İnformal Yayınları 2024 Kpss Matematiğin Kara Kutusu Tamamı Çözümlü Konu Özetli Soru Bankası Set Paket

454,47 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
1.500 TL'ye 110 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
509,59 TL

Ürün Bilgileri

İnformal Yayınları 2024 Kpss Matematiğin Kara Kutusu Tamamı Çözümlü Konu Özetli Soru Bankası Set Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İnformal Yayınları Satıcı Ünvanı: İNFORMAL GRUP YAYIN KİTAP SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0478117839400001 Vergi Kimlik Numarası: 4781178394
    Bu ürün İnformal Yayınları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2024 KPSS Matematiğin Kara Kutusu 1.ve 2. Cilt Konu Özetli Dijital Çözümlü ÖSYM Soru Bankası SET PAKET

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Sınav Tipi KPSS
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Komisyon
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Basım Yılı 2024
  • Setli/Tekil Setli Ürün
  • Ders Matematik
Geri Bildirim Ver

İnformal Yayınları 2022 Kpss Matematiğin Kara Kutusu Tamamı Çözümlü Konu Özetli Soru Bankası Set Paket

KPSS, devlet kadrosunda işe başlama imkanı sunan önemli sınavlardan biridir. Bu önemli sınava hazırlanmak amacıyla öğrenciler için çok sayıda kaynak kitap tasarlanır. Tasarlanan bu kitaplar arasından İnformal Yayınları 2022 KPSS Matematiğin Kara Kutusu tamamı çözümlü konu özetli soru bankası set paket seçeneği özellikleri sayesinde dikkat çeker. Ürün, 2022 yılına ait konuların bir araya getirilmesi sonucunda üretilir. Bu özelliği sayesinde güncel verilere yer veren soru bankasında gereksiz veya müfredat dışı konuların bulunması söz konusu değildir. Ürün içerisinde çözümlü sorulara yer verilir. Bu sayede öğrencilerin hatırlayamadığı, kafalarını karıştıran noktalara kolay ve pratik bir şekilde göz atabilirler. Siz de KPSS sınavına hazırlanıyorsanız güncel içeriklerin bir araya getirilmesi sonucunda oluşan kaliteli KPSS Matematiğin Kara Kutusu 2022 seçeneğini tercih edebilirsiniz.

  • Güncellik ilkesine uygun
  • Konu özet bölümleri
  • Çözümlü sorular

Güncel İnformal Yayınları 2022 KPSS Soru Bankası

Güncel İnformal Yayınları 2022 KPSS Soru Bankası

KPSS Matematiğin Kara Kutusu seçeneği, 2022 yılına ait olan müfredata uygun olarak hazırlanır. İçerisinde yer alan sorular güncellik ilkesi kapsamında seçilir. Bu özelliğin sonucunda ürün; öz ve gerekli konulara yer verir. Soru bankası, son 11 yılda yapılan TYT, AYT, ALES, DGS, MSÜS, KPSS Lisans, KPSS Ön Lisans, KPSS Ortaöğretim yani Lise, ÖSS, LES, YGS, LYS, PMYO, ALS, JANA, İç Denetçiliği, YÇS ve YÖS sınavlarında bulunan sorulara yer verir. Bu özelliği sonucunda ürün, çıkma ihtimali yüksek olan testler ile öğrencilerin başarılı bir şekilde sınava hazırlanmalarına kaynaklık eder. KPSS Matematiğin Kara Kutusu seti içerisinde yer alan soruların tamamı çözümlüdür. Siz de son 11 yılda yapılan çeşitli sınavlardan alınan sorulara sahip olan; öğrencilerin öğrenme seviyelerinin doğruluk ve güvenilirlik payı yüksek bir şekilde ölçen etkileyici ürünü değerlendirebilirsiniz.

Kaliteli İnformal Yayınları KPSS Matematik KPSS Seti

Kaliteli İnformal Yayınları KPSS Matematik KPSS Seti

Kaliteli yapıdaki ürün, 2022 yılına KPSS müfredat konuları kapsamında hazırlanır. Bu özelliği sonucunda soru bankası, öğrencilerin rahat ve hızlı bir şekilde konuları anlamasına katkıda bulunur. Ürün içerisinde yer alan testler kolaydan zora doğru sıralanır. Bu sayede öğrencilerin motivasyonunu artırırken öğretim ilkelerine uyum sağlar. Soru bankası içerisinde yer alan testler, KPSS konu sıralamasına uygun olarak yerleştirilir. Bu sayede ürün, oldukça kullanışlı ve işlevsel bir yapı kazanır. Aynı zamanda ürün içerisinde yer alan çıkmış soruların alt kısmında hangi yıla ve sınava ait olduğuna dair bilgiler de bulunur. Böylelikle ürün, öğrencilerin hedeflerine ulaşmalarında yol gösterici niteliğine sahip olur. İnformal Yayınları 2022 KPSS Matematiğin Kara Kutusu tamamı çözümlü konu özetli soru bankası set paket yorumları olumlu yöndedir. Siz de kaliteli bir yapıya sahip olan ürünü inceleyebilirsiniz.

Avantajlı İnformal Yayınları 2022 KPSS Soru Bankası Fiyatları

Avantajlı İnformal Yayınları 2022 KPSS Soru Bankası Fiyatları

Dikkat çeken ürün, özellikleri sayesinde öğrencinin dersi olan motivasyonunu artırır. İçerisinde yer alan konuları kolaydan zora doğru bir şekilde sıralayan soru bankası, öğrencinin konsantrasyonunun artmasına kaynaklık eder. Aynı zamanda ürün, kaliteli sayfa yapısına sahiptir. Böylelikle baskı esnasında kayma veya akma gibi herhangi istenmeyen bir durum görülmez. Ürün, 2022 yılı KPSS matematik müfredatına uygun olarak hazırlanır. İçerisinde bilgi kirliliğine sebep olacak herhangi bir konuya yer verilmez. Ürünün müşteri memnuniyetini kazanan noktalarından biri de yüksek çözünürlüğe sahip baskı niteliğidir. İnformal Yayınları 2022 KPSS Matematiğin Kara Kutusu tamamı çözümlü konu özetli soru bankası set paket fiyatı ürün özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Siz de öğrencilerin motivasyonunun artmasına yardımcı olan; kaliteli bir yapıya sahip dayanıklı ürünü Trendyol aracılığıyla hızlı ve rahat biçimde temin edebilirsiniz.