İndigo Kitap Modern Dünya Klasikleri Seti - 7 Kitap Takım

Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
240 TL191,65 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

İndigo Kitap Modern Dünya Klasikleri Seti - 7 Kitap Takım

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Book Satıcı Ünvanı: EMRE GÜLTEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4220499865
    Bu ürün Book tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Modern Dünya Klasikleri Seti - 7 Kitap Takım

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Kolektif
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

İndigo Kitap Modern Dünya Klasikleri Seti (7 Kitap)

Modern Dünya Klasikleri Seti 7 Kitap ile Dünya edebiyatının önemli isimleriyle tanışmaya hazır olun! İçerisinde Franz Kafka, Gogol, Tolstoy, Goethe, Virginia Woolf ve Sun Tzu’dan eserler içeren bu set birden fazla milletin edebiyatına aşina olmanızda büyük rol oynayacak. Rus, Alman, İngiliz ve Çin edebiyatı gibi birden fazla Dünya yazarının üslubuna şahit olacağınız bu eserler sayesinde bambaşka hayatlara tanık olacaksınız. Sizi inanılmaz bir yolculuğa çıkaracak bu kitaplar, hem bilgi ve kelime dağarcığınızı geliştirecek hem de hayal dünyanızda olumlu etkiler yaratacak. Modern dünya klasikleri seti İndigo yayınları tarafından 7 sürükleyici kitap yardımıyla Dünya edebiyatına hâkim olmanızı amaçlayarak bir araya getirildi. Franz Kafka’dan 2 kitap, diğer yazarlardan birer kitap olmak üzere tüm yazarların sevilen, mutlaka okunması gereken eserleri bu setin içerisinde toplandı.

  • Kelime Dağarcığı ve Hayal Dünyası Geliştirmede Etkili
  • Sürükleyici ve Akıcı
  • Mutlaka Okunması Gereken Kitaplar

Modern Dünya Klasikleri Seti 7 Kitap ile Edebiyat Dünyasına Atılın

İndigo Modern Dünya Klasikleri sayesinde edebiyat dünyasının en etkileyici karakterleriyle tanışın! Mutlaka okunması gereken kitap listelerinin başını çeken bu 7 kitap, herkesin kitaplığında bulunması gerekir. Franz Kafka’dan Dönüşüm ve Babaya Mektup, Lev. N. Tolstoy’dan İnsan Neyle Yaşar?, Gogol’dan Bir Delinin Hatıra Defteri, Goethe’den Genç Werther’in Acıları, Virginia Woolf’un Kendine Ait Bir Oda’sı ve elbette Sun Tzu’dan Savaş Sanatı‘nı içeren Modern Dünya Klasikleri Seti (7 Kitap Takım) İndigo Kitap ile kitaplığınızdaki dünya klasikleri eksiklerinin tümünü tamamlamış olacaksınız. Ayrıca kitap okumaya yeni başlayanlar için de bir ilaç niteliğinde olan Modern Dünya Klasikleri Seti, okurlarının edebi anlamda doyuma ulaşmasını garantilemektedir. Önemli yazarların müthiş kitaplarından oluşan bu sette, mutlaka kendinizden bir şeyler bulacaksınız. Çünkü, bu set bir an dahi elinizden bırakmak istemeyeceğiniz kitaplardan derlenmiştir.

İndigo Modern Dünya Klasikleri Kitap İçerikleri

Modern Dünya Klasikleri Seti 7 Kitap içeriği bakımından oldukça zengindir. Farklı konular üzerinde duran kitapların her biri yetenekli, özgür düşünebilen, eşsiz yazarlar tarafından kaleme alınmıştır. Örnek olarak, setin içinde yer alan Franz Kafka’nın o meşhur kitabı olan Dönüşüm’de Gregor Samsa adlı karakter bir sabah kendini bir böceğe dönüşmüş olarak bulur. Bu metaforu kullanarak dönemin aile yapısını ve toplum ilişkilerini etkileyici bir biçimde okuyuculara aktarır. Bir diğer kitap olan İngiliz yazar Virginia Woolf’un Kendine Ait Bir Oda kitabı ise eşitliğin yanında olduğunu vurguladığı cümleleri ile öne çıkmaktadır. Feminist yazar, hâlâ birçok kişi tarafından sevilerek ve düşünceleri benimsenerek okunmaktadır. Modern Dünya Klasikleri Seti 7 Kitap yorumları oldukça olumludur. Sevilerek okunan bu kitaplar, bambaşka dünyalara tanık olmanızı sağlayacak ve ufkunuzu genişletmede yardımcı olacaktır.

Uygun Fiyatlarla Modern Dünya Klasikleri Seti 7 Kitap

İndigo Modern Dünya Klasikleri, içerdiği kitapların konu çeşitliliğiyle göze çarpmaktadır. Genç Werther’in Acıları romantik türünde bir romandır. Babaya Mektup, anı-günlük yapısında bir eserdir. Bir Delinin Hatıra Defteri, bir oyun metnidir. İnsan Neyle Yaşar ise hikayelerden oluşan bir kitaptır. Sun Tzu-Savaş Sanatı, askeri taktikler içeren savaş üzerine yazılmış bir metindir. Bu çeşitlilik sayesinde dünya edebiyatının her bölümünü tanıma imkânı elde edeceksiniz. Ayrıca İndigo Modern Dünya Klasikleri Seti Fiyatı ile de yanınızda olmaya devam ediyor. Oldukça cazip ve karşılanabilir fiyatıyla herkesi dünya edebiyatını okumaya başlatmayı ve bu sayede yepyeni dünyalarla tanıştırmayı hedeflemektedir. Bambaşka bir deneyim kazanacağınız bu set yardımıyla farklı hayatların kapılarını aralayacaksınız! İndigo Modern Dünya Klasikleri Seti yalnızca bir tık uzağınızda olduğunu unutmayın.