İndigo Kitap Karantina Serisi 5 Kitap Set - Ciltli

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
350 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.075 TL

Ürün Bilgileri

İndigo Kitap Karantina Serisi 5 Kitap Set - Ciltli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pitaya Satıcı Ünvanı: MUTLU CAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2654945768600001 Vergi Kimlik Numarası: 1970955655
    Bu ürün Pitaya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karantina Ciltli Set 5 Kitap - Beyza Alkoç

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Beyza Alkoç
  • Roman Türü Macera-Gizem
  • Cilt Bilgisi Ciltli
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

İndigo Kitap Karantina Serisi 5 Kitap Set (Ciltli) - Beyza Alkoç

İndigo Kitap Karantina Serisi 5 kitap set - ciltli Beyza Alkoç tarafından kaleme alınan bir kitaptır. İlk olarak 2016 yılında basılmasıyla beraber yoğun ses getirir. 5 romandan oluşan bu set macera ve gizem türünde sınıflandırılır. Romanların kapak tasarımında ana karakterlerin izlerini ve hikayenin ilgi çekici temasını görmek mümkündür. Son derece akıcı bir dilde yazılan bu deli dolu gençlik öyküsü, 4 arkadaş arasında geçer. Hayatın getirdiği birçok problemle yüzleşirken mahşerin dört atlısı kimi zaman birbirlerinden kopar. Bu eserde birbirleri için büyük fedakarlık yapan arkadaşların sıcak dostluğu hiç sıkılmadan okunacak bir gençlik serüvenidir. Hayata karşı bir olarak savaşırlar. Zeynep ve Onur’un karmakarışık ama bir o kadar güzel aşk hikayesinde gizem, gerilim ve arkadaşlık gibi konular derin bir şekilde işlenir.

  • Kaliteli cilt
  • Gençlik serüveni
  • Sürükleyici hikaye

İndigo Kitap Karantina Serisi 5 Kitap Set - Ciltli Yorumları

İndigo Kitap Karantina Serisi 5 Kitap Set - Ciltli Yorumları

Beyza Alkoç tarafından kaleme alınan, akıcı dile sahip dopdolu bir gençlik serüvenidir. 2016 yılında basılan ilk kitabıyla kısa zamanda büyük ses getirmiş olan İndigo Kitap Karantina Serisi 5 kitap set - ciltli yorumları olumlu yöndedir. 5 kitaptan oluşmasına karşın içinde barındırdığı gizem ve olaylarla soluksuz okunacak bir eserdir. Olaylar bir lisenin karantinaya alınması gibi beklenmeyen bir hadiseyle başlar. Cevabı olmayan birçok gizemi araştırırken mahşerin dört atlısı ihaneti, sevgiyi ve dostluğu öğrenirler. Yoğun bir şekilde karakter gelişimi gösteren ana karakterler kendilerine has özellikleriyle sempati toplar. Macera ve gizem türünde yazılan bu eser genç yetişkinlere birçok yönden hitap eder. Birçok sorunun üstesinden gelirken birbirlerine daha da sıkı bağlanan ve umutlarını asla kaybetmeyen dostların kimi zaman soluk kesen hikayesi ustalıkla anlatılır.

İndigo Kitap Karantina Serisi 5 Kitap Set - Ciltli Fiyatı

İndigo Kitap Karantina Serisi 5 Kitap Set - Ciltli Fiyatı

Karantina kitap serisi yayınlandığı günden itibaren kısa zamanda gençler arasında popüler olmakla kalmayıp her geçen gün daha da tanınır hale gelir. Beyza Alkoç’un akıcı kalemi sayesinde okuyucuyla buluşan oldukça sürükleyici bir gençlik serüvenidir. Hikaye karantinaya alınan bir lisede ana karakterlerden biri olan Zeynep’in sarışın bir kızın cesedini görmesiyle gizemli bir biçimde başlar. Katil olduğundan şüphelendiği Onur Zorlu ve arkadaşlarıyla kısa zamanda dost olur. Kendilerini mahşerin dört atlısı olarak adlandıran arkadaş grubunu bekleyen birçok macera ve gizem vardır. Sürükleyici bir şekilde anlatılan hikaye, ilk cümleden itibaren merak uyandırır. Okuyucuyu kimi zaman tebessüm ettiren kimi zaman da ağlatan İndigo Kitap Karantina Serisi 5 kitap set - ciltli fiyatı uygun ve avantajlıdır. Özenle hazırlanmış kapakları ve büyüleyici öyküsüyle okuma alışkanlığı olmayan insanlara bile kendini okutur.

Beyza Alkoç Karantina Serisi Özellikleri

Beyza Alkoç Karantina Serisi Özellikleri

İndigo Kitap tarafından yayınlanan ve Trendyol’da bulunan Beyza Alkoç Karantina Serisi dört sıkı dostun başından geçen maceraları anlatır. 5 parttan oluşan bu inanılmaz serinin kapak tasarımları içeriği gibi gizemlidir. Ciltli ve sert kapaklı satılır. Lisenin karantinaya alınması ve devamında gelişen gizemli olaylarla soluksuz takip edilecek bir öyküdür. İçinde bulunan ana karakterlerin kendilerini keşfetme yolunda aldıkları kararlar ve bunların sonuçları net bir şekilde ortaya konur. Yazarın kullandığı açık dil sayesinde kolayca okunur. Özellikle günlük yaşamın koşuşturmacasından bir anlığına uzaklaşıp kafa dağıtmak isteyenler için oldukça iyi bir tercihtir. Okurken her anında ben olsaydım ne yapardım diye sorgulatan aynı zamanda ana karakterlerle empati kurduran son derece başarılı bir eserdir. Gençler tarafından büyük ilgi gören bu müthiş set rahatlıkla hediye olarak da tercih edilir.