İndigo Kitap Ruh Eşin Nerede? Can Aydoğmuş

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
9.7
2. Ürüne %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
209,90 TL
3 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
229,90 TL
Kurumsal Fatura
187,62 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

İndigo Kitap Ruh Eşin Nerede? Can Aydoğmuş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dünyada her nerede olursan ol, seninle buluşmak istiyorum… Bu yaşamda ömrümüzün yettiği kadar beraber olmak üzere seni çağırıyorum… Sizi her anlamda mutlu edecek ve tamamlayacak insanı… Ruh eşinizi hayatınıza çekmeye hazır mısınız? Sürekli aynı yanlışlara düşmekten, yanlış insanları hayatınıza çekmekten bıktınız mı? Eşinizle veya sevgilinizle daha mutlu olmak, aşk ilişkinizle ilgili farkındalığınızı artırmak, tekrar ettiğiniz hataların ardında yatan sebepleri öğrenip çözmek mi istiyorsunuz? Ruh Eşin Nerede? sayesinde bütün bunlar için uygulamanız gereken ritüelleri ve teknikleri keşfedebileceksiniz. Dahası, nihayet farkındalığa ulaşıp ruh eşinize kavuştuktan sonra özgürleşecek ve aydınlanma yolunda ilerleyerek hayatınızda mucizelere tanık olacaksınız! (Tanıtım Bülteninden) Yazar:Can Aydoğmuş Yayınevi:İndigo Kitap Basım Yılı:2020 Yai Grubu:3-6 Cilt Bilgisi:İnce Kapak YayinEvi:İndigo Kitap Kategori:Kişisel Gelişim Roman Türü:Kişisel Gelişim Basım Dili:Türkçe

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Can Aydoğmuş
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

İndigo Kitap - Ruh Eşin Nerede?

Ruh Eşin Nerede alanında tanınan bir yazarın kaleminden çıkar. İndigo Kitap tarafından basılan kitap okuyucular tarafından oldukça beğenilir. Toplamda 416 sayfa olan kitap oldukça akıcı bir anlatıma sahiptir. Bu sayede keyifli bir okuma sunar. Mavi ve turuncu renklerden oluşan kapağı oldukça dikkat çekicidir. Aynı zamanda görsel açıdan da son derece başarılıdır. Ruh Eşin Nerede kitabı:

  • Özellikle ikili ilişkilere odaklanır. Kişisel gelişim türünde kaleme aldığı eseri ile yazar okuyucularının bakış açılarını genişletmeyi amaçlar.
  • Aşk ve evlilik ilişkilerini iyileştirmeyi, bir arayış içinde olan okuyucular için ise ideal insanın hayatlarına çekilmesine destek olmayı hedefler.
  • Hayatını daha mutlu geçirmek, farkındalığını ve aydınlanma yolunda aldığı mesafeyi arttırmak isteyen tüm okuyucular için ideal bir seçimdir.

Ruh Eşin Nerede? Kitabının Konusu Ve Türü Nedir?

Ruh Eşin Nerede?

Ruh Eşin Nerede kitabının konusu okuyucuların daha başarılı ikili ilişkiler kurmasına destek olmaktır. Aşk ve evlilik ilişkilerini daha mutlu hâle getirmek, tekrarlayan hataları ortadan kaldırmak ve farkındalığı arttırmak kitabın odaklandığı konuların başında gelir. Ruh Eşin Nerede kitabında daha başarılı ve mutlu ikili ilişkiler kurmak için farklı ritüeller ve teknikler yer alır. Bu ritüeller ve teknikler ile okuyucuların farkındalığa ulaşıp aşk ve evlilik ilişkilerinde daha aydınlanmış bir şekilde ilerlemesine destek olur. İndigo Kitap Ruh Eşin Nerede kişisel gelişim kategorisinde yer alan bir eserdir. Okuyucuların kitap aracılığıyla kendilerini geliştirmeleri ve yaşantılarını iyileştirmeleri amaçlanır. Kitap içerisinde yer alan tekniklerin ve ritüellerin uygulanması ile okuyucuların kişisel farkındalığına ve aydınlanmasına katkı sağlayan Ruh Eşin Nerede kitabı keyifli bir dile sahiptir.

Ruh Eşin Nerede? Kitabının Yazarı Kimdir?

Can Aydoğmuş Ruh Eşin Nerede kitabının yazarıdır. Can Aydoğmuş’un kişisel gelişime olan merakı 11 yaşında başlar. Bu ilgi doğrultusunda 25 yıl Amerika’da ve Türkiye’de organizasyo­nel konstelasyon, regresyon, hipnoterapi, NLP, lucid rüya, düşünce gücü, Vedik Astroloji ve bilinçaltı konularında çeşitli eğitimler alır; kendini sürekli geliştirir. Farklı haber siteleri için köşe yazarlığı da yapan Can Aydoğmuş kendisini insanları sevgiye ve mutluluğa yönlendirmek adına paylaşımlar yapan birisi olarak tanımlar.Can Aydoğmuş’un yayınlanan pek çok kitabı vardır. Kitaplarından bazıları çeşitli ödüllere de layık görülür. Can Aydoğmuş 2017’de kişisel gelişim kategorisinde en iyi yazar ödülünü alır. 2018'de ise yılın en iyi kişisel gelişim uzmanı unvanına erişir. Başarılarıyla adından sıkça söz ettiren yazarın Ruh Eşin Nerede isimli kitabı da okuyucuların beğenisini kazanır.

Ruh Eşin Nerede? Kitabını Kimler Okumalıdır?

Ruh Eşin Nerede isimli kitap genel okuyucu kitlesine uygundur. Ancak özellikle aşk ve evlilik ilişkilerinde sorun çekenler ile kendisiyle uyumlu bir kişi arayan okuyucular için ideal bir seçim olarak öne çıkar. Kitap içerisindeki tekniklerin yazar tarafından belirtilen şekilde uygulanması ile okuyucuların istedikleri farkındalık düzeyine ve ruh eşlerine kavuşması kolaylaşır. Ruh Eşin Nerede ayrıca kişisel gelişim kitaplarına meraklı olanlar tarafından okunabilir.İndirimli fiyatları ve avantajlı kampanyaları ile online alışverişin başarılı adresi Trendyol’da okuyucular tarafından yapılan çok sayıda Can Aydoğmuş Ruh Eşin Nerede yorumları yer alır. Bu yorumlar aracılığıyla alışverişinizi tamamlamadan önce detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. 7 gün 24 saat boyunca sadece birkaç tıklama ile alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Alışveriş yapmak için mobil uygulamayı ya da web sitesini kullanabilirsiniz. Avantajlı fiyatlardan yararlanarak ihtiyaçlarınızı bütçe dostu bir şekilde satın alabilirsiniz.