2
Yüz Temizleme Cihazı kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

inFace Ms7000 Siyah Nokta Giderici Cilt Temizleme Cihazı Gümüş

1.599 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

inFace Ms7000 Siyah Nokta Giderici Cilt Temizleme Cihazı Gümüş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: POSSIBLE Satıcı Ünvanı: POSSİBLE ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0732174497100001 Vergi Kimlik Numarası: 7321744971
    Bu ürün POSSIBLE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Xiaomi Inface MS7000 Siyah Nokta Giderici Cilt Temizleme Cihazı - Beyaz Xiaomi inFace MS7000 Siyah Nokta Giderici Cilt Temizleme Cihazı, oluşturduğu vakum ile cilt üzerinde oluşan siyah noktaları, yağ birikintilerini ve gözeneklere giren toz gibi parçacıkları emerek haznesine toplar. Ayrıca kan dolaşımını arttırarak cilt üzerinde daha canlı bir görüntü sağlar. Cilt tipine göre vakum gücü ayarlanabilen Xiaomi inFace ile hassas ciltlerinize daha düşük vakum gücü uygulayabilirsiniz. ÖzelliklerRenk: BeyazÜrün Boyutu: 183mm x 35mmNet Ağırlık: 135 GramBatarya Kapasitesi: 400mAhŞarj Akımı: 300mAhŞarj Gerilimi: 5VŞarj Süresi: Yaklaşık 2 SaatÇalışma sıcaklığı: 0 ?-40 ? Kutu İçeriği1 x Xiaomi inFace MS7000 Siyah Nokta Giderici Cilt Temizleme Cihazı4 x Ürün Başlığı

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Cilt Tipi Hassas
  • Kullanma Amacı Siyah Nokta Önleyici
  • Güç Kaynağı Şarjlı
Geri Bildirim Ver

Inface Cilt Temizleme Cihazı ile Siyah Noktaya Son

Hem erkek hem de kadınların baş belası olan siyah noktalar, kıl foliküllerinin tıkanması sonucu meydana gelir. Cildin aşırı yağlı olması, karbonhidrat ağırlıklı beslenme düzeni, hava kirliliği gibi pek çok etmen ciltte siyah nokta oluşumuna zemin hazırlar. Bu durumdan muzdarip pek çok insan, siyah noklarını ciltten çıkarmak için farklı yöntemler denerler. Fakat bu yöntemlerin hiçbiri Inface ms7000 siyah nokta giderici kadar başarı sağlamaz. Ms7000 siyah nokta giderici cilt temizleme cihazı, vakumlama özelliği nedeniyle cilt yüzeyini derinlemesine temizler. Özellikle de siyah noktaların yerleştiği alan olan burun, çene ve alın bölgesini tek seferde temizleyerek ciltte hoş bir görünüm yaratır. Vakumlu özelliğe sahip Inface ms7000 siyah nokta giderici cilt temizleme cihazı, duş sonrasında kullanılırsa daha etkili bir temizlik sağlar.

  • Güçlü Vakumlama
  • Etkili Temizlik
  • Kullanım Kolaylığı

Birbirinden Farklı Özellikleri ile Inface Ms7000

Birbirinden Farklı Özellikleri ile Inface Ms7000

Günlük cilt temizliği neredeyse her bireyin yaptığı bir eylemdir. Sabah kalkar kalkmaz pek çok kişi yüzünü yıkayarak bu işlemi gerçekleştirir. Fakat sadece yüz yıkamak ciltte biriken toz ve kir kalıntılarını yok etmez. Bu durumda tek çare Inface ms7000 cihazından faydalanmaktır. Kademeli yapısı sayesinde her cilt tipine kolaylıkla uyum sağlayan bu cihaz, cildinizi yormadan bakım yapmanızı sağlar. Güçlü vakum özelliği sayesinde siyah noktaları kökünden kaldıran bu ürün, derinlemesine temizlik sağlar. Cildinizin görünümünü bozan tüm siyah noktaları etkili bir şekilde temizleyen bu model, geriye pürüzsüz bir cilt sunar. Ms7000 siyah nokta giderici cilt temizleme cihazı gümüş rengi ile de oldukça şık bir tasarıma sahiptir. İçeriğinde yer alan 4 adet ürün balığı sayesinde ürünü günlük veya haftalık kullanabilirsiniz.

Siyah Noktaların Tek Çözümü Inface Ms7000

Siyah Noktaların Tek Çözümü Inface Ms7000

Cildini siyah noktalardan arındırıp sağlıklı görünüme kavuşturmak isteyen bireylerin tercihi Inface ms7000 siyah nokta giderici cilt temizleme cihazı gümüş renkli modeldir. Gözeneklere giren yağ ve kir parçalarını derinlemesine temizleyen ms7000 siyah nokta giderici cilt temizleme cihazı gümüş özellikleri ile müşterilerin beklentilerini karşılar. Hassas cilt tipine göre ayarlanabilen vakum gücü, ciltte morarma gibi belirtilere yol açmaz. 5V gerilimli şarj akımı ile ürün yaklaşık 2 saate varan şarj süresine sahiptir. 0 ve 40 derece arasında çalışma sıcaklığı gösteren ürün, cildi yormaz. Ms7000 siyah nokta giderici cilt temizleme cihazı gümüş renkli ürünün ağırlığı 135 gramdır. Ayrıca ürün 183 mm’lik boyu, 35 mm’lik eni ile her an yanınızda taşımaya uygundur. Ürünü ister bavulunuza koyarak tatilde yanınızda götürebilir isterse çantanıza koyarak her an yanınızda taşıyabilirsiniz.

Her Bütçeye Hitap Eden Inface Ms7000

Her Bütçeye Hitap Eden Inface Ms7000

Kimi zaman günlük yediğiniz içtiğiniz yiyeceklerden kimi zamansa cilt yapısından kaynaklı ortaya çıkan siyah noktaların tek çaresi vakumlu bir temizleme cihazıdır. Piyasada pek çok vakumlu temizleme cihazı yer almasına rağmen güçlü vakumlama özelliği ile Inface, kadın ve erkeklerin bu sorun ile mücadele etmelerinde birebirdir. Cihazın üzerinde yer alan high, mid ve low seçenekleri vakumlama gücünü gösteren bir ibaredir. Cildinizin tipine ve hassasiyet türüne göre bu seçeneklerden birisini seçerek siyah noktalardan kurtulmaya başlayabilirsiniz. Ürün hakkında detaylı bilgi edinmek için Trendyol üzerinden ms7000 siyah nokta giderici cilt temizleme cihazı gümüş yorumları bölümüne göz gezdirebilirsiniz. Daha önce ms7000 siyah nokta giderici cilt temizleme cihazı gümüş kullananlar bu bölüme deneyimlerini paylaşarak ürünü satın almadan önce size bir ipucu bırakırlar.