inFace Mavi Sonic Yüz Temizleme 5 Kademeli Titreşim Modu

324,82 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

inFace Mavi Sonic Yüz Temizleme 5 Kademeli Titreşim Modu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Torima Satıcı Ünvanı: KAYA ELEKTRONİK VE İLETİŞİM SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0535045978800015 Vergi Kimlik Numarası: 5350459788
    Bu ürün Torima tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Adı: inFace Mavi Sonic Yüz Temizleme 5 Kademeli Titreşim Modu Ürün Açıklaması: Kolay kullanımı sayesinde her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz Inface Mavi Sonic yüz temizleme 5 kademeli titreşim fonksiyonel birçok özellik sunar. Cildinizin bakımını en iyi şekilde yapmanıza yardımcı olan cihaz, farklı kademe özellikleri ile cildinizin ihtiyaç duyduğu temizliği sağlar. Konforlu başlığı ile yüzünüzü tahriş etmeden nazikçe temizler. Yüksek performanslı motoru ile cilt basıncını azaltır. Sahip olduğu teknik tasarım ile cildinizi derinlemesine temizler. Suya dayanıklı özelliği sayesinde suda rahatlıkla temizlenebilir. 400 mAh bataryaya sahiptir ve 3 ya da 4 saat içerisinde şarj olabilir. Bu cihaz sayesinde profesyonel cilt bakım etkisi yaşayabilirsiniz. Kullandığınız ürüne göre cildinizde farklı etkiler yaratabilir ve cildinizde gerçekleşen etkileri gözlemleyebilirsiniz. Ürün Özellikleri : · Tüm cilt tipleri için uygun · Ürünün ağırlığı 83 gram · Suya dayanıklı

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Leke Karşıtı Bakım
  • Güç Kaynağı Şarjlı
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver

inFace Mavi Sonic Yüz Temizleme 5 Kademeli Titreşim Modu

Kolay kullanımı sayesinde her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz Inface Mavi Sonic yüz temizleme 5 kademeli titreşim fonksiyonel birçok özellik sunar. Cildinizin bakımını en iyi şekilde yapmanıza yardımcı olan cihaz, farklı kademe özellikleri ile cildinizin ihtiyaç duyduğu temizliği sağlar. Konforlu başlığı ile yüzünüzü tahriş etmeden nazikçe temizler. Yüksek performanslı motoru ile cilt basıncını azaltır. Sahip olduğu teknik tasarım ile cildinizi derinlemesine temizler. Suya dayanıklı özelliği sayesinde suda rahatlıkla temizlenebilir. 400 mAh bataryaya sahiptir ve 3 ya da 4 saat içerisinde şarj olabilir. Bu cihaz sayesinde profesyonel cilt bakım etkisi yaşayabilirsiniz. Kullandığınız ürüne göre cildinizde farklı etkiler yaratabilir ve cildinizde gerçekleşen etkileri gözlemleyebilirsiniz.

  • Tüm cilt tipleri için uygun
  • Ürünün ağırlığı 83 gram
  • Suya dayanıklı

Inface Mavi Sonic Yüz Temizleme Cihazı Özellikleri

Inface Mavi Sonic Yüz Temizleme Cihazı Özellikleri

Yüzünüzü derinlemesine temizleyen Inface Mavi Sonic yüz temizleme cihazı ile etkili bir sonuç alabilirsiniz. Kullanmadan önce yüzünüzdeki makyajı çıkarmanız daha iyi sonuç almanızı sağlar. İki dakika boyunca nazik hareketler ile yüzünüze uyguladığınız ürünü bol suyla durulamanız gerekir. Yüzünüzün sadece bir kısmına odaklanırsanız cihaz uyarı verir. Bu sayede cihaz ürünü tüm yüzünüze uygulamanız için yardımcı olur. Titreşim özelliği sayesinde derinlemesine temizlik sunar. Kullanmak istediğiniz maskeleri yüzünüze eşit bir şekilde uygulamak için bu cihazdan yararlanabilirsiniz. İyon etkisi ile yüzünüze ekstra yumuşaklık verir. Cildinizi ölü derilerden en iyi şekilde arındıran bu cihaz, gözeneklerinizin sıkılaşmasına yardımcı olur. Yüzünüzde oluşturduğu vakum sayesinde gözeneklerinize dolan, siyah nokta ve akne oluşumuna sebep veren toz parçacıklarını yok eder ve cildinizi pürüzsüz bir görünüme ulaştırır.

Suya Dayanıklı Inface Mavi Sonic Yüz Temizleme Cihazı

Suya Dayanıklı Inface Mavi Sonic Yüz Temizleme Cihazı

Inface mavi sonic yüz temizleme cihazı kolay kullanımı ve her cilt tipine uygun özellikleri sayesinde herkesin rahatlıkla kullandığı cihazdır. Kullanmak için cihazı ve yüzünüzü ıslatmanız yeterlidir. Cihazın üzerinde bulunan tuşa her bastığınızda cihazın titreşim seviyesi artar. Titreşim seviyesini kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Düzenli kullanım sonrasında cildinizdeki yağ seviyesinin düştüğünü fark edebilirsiniz. Siyah noktalarınızda da azalma görebilirsiniz. Cildiniz iyileştikçe maskeye ya da peelinge duyacağınız ihtiyaç aynı oranda azalır. Ultrasonik titreşim özelliği ile cildinize hassas davranır. Cihazın ergonomik tasarımı sayesinde burnunuzun ve dudaklarınızın kenarların rahatlıkla temizleyebilirsiniz. Cihaz çeşitli yüz temizleme deneyimleri sağlarken her yüz tipi için cihazın titreşim ayarını ihtiyacınıza göre ayarlayabilirsiniz. Cihazı, bir bakım jeli ya da köpüğü ile kullandığınızda cildinizde peeling etkisi yaratabilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını inFace Mavi Sonic yüz temizleme kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

İndirimli Inface Mavi Sonic Yüz Temizleme Cihazı Fiyatları

İndirimli Inface Mavi Sonic Yüz Temizleme Cihazı Fiyatları

Yüz temizleme cihazları özelliklerinde değişiklik gösterdiği gibi fiyatlarında da değişiklik gösterir. Yüz temizleme cihazları ürünün modeli ya da özellikleri nedeniyle farklı fiyat seçeneklerine sahiptir. Cildinizin ihtiyacını karşılayan bu ürün, hem peeling hem temizlik hem de diğer cilt bakım aşamalarını gerçekleştirebileceğiniz cihaz olma özelliğine sahiptir. Inface mavi sonic yüz temizleme 5 kademeli titreşim fiyat seçenekleri çeşitli indirim olanakları sunar. Bu ürün, kan dolaşımını hızlandırarak cildinizin daha sağlıklı ve daha parlak görünmesine yardımcı olur. Farklı kademede titreşim özelliklerine sahip olması da cihazı daha cazip kılar Tüm cilt tipleri için uygun olan ve pratik kullanım sağlayan bu cihazlara kolayca ulaşabilirsiniz. Trendyol’un filtreleme özelliği sayesinde ihtiyacınız özelliklere göre arama yapabilirsiniz. Filtreleme özelliği ile beklentilerinizi belirleyerek doğru karar verebilirsiniz. İndirimli fiyat seçenekleriyle karşınıza çıkan bu cilt temizleme cihazına, kampanya olanaklarından yararlanarak bütçenize uygun olarak ulaşabilirsiniz.