inecto Hindistan Cevizi Kuru Ve Kabaran Saçlar Için Yağlı Şampuan 500 Ml

147,50 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura
169,95 TL
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

inecto Hindistan Cevizi Kuru Ve Kabaran Saçlar Için Yağlı Şampuan 500 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kazançlı Marketim Satıcı Ünvanı: FATİH KASAP İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6272531051200015 Vergi Kimlik Numarası: 5270306249
    Bu ürün Kazançlı Marketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • -Inecto Hindistan Cevizi Yağlı Şampuan kuru ve kabaran saçlarınıza veda edin. -Saçlarınızı ipek yumuşaklığı ile tanıştırın. İçeriğindeki saf organik hindistan cevizi yağı ile saçlarınız kuruluktan kurtulur ve mükemmel kokar. Kullanım: Nemli saçlara 1-2 dakika masaj yapın ve ılık su ile iyice durulayın.

Ürün Özellikleri

  • Etki Nemlendirici
  • Hacim 500-999 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Inecto 2286 500 ml Hindistan Cevizi Yağlı Şampuan

Inecto 500 ml hindistan cevizi yağlı şampuan, canlandırıcı formülüyle saçlarda yoğun bakım etkisi yaratır. İçeriğindeki saf bileşenlerle ipeksi yumuşaklık oluşturan ürün sayesinde yıpranan tellerinizi kısa sürede onarabilirsiniz. İlk kullanımdan itibaren etkisini gösteren hindistan cevizi aromalı şampuanı düzenli kullanarak beklentinizi üst düzeyde karşılamanız mümkündür. Saçı temizlerken aynı zamanda dipten uca onaran ürünün doğadan ilham alınarak formüle edilen mükemmel kokusuyla bulunduğunuz ortamda kendinizden bir iz bırakabilirsiniz. Inecto 500 ml hindistan cevizi yağlı şampuan, kafa derisi için özel olarak geliştirilmiş malzemelerle bütünleştirilir. Doğal yoğunluklu yapısıyla ön plana çıkan ürün sayesinde kusursuz görünen hacimli saçlara sahip olabilirsiniz.

  • Nemli saça uygulanır.
  • 500 ml hacme sahiptir.
  • Kuru ve kabarık saçları yatıştırır.

Inecto Hindistan Cevizi Yağlı Canlandırıcı Şampuanın İçeriği Nasıldır?

Inecto Hindistan Cevizi Yağlı Canlandırıcı Şampuanın İçeriği Nasıldır?

Inecto 500 ml hindistan cevizi yağlı şampuan, canlandırıcı etkisiyle bilinen Cocos Nucifera ve gliserin maddeleri içerir. Yaygın cilt bakım bileşenlerinden su içerisinde çözünen söz konusu malzemelerle saçlarınızın bakım ve onarım süresini kısaltabilirsiniz. Ürünün barındırdığı önemli temizlik maddelerinden sodyum laureth sülfat ile bol köpüklü yıkama işlemleri gerçekleştirmeniz mümkün kılınır. Bununla birlikte viskozite kontrolünde görev alan Kokamidopropil Betain ve Glikol Distearat bileşenleri sayesinde dengeli oranda kullanım gerçekleştirebilirsiniz. Inecto 500 ml şampuanın hindistan cevizi parfümü sayesinde mükemmel kokan saçlara sahip olabilirsiniz. Ürünün doğal nemlendirici içeriği ve geniş hacmi sayesinde uzun süre derinlemesine bakım sağlamanız mümkündür. Zengin içeriğe sahip Inecto 500 ml hindistan cevizi yağlı şampuanla deriyi ve saçı baştan uca besleyebilirsiniz. Ayrıca hızlı nüfuz eden saf organik malzemelerle kısa sürede etkili bakım gerçekleştirebilirsiniz.

Inecto Tüm Saç Tipleri Şampuanın Saça Faydaları Nelerdir?

Inecto 500 ml hindistan cevizi yağlı şampuan yorumları incelendiğinde tercih eden kullanıcıların yüksek memnuniyet oranı dikkat çeker. Saçlarınıza doğal bir bakım yapmak için gerekli şartları taşıyan ürünle pigmentlerin canlı tutulmasını sağlayabilirsiniz. Etkili mineralleriyle muhteşem onarım gerçekleştiren Inecto 500 ml hindistan cevizi yağlı şampuanın içerisinde naturel özler mevcuttur. Nemli saça yapacağınız 1-2 dakikalık masaj uygulaması sonucu ılık suyla durulayarak mükemmel kokan saçlara sahip olabilirsiniz. Inecto 500 ml hindistan cevizi yağlı şampuanın tellere nüfuz etmesiyle ipeksi yumuşaklıkta kolay taranan ve dökülmeyen yapı meydana gelir. Saçlarınızı kuru ve yıpranmış görünümden kurtaran ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilir, nem dengesini koruyabilirsiniz. Ayrıca formülasyonun zengin bileşik kompleksi sayesinde gür ve ışıltılı görünüm kazanmanız da mümkün kılınır.

Inecto Hindistan Cevizi Yağlı 500 Ml Şampuan Kimler İçindir?

Inecto 500 ml hindistan cevizi yağlı şampuan tüm saç tipleri için uygun formülüyle beğeni kazanır. Ürün, alkolsüz içeriğiyle deriye zarar vermeden canlandırıcı etkisini kısa sürede gösterir. Yüksek oranda onarıcı yağ takviyesiyle tellerin güçlenmesini sağlayan şampuan, cansız saçlara sahip her kullanıcı için uygun niteliklere sahiptir. Yıpranmadan kaynaklı dökülme problemiyle karşılaşan kadınların ve erkeklerin verimli kullanım gerçekleştirdiği üründen ışıltılı bir görünüm elde etmek için de yararlanabilirsiniz. Inecto 500 ml hindistan cevizi yağlı şampuan, zengin ve besleyici ögeleriyle yağ oranını dengeleyerek sağlıklı yapıya kavuşturur. Söz konusu nitelikleriyle saçların direncini artıran ürün sayesinde hijyenik bakım gerçekleştirebilir, gür ve dolgun görünüme sahip olabilirsiniz. Bunun yanı sıra yoğun hindistan cevizi parfüm içeriğiyle baş döndüren formülasyon, benzersiz koku arayan kullanıcılar için de birebir uygunluktadır. Inecto 500 ml hindistan cevizi yağlı şampuan fiyatına yalnızca birkaç dakikanızı ayırarak Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.