İndiriminVar Seyahat Tipi Bavul Çanta Valliz Hırsız Emniyet Kemeri Şifreli

147,87 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

İndiriminVar Seyahat Tipi Bavul Çanta Valliz Hırsız Emniyet Kemeri Şifreli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İndiriminvar Satıcı Ünvanı: REMZİYE YETKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9530557122
    Bu ürün İndiriminvar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Şifreli kemer tipi bavuul kilidi seyahatlerinizde çantalarınızın kendiliğinden kazara açılmasını ve hırsızlığa karşı korur. Kemer tipi bavuul kilidi ayarlanabilir uzunluğu ile farklı büyüklükteki bavuul ve çantalarınızla kullanılabilir. Şifreli kemer tipi bavuul kilidi özellikle kendi kilit mekanizması bulunmayan sert dış yüzeyli bavuul güvenliğini artırmak için idealdir. Bavuul kilidinin gökkuşağı renkli tasarımı bavuul havaalanı gibi ortamlarda daha kolay seçilebilir hale getirerek kullanım kolaylığı sunar. Kemer tipi bavuul kilidi şifreli kilit mekanizması ile sizi çantlarınızla birlikte anahtar taşıma sıkıntısından kurtarır, kilit şifresi ise istediğinide saniyeler içerisinde değiştirilebilir. Ürün özellikleri Bavuul kazara açılmaya ve hırsızlığa karşı korur. Farklı bavuul, bavuul veya el çanta tipleri için uygundur. Uzunluğu 90-190 cm arası ayarlanabilir. 3 haneli şifreye sahiptir, şifresi istendiğinde değiştirilebilir. 5 cm genişliğindeki nylon içerikli kemeri dayanıklı ve güvenlidir. Gökkuşağı desenli kemer ayırt etmenizi kolaylaştırır. Şifreli kemer tipi bavuul kilidi şifre değiştirme yöntemi Bavuul kilidinini fabrika çıkış şifresi 0-0-0'dır. Kilidin şifresini değiştirmek için ilk olarak kilidi açarak birleştirme klipsini ayırınız Klipsin kilit mekanizması bulunan parçasının sağ tarafında klipsin sökülmesiyle görünür hale gelen şifre değiştirme düğmesine basınız Düğmeyi basılı tutarken yeni şifrenizi ayarlayınız, ayar düğmesini bıraktığınızda yeni şifre ayarlanmış olacaktır. Ürün ölçüleri: Ebat: 200 cm x 5 cm. Paket içeriği: 1 x şifreli kemer tipi bavuul kilidi.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver