İngro Glutensiz Teff Tohumu 5000 G

1.750 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

İngro Glutensiz Teff Tohumu 5000 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İngro Gıda Bilişim Pazarlama Satıcı Ünvanı: HASAN YÜRÜMEZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Karaman Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3778722334600001 Vergi Kimlik Numarası: 9950195228
    Bu ürün İngro Gıda Bilişim Pazarlama tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TEFF TOHUMU Teff Etiyopya’da yetişen bir tahıl türüdür. Teff’e Taf veya Khaksir de denmektedir. Kırmızı, beyaz veya kahverengi renklerinde minik minik tanelerden oluşan, irmik veya köftelik bulgura benzer büyüklüğü olan bir tahıldır. Dünyanın birçok yerinde yetiştirilir. Teff ‘le neler yapılır ? Beyaz renkte olanın tadı kestaneye, kahverengi olanınki fındığa benzemektedir. Yemesi çok keyiflidir, unu yapılabilir
  • unla yapılan her şey yapılabilir. Çorbalara kıvam artırıcı olarak kullanılabilir, kek vb. yapılabilir. Uzun süre tokluk hissi verir. Hayatınızda hem kendiniz hem de sevdikleriniz için olması gereken bir tahıldır. Hangi iklimde yetişir ? Teff bitkisi her türlü iklim şartlarına uyum gösteren bir tahıl çeşididir. Bakımı kolaydır. Her türlü toprakta yetişebilir. Kuraklığa ve aşırı yağışa dayanıklıdır. Hasadı kolay yapılır, 2-3 ayda hasat durumuna gelmektedir. Çok bereketli, verimlidir. Dekara düşen kazanç oldukça yüksektir. Aynı zamanda üretim maliyeti de oldukça düşüktür. Teff hem tahıl olarak hem de un olarak kullanıldığında zor şartlara dayanıklıdır. Dünyanın en küçük tahılı olarak biliniyor. Hangi bölgelerde yetişir ? Dünyanın birçok yerinde yetiştirilir. Teff üretimi ülkemizde Eskişehir’de deneme üretimi yapılmış olup sonuç olumlu görülmüştür. Dünyada en çok Etiyopya’da yetişir. TEFF’İN FAYDALARI ·Yüksek antioksidan içerir. ·Probiyotiktir. ·Bakterileri olan probiyotikleri besler, onların sayısının artmasını sağlar. ·Gluten içermez. ·Kansızlığa iyi gelir. ·Uzun süre tokluk hissi verir. ·Vitamin ve mineral bakımından zengindir. ·Bağışıklık sistemini güçlendirir. ·Lif, demir, kalsiyum deposudur. ·Kemik ve diş sağlığına çok faydalıdır. Raf ömrü ne kadardır ? Raf ömrü 1 yıldır. Nasıl ambalajlarda bulunur? 1000 g a kadar Kraft Doypack kilitli torbalar kullanılarak ambalajlanır. 5- 10-25.000 g da Lamine Polietilen çuvallar kullanılarak ambalajlanır. 5 ile 25 kg arası paketler hazırlanır. Sevkiyat işlemi nasıl gerçekleştirilir? Anlaşmalı kargolar ile gönderim yapılmaktadır. Tonajlı alımlar ambar, lojistik firmaları ve anlaşmalı nakliyeciler ile gerçekleştirilmektedir. Besin özellikleri nelerdir? Enerji ve Besin Ögeleri 100 g için Enerji 365 kcal Yağ 2,2 g - Doymuş Yağ 0,35 g Karbonhidrat 70 g - Şekerler 1,4 g Protein 13 g Tuz 0 g Lif 6,5 g TEFF TOHUMLU ELMALI TARÇINLI KAHVALTILIK Malzemeler: ·1 su bardağı teff tohumu ·1,5 su bardağı sı ·1 adet orta boy elma ·1 tatlı kaşığı tarçın ·1 tatlı kaşığı bal veya harnup pekmezi veya karadut pekmezi Tarifi: ·1 su bardağı teff tohumunu tencereye koyuyoruz. Üzerine 1,5 su bardağı su ilave edilir. Suyu çekinceye kadar pişiriyoruz.(Su yerine isterseniz süt de koyabilirsiniz.) ·Elmaların kabuklarını soyup ayrı bir tabağa rendeliyoruz. ·Pişirdiğimiz teff tohumu soğuyunca üzerine 1 tatlı kaşığı tarçın ile 1 tatlı kaşığı bal ekleyip iyice karıştırıyoruz. ·Üzerine ceviz veya muz ekleyerek servis edilebilir. Afiyet olsun.
Geri Bildirim Ver