İngro Beyaz Sorgum Tohumu 1000 gr

130 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

İngro Beyaz Sorgum Tohumu 1000 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İngro Gıda Bilişim Pazarlama Satıcı Ünvanı: HASAN YÜRÜMEZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Karaman Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3778722334600001 Vergi Kimlik Numarası: 9950195228
    Bu ürün İngro Gıda Bilişim Pazarlama tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Beyaz sorgum tohumusorgum buğdaygiller ailesine mensup bir yem bitkisidir. Beyaz renklidir, tanedir. Güvercinler için faydalı bir besindir. Içerisindeki yağ solunum yolları için çok faydalıdır. Içerisindeki omega 6 ve diğer yağ asitleri bağışıklık sistemini güçlendirir. Içerisindeki oleik asit kaliteli ve parlak tüyler oluşturur. Beyaz sorgum birinci sınıf tahıl kalitesindedir. dünyada nasıl kullanılmaktadır ?sıcak ve kurak iklimlerde rahatlıkla yetiştirilir. Dünyanın 70’e yakın ülkesinde insan besini, hayvan yemi, alkollü içecekler ve yenilebilir enerji kaynağı üretiminde yaygın olarak kullanılmaktadır. Özellikle afrika, amerika ve asya’da insan gıdası olarak değerlendirilmektedir. Hindistan, güney asya ülkeleri, güney afrika, amerika’da kuskus, ekmeklik sorgum unu , lapa, melas ve tatlı şurubu şeklinde yararlanılmaktadır. Üretimde çin ve meksika öndedir. Şekerli ve şekersiz iki çeşittir. Dünyadaki kullanım alanları dört temel grupta toplanır. Tane sorgum, yemlik sorgum, tatlı(şeker) sorgum, süpürge sorgum.bazı insanlar sorgumu , insanlığın kurtuluşu olarak düşünürler. Sorgumun birçok türü vardır. En yaygın olanı sorgum bicolardır. Şekerli ve şekersiz çeşitleri vardır. Ucuz olması ve her iklimde yetişmesi sebebiyle sorgum dünya genelinde çok yaygındır. Bu itibarla dünya açlığı ile savaşmada ideal bir vasıta konumuna getirmektedir. Kinoa muadilidir. Ucuz ve kolay yetişir. Sulama ve gübre ihtiyacı yoktur. Bilim insanları küresel ısınmanın daha da ilerlemesi halinde sorgumun değerinin daha iyi anlaşılacağını düşünmektedirler. Yaklaşık sekiz yıl saklanabilir. Depolama süresi diğer tahıllara göre daha fazladır. Kıtlık ve kuraklık yaşayan bölgeler için güvencedir. tarihi nedir ?5000 yıldır yetiştirilmektedir. Uzakdoğu ‘da ve afrika’da diğer tahılların önüne geçmiştir. faydaları nelerdir ?·tok tutma özelliği vardır. sağlamak isteyenler için ideal bir besindir.·glütensizdir. Glüten hassasiyeti olanlar için güvenli bir besindir.·b vitaminleri , magnezyum, potasyum, fosfor, demir , çinko gibi vitamin ve mineraller bakımından çok zengindir.·lif bakımından oldukça iyidir.·dünya çapında yaygın olarak üretilen bir tahıldır. Ekmek yapımında kullanılır.·şurubu tatlandırıcı olarak kullanılır·doğal bir yakıt kaynağıdır. raf ömrü ne kadardır ?raf ömrü 1 yıldır. nasıl ambalajlarda bulunur?1000 g a kadar kraft doypack kilitli torbalar kullanılarak ambalajlanır.5- 10-25.000 g da lamine polietilen çuvallar kullanılarak ambalajlanır.5 ile 25 kg arası paketler hazırlanır. sevkiyat işlemi nasıl gerçekleştirilir?anlaşmalı kargolar ile gönderim yapılmaktadır. Tonajlı alımlar ambar, lojistik firmaları ve anlaşmalı nakliyeciler ile gerçekleştirilmektedir. besin özellikleri nelerdir?enerji ve besin ögeleri 100 g içinenerji386kcalyağ3g- Doymuş yağ0,1gkarbonhidrat40g- Şekerler0,1gprotein10gtuz0glif4g
Geri Bildirim Ver