İndigo Kitap Karantina Üçüncü Perde

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (51)
100 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
248,75 TL
1.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
191,70 TL177,72 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

İndigo Kitap Karantina Üçüncü Perde

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAMPÜSKİTAP Satıcı Ünvanı: HATİCE GÖKTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2760326082
    Bu ürün KAMPÜSKİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ve hiç unutma, isiklar sadece karanlikta yanar. Su nasil akarsa hep suya dogru, ates nasil çogaltirsa yalnizca atesi, rüzgâr nasil bilmezse durgun esisleri, ölü her balik nasil vurursa karaya, besiginden ayirilan bebekler nasil aglarsa onu alan kollar annesinden bir baskasiysa, bir kus nasil bilmezse uçmadan oradan oraya gitmeyi, hepimiz nasil dogduysak öyle büyür ve bir gün ne olursa olsun yuvamiza dönmek isteriz... Suysak suyu çeker, atessek atesi isteriz. Çünkü sadece ayni seyler birbirini çogaltabilir. Bizi sadece biz çogaltiriz. Zeynep, Onur, Burak ve Mert'
  • in savasi sürüyor, Karantina Serisi Üçüncü Perde'
  • siyle geliyor! Hâlâ bizimle misiniz? Ürün Adı: Karantina Üçüncü Perde Ürün Kodu: 9786052361931 Basım Yılı: 2018.00000000 Kapak Türü: Karton Kapak Kağıt Cinsi: 2. Hamur Çevirmen: Beyza Alkoç

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Sir Arthur Conan Doyle
  • Roman Türü Polisiye
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Karantina Üçüncü Perde Ciltsiz - Beyaz Alkoç | İndigo Kitap

Karantina Üçüncü Perde Mahşerin Dört Atlısı 3 Beyza Alkoç tarafından yazılan bir gençlik romanıdır. Beş kitaplık serinin üçüncü kitabı olan eser; aşk, cinayet, gerilim, korku, romantizm temalarını içerir. Karantina Serisi 3 İndigo Kitap tarafından 2018 yılında basılmıştır. Karantina 3. Perde kitap okulda yaşanan olayların devamı niteliğinde bir kitaptır. Serinin ana karakteri Zeynep, yeni okuluna başladığı gün kendini üst üste yaşanan felaketlerin ortasında bulur. Okula yeni başlamış olan Zeynep bu olumsuzlukların üstüne bir ceset bulur. Zeynep, mahşerin üç atlısı olarak betimlenen Onur, Burak ve Mert’in arkadaş grubuna dahil olmasıyla birlikte grup, mahşerin dört atlısı olarak anılmaya başlar. Ana hikayeyi bu dört kişi oluşturur. Yan karakterler de vardır.

  • İlgi çeken karakterlerle dolu Karantina 3. Perde
  • Gerilim sevenlere hitap eden konu
  • Sürükleyici anlatım

Karantina Üçüncü Perde Roman Konusu

Karantina Üçüncü Perde Roman Konusu

Serinin birinci ve ikinci kitabını bitirenler tarafından Karantina Üçüncü Perde konusu merak edilir. Salgın bir hastalık nedeniyle kendiyle birlikte 300 kişinin yer aldığı okulu karantinaya alınır. Karantina ile birlikte yaşanılan korkuya bir kız öğrencinin cesedi eklenir. Kimseyi tanımadığı bu okulda yaşadığı korku gittikçe katlanan baş karakter, mahşerin üç atlısı olarak tanıtılan diğer karakterlerle tanışır. Özgürlüğüne ulaşmak için bu kişilerle hareket eden Zeynep de onlardan biri olur. Serinin devamı niteliğinde olan eserin karakterleri ve teması şöyledir. Beyza Alkoç Karantina 3 Zeynep, Onur, Burak ve Mert adında dört ana karakter içerir. Bu dört karakter kitapta mahşerin dört atlısı olarak nitelendirilir. Bu karakterler dışında da ana hikayeye katkısı olan kişiler de vardır. Dört ana karakter ekseninde aşk, dostluk, korku, gerilim ögeleri yoğun bir şekilde işlenir. Kitap, sürükleyici anlatımıyla gerilimseverlere hitap eder.

Karantina Üçüncü Perde Okuyucu Yorumları

Karantina Üçüncü Perde Okuyucu Yorumları

Beyza Alkoç tarafından yazılan ve 2018 yılında çıkan eserin okuyucu kitlesi tarafından büyük ilgi görür. Kitabın konusu, seriyi takip eden kitle dışındaki okuyucuların da merakını cezbeder. Bu yüzden Karantina 3 Perde yorumu hedef kitle için önemlidir. Kitabı merak eden okuyucular, serinin hayranlarının yorumlarıyla hareket ederek kitaba dair olumlu ve olumsuz tüm yorumlara ulaşabilir. Karantina 3. Perde kaç sayfa da merak edilen noktalardan biridir. 336 sayfalık eser, okuyucular tarafından kısa sürede bitirilebilir. Sorular dışında yorumlarda okuyucuların kitap hakkındaki alternatif düşünceleri de yer alır. Karantina 3. Perde kaç bölüm bir diğer merak edilen ve cevaplanması istenen sorudur. 25 bölümden oluşan serinin okuyucuları kitabı hemen bitirmek istemediği için bu sorunun cevabı onlar için önemlidir. Karantina 3 kitabı, salgın bir hastalık yüzünden karantinaya alınan okuldaki öğrencilerin gerilimini anlatır.

Karantina Üçüncü Perde Kitap Fiyatları

Karantina Üçüncü Perde Kitap Fiyatları

Karantina Üçüncü Perde okuma listelerinde sık yer alır. Eser, ciltsiz karton kapakla ve 13.5x21 cm boyutunda bulunabilir. 2018 yılında İndigo Kitap tarafından basılarak serinin okuyucularına sunulur. İlgi çekici konusuyla birlikte Karantina 3 okuyarak aşk, dostluk, korku, gerilim, romantizm duygularını aynı anda yaşayabilir ve bu gizemli dünyanın bir parçası olabilirsiniz. Karantina Üçüncü Perde Mahşerin Dört Atlısının 3 Beyza Alkoç okumak isteyenler eseri kolaylıkla bulabilir. Karantina 3 perde satın almak isteyenler eserle ilgili değerlendirmeleri de okuyabilir. Değerlendirmelere bakarak eserin ana konusu, ana karakterleri ve olaylarla ilgili bilgi sahibi olarak satın alma işlemine karar verebilirsiniz. Bununla birlikte Karantina 3. Perde fiyat açısından her bütçeye uygundur. Ciltsiz karton kapak seçeneği de bulunan kitap, avantajlı fiyatlarla satışa sunulur. Trendyol üzerinden eser hakkında yazılan değerlendirmeleri okuyabilir, Karantina 3 kitap fiyatı için araştırma yapabilirsiniz.