Genel Markalar Pilates Hayvanı Çocuklar Için Eğlenceli Taşınabilir Oyuncak Şişirilebilir Pilates Hayvanları

309 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
423,17 TL
2. Ürüne %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
429,10 TL
2. Ürüne %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
429,10 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
446,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Pilates Hayvanı Çocuklar Için Eğlenceli Taşınabilir Oyuncak Şişirilebilir Pilates Hayvanları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hesaplı Dükkan Satıcı Ünvanı: OZAN AĞRI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0100170933
    Bu ürün Hesaplı Dükkan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Oyuncak Pilates Hayvanı Şişirilebilir Pilates Hayvanları Asorti Eğlenceli Şişirilebilir Pilates Hayvanları Avrupa da çocuk gelişimi için önemli görülerek ailelerin yoğun şekilde aldığı pilates oyuncakları şimdi Türkiyede'de! Son yıllarda en gözde sporlardan olan pilateste kullanılan plates topunun türevi olarak üretildi. Çocukların oyun oynarken kemik ve kas gelişimlerini tamamlayan bir alettir.Yapısı dolayısı ile oyun oynarken yaptırdığı hareketlerle çocuğunuza hem spor yaptırır hem de eğlendirir. Ürün Özellikleri: 100 kg taşıma kapasitesine sahiptir. Çok kalın kağuçuktan imaldir patlamaya dayanıklıdır. Keskin ve sivri cisimlerden uzak tutulmalıdır. Havası inik vaziyette size ulaşır, benzincilerden veya top şişirme pompaları vasıtası ile şişirilebilir. Havası indirilip seyahatte götürülebilir. Eşek,İnek,Keçi,Geyik modelindedir. YEŞİL,MAVİ,KIRMIZI,SARI,PEMBE RENKLERDE OLUP KARIŞIK RENK ve MODELLERDE GÖNDERİM YAPILMAKTADIR. ÖZEL RENK ve MODEL TERCİHLERİNİZİ MESAJ YOLU İLE SİPARİŞLERİNİZDE BİLDİRMENİZ GEREKMEKTEDİR. Ürün Ölçüleri: Yükseklik: 47 cm. Genişlik: 20 cm. Boyu: 53 cm.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver