Miomi 2'li Fotosel Hareket Sensörlü Led Işıklı Sibop Kapağı

189 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Miomi 2'li Fotosel Hareket Sensörlü Led Işıklı Sibop Kapağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Miomi Türkiye Satıcı Ünvanı: MİOMİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0621105518300001 Vergi Kimlik Numarası: 6211055183
    Bu ürün Miomi Türkiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Renk Stok durumuna göre gönderilir.
  • İçerisindeki fotosel ve hareket sensörü sayesinde hareket halinde iken çalışır. Harekete duyarlıdır. Aracınız durduğunda ışıklar da söner ve yanmaz. Her aracın lastiğine jantı ya da lastiği sökmeden kolayca sibop kapaklarından takılır. Sibop kapakları krom kaplı metal ve camı merceklidir. Araç hızı arttıkça çember şeklinde neon halka görünümü verir. Lastiklerin siboplarına takılan bu ürün sadece araç hareket ettiğinde yanmaya başlar. motosiklet ve bisikletler için rahatlıkla kullanılabilir. Fotosel sibop kapağı hareket sensörlü ışıklı led 2 adet ölçüleri 1,5 x 6 cm’dir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
  • Çeşit Jant Süsü
Geri Bildirim Ver

İndirimDiyarı Fotosel Hareket Sensörlü LED Işıklı Sibop Kapağı 2'li

Araba ya da bisikletlerin şık ve zarif bir görüntü kazanmasını sağlayan çok sayıda aksesuar çeşitleri bulunur. Değişik özelliğe ve yapıya sahip olan bu aksesuarlar arasından İndirimDiyarı fotosel hareket sensörlü LED ışıklı sibop kapağı 2'li seçeneği etkileyici görüntüsü sayesinde öne çıkar. Ürün, 2 adet fotosel hareket sensörlü LED ışığın bir araya getirilmesi sonucunda oluşur. İdeal miktar özelliği sayesinde müşterilerin ihtiyaçlarının cevaplandırılmasına olanak tanıyan ürün, oldukça kullanışlıdır. Çeşitli araba ve kamyonlarda kullanılmasının yanı sıra bisiklet gibi araçlarda da tercih edilirliği oldukça yüksektir. Geniş kullanım alanı bulunur. Kullanıldığı aracın şık ve etkileyici bir görüntüye sahip olmasına olanak tanır. Siz de 2 adet fotosel hareket sensörlü LED ışığın getirilmesi sonucunda oluşan ürünü tercih edebilirsiniz.

  • 2 adet içerik
  • Hareket sensör özelliği
  • Mavi LED ışık

Kullanışlı İndirimDiyarı Hareket Sensörlü LED Işık

Kullanışlı İndirimDiyarı Hareket Sensörlü LED Işık

Fotosel hareket sensörlü işıklı LED sibop kapağı ergonomik bir tasarıma sahiptir. Ergonomik tasarımı sonucunda oldukça kullanışlı ve işlevsel bir fonksiyon gösteren ürün, çok sayıda kişi tarafından büyük beğeni ile karşılanır. Değişik model ve markaya sahip olan pek çok araç ile rahat bir şekilde uyum sağlar. Bu özelliği ürünün oldukça geniş bir kitleye hitap etmesini kaynaklık ederken ortak isteklere sahip farklı kişilerin bir araya gelmesine yardımcı olur. Ürün mavi LED ışık seçeneğine sahiptir. Mavi rengi sayesinde oldukça zarif ve dikkat çeken bir görsellik sergiler. Görsellik açısından sunduğu başarı ürünün çeşitleri arasından öne çıkmasına kaynaklık ederken müşteriler tarafından sıklıkta tercih edilmesini aracı olur. Siz de kullanışlı ve işlevsel fonksiyona sahip olan, mavi renk seçeneği bulunan ürünü güven içinde temin edebilirsiniz.

İndirimDiyarı Fotosel Hareket Sensörlü LED Işık Yorumları

İndirimDiyarı Fotosel Hareket Sensörlü LED Işık Yorumları

İndirimDiyarı fotosel hareket sensörlü LED ışıklı sibop kapağı 2'li yorumları ürünün oldukça etkileyici ve dikkat çeken bir tasarıma sahip olduğunu ortaya koyacak niteliklerdedir. Fotosel hareket sensörlü LED ışıklı sibop kapağı, özellikleri sayesinde çok sayıda kişinin büyük beğenisini kazanır. Ürün içerisinde hareket sensörü bulunur. Bu sayede araba ya da bisiklet hareket ettiği anda çalışmaya, ışık yaymaya başlar. Hareket sensörü sonucunda aracın oldukça zarif ve beğeni kazanan bir görsellik sergilemesine kaynaklık eder. Harekete duyarlı, hassas yapısı ürünün müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilen aksesuar çeşitlerinden bir tanesi olmasına katkı sağlar. İndirimDiyarı fotosel hareket sensörlü LED ışıklı sibop kapağı 2'li kullananlar üründen memnundur. Siz de harekete karşı yüksek hassasiyet gösteren, aracın zarif ve beğeni kazanan bir görsellik sergilemesine olanak tanıyan ürünü tercih edebilirsiniz.

İndirimDiyarı Fotosel Hareket Sensörlü LED Işık Fiyatı

İndirimDiyarı Fotosel Hareket Sensörlü LED Işık Fiyatı

İndirimDiyarı fotosel hareket sensörlü LED ışıklı sibop kapağı 2'li fiyatı müşteri memnuniyetini kazanacak miktar aralığında bulunur. Ürünün çeşitleri arasında fark yaratmasına olanak tanıyan özelliklerinden bir tanesi de kolay montaj niteliğidir. Jant ya da lastiği sökülmeden kolay bir şekilde sibop kapağına takılan ürün, müşterilerin büyük memnuniyetini kazanır. Pratik bir şekilde araca sabitlenen ürün, değişik özelliğe sahip olan kişiler tarafından da rahat bir biçimde kullanılır. Ürün içerisinde bulunan sibop kapakları krom kaplıdır. Bu özellikleri sayesinde oldukça dayanıklı bir yapıya sahip olurken uzun süre müşteri ihtiyaçlarına cevaplandırır. Ürün içerisinde yer alan metal ve cam materyal merceklidir. Bu sayede araç hızı arttıkça neon yansımaların dikkat çektiği halka görüntüleri oluşur. Aracın etkileyici ve şık bir görsellik kazanmasına olanak sunar. Siz de ürünü Trendyol'dan satın alabilirsiniz.