileri varlığını kanıtlayacak?" "2021'de huyunu değiştiren burçlarla yolunu değiştiren burçlar arasında mı kalacağız?" "Herkesin yaptığını yapmayan kafasına koyduğunu yaşayan Türkiye'nin siyasi kaderi hangi yöne gidecek?" "Pandemi diye çıkılan yolun sonu gelecek mi?" "Yeni normalde şekil değiştiren eğitim sistemi artık kalıcı mı olacak?" "Dünyanın eş zamanlı öksürmesi Dijital Diktatörlüğü mü önümüze sürecek?" "Hibrit insan teknolojisi küresel savaşları beraberinde mi getirecek?" "Ekonomik kriz hangi ülkenin hiperenflasyon altında ezilmesine neden olacak?" "Akdeniz'de ön görülemez savaşların başlangıcını kim tetikleyecek?" "Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) 32 yıl sonra nasıl dünya gündemine gelecek?" "İnsanlık dünyanın sahibi gibi davrananların elinden kurtulabilecek mi?" "2021 yılı hafızalarımıza reset mi atacak?"

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

İnkılap Kitapevi 2021 Var Olmak ile Geleceği Oku

Astrolog Zeynep Turan’ın kaleme aldığı kitaplardan biri de 2021 var olmak olarak karşımıza çıkmaktadır. Ünlü astroloğun kaleminden 2021 yılında dünyada ve Türkiye’de yıldızlar ve gezegenler tarafından nasıl bir etki yaşanacağı yansıtılmıştır. Farklı farklı pek çok konuyu ele alan 2021 var olmak kitabı, İnkılap kitapevi tarafından yayınlanmıştır. 3. hamur tipine sahip kitap 440 sayfadan oluşmaktadır. Basım yılı 2020 olan kitap 2021 senesinde yaşanan olayları güncel bir dille kaleme almaktadır. Herkesin anlayabileceği bir dille yazılmış olan kitap, gezegen olaylarından bireylerin, toplumların ve küresel yapılaşmanın nasıl etkileneceğinden bahsetmektedir. Siyasi, sosyal ve bireysel olarak 2021’in üzerimizdeki etkisini ve getirdiği dönüşümleri anlayabilmek için okumakta fayda olan kitaplardan biridir. Siz de 2021 yılının sizi nasıl etkilediğinden ve bu etkilerle nasıl başa çıkmanız gerektiği konularında bilgi sahibi olmak istiyorsanız bu kitabı okumanızı tavsiye ederiz.

  • 3. hamur tipi
  • Astroloji ile ilgili içerik
  • Toplumsal olaylara referanslar

Zeynep Turan’ın Kaleminden 2021 Var Olmak

Zeynep Turan, 2021 var olmak adlı kitabında çeşitli konulara değinerek okuyucuyu aydınlatmaya çalışmaktadır. Var olma sanatını öğrenmek isteyenler için bu kitap önerilebilir. Yazar 2021 yılının ruhunda var olma sanatı olduğunu ileri sürmektedir. Bu kitaptan hangi burçların var olma mücadelesi vereceğini ve hangilerinin varlıklarını kanıtlayacağını öğrenebilirsiniz. Kitap aynı zamanda pandeminin sonu gelecek mi, yeni normaldeki eğitim sistemi, Türkiye’nin siyasi kaderi gibi konuları da ele almaktadır. Covid- 19 salgınının Dünya’da etkileri dijital diktatörlüğü mü getirecek sorularının yanıtlarını 2021 var olmak kitabında bulabilirsiniz. Kitap bizlere 2021’in etkileri ve getireceği dönüşümlerle ilgili bilgileri sunmaktadır. Ekonomik kriz konusunu da gündeme alan kitap geleceğe yönelik atacağımız adımlarda bir kılavuz niteliği taşımaktadır. Okuyucuyu aydınlatmayı hedef alan yazar, yıldızlar ve gezegenlerin hareketlerine göre bireyleri yönlendirme çabasındadır. Siz de 2-9789751041500 kodlu bu kitabı satın alarak yaşanılanlara üçüncü bir gözle bakma şansına sahip olabilirsiniz.

Elinizden Düşürmeyeceğiniz Bir Kitap: 2021 Var Olmak

İnkılap kitabevi 2021 var olmak kitabını 2020 yılında yayınlamıştır. Astroloji konusunda ülkemizde en çok tanınan kişi olan Zeynep Turan tarafından yazılmış kitap, pek çok konuyu ele almaktadır. 2021 var olmak içeriği gereğince her yaş grubundan insanın keyifle okuyabileceği konuları barındırmaktadır. İçeriğinde Akdeniz’in ön görülemez savaşları ile ilgili bir bölüm de yer almaktadır. Güney doğu Anadolu projesi hakkında da yorumlar bu kitapta bulunmaktadır. Genel olarak insanlığın nereye doğru gittiği ve 2021’de nasıl etkilendiği ile alakalı çeşitli bilgi ve öngörüler 2021 var olmak kitabında bulunabilir. Kitabın içeriğinde hibrit insan teknolojisi konusuna da değinilmiştir. 2021 var olmak kitabı, gökyüzündeki olayların insan hafızasını nasıl etkileyeceğini de konu almaktadır. Astroloji ile ilgilenen ve geleceği merak edenlerin elinden asla düşürmek istemeyecekleri kitaplardan biridir.

2021 Var Olmak Kitabı ile Bakış Açınızı Genişletin

Zeynep Turan, 2021 var olmak kitabında okuyucunun farklı perspektiflerden hayata ve geleceğe bakmasını sağlamaktadır. Hayatın gidişatı içerisinde, ülkemizde ve dünyada siyasi, ekonomik ve sosyal olayların nasıl dönüşeceğine dair ipuçları veren kitap, okuyucular tarafından oldukça beğenilmektedir. Elinizden düşürmeden bir çırpıda bitirebileceğiniz bu kitap size farklı bir bakış açısı kazandıracaktır. 2022 var olmak okuyanlar da kitaptan oldukça memnun kaldıklarını dile getirmektedirler. Zeynep Turan tarafından kaleme alınmış 2022 var olmak okuyanlar tarafından büyük beğeni toplamıştır. 2023 var olmak özellikleri de diğer kitaplar gibi aydınlatıcı olması ile ön plana çıkmaktadır. 2024 var olmak yorumları ise oldukça pozitiftir. Siz de 2021 var olmak kitabını okuyarak var olma sanatı hakkında yazardan bilgiler edinebilir ve bakış açınızı genişletebilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.