9
Roman kategorisinde
en çok değerlendirilen 9. ürün

İndigo Kitap Karantina Serisi 5 Kitap Set Ciltsiz Beyza Alkoç

839 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
800 TL749,84 TL
4 Al 3 Öde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
889,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

İndigo Kitap Karantina Serisi 5 Kitap Set Ciltsiz Beyza Alkoç

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: happiness Satıcı Ünvanı: MERVE KARTAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5260979378
    Bu ürün happiness tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KARANTİNA – BEŞİNCİ PERDE Beyza Alkoç "Mesele hiçbir zaman karantinadan kurtulmak degildi. Mesele karantinayı sevmekti." Duvarların yükü hâlâ üzerimizde ve Karantina hâlâ bir adım arkamızda... Belki de kabullenmemiz gereken bir şey vardı bu hayatta. Karantina hayatın ta kendisiymiş
  • içinden çıkmak değil, içinde yaşamayı öğrenmek gerekirmiş. Öyleyse soruyorum sana: Hazır mısın? Sana bu zamana kadar hep o karantinadan nasıl kurtulduğumuzu anlattım, artık o karantinaya nasıl döndüğümüzü anlatmanın vakti geldi. Hazırsan başlayalım. Ben Zeynep. Zeynep Akay. Mahşerin Üç Atlısına dördüncü olmaya geldim… Ve oldum. Mahşerin Dört Atlısı hep yaşayacak ve Karantina ruhu asla bitmeyecek. Bu bir son değil
  • hepimiz için bir başlangıç. Unutma, biz her zaman seninleyiz. Gözlerini kapattığın her an bizi görebilirsin. Peki, hâlâ bizimle misin? Karantina Beşinci Perde’de Zeynep, Onur, Burak ve Mert’le yan yana, son bir defa daha savaşmaya hazır mısınız? Öyleyse başlayalım. Kendi karantinanızı bulmanız, onu kabullenip sevmeniz dileğiyle…

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Beyza Alkoç
  • Roman Türü Aşk-Romantik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

İndigo Kitap beyza5555 Beyza Alkoç Ciltsiz 5 Kitap Karantina Serisi Seti

Karantina Serisi 5 kitap seti, Beyza Alkoç tarafından yazılmıştır. İlk olarak çevrimiçi ve interaktif bir okuyucu-yazar topluluğu olan Wattpad'de yayınlanan hikâye çok sevildiği için baskısı da yapılmıştır. Birinci baskısı 2016 yılında gerçekleştirilen romanın yoğun ilgi üzerine devam kitapları yayınlanmıştır. Son kitabı 2020 yılında çıkan seri, toplam 5 kitaptan oluşur. Tüm kitaplar aynı sloganla ve başlıkla yayımlanmıştır. Maceradan hoşlanan ve aynı zamanda bir lise aşkı hikâyesi okumak isteyenler Karantina serisine göz atabilirler.

  • Yayınevi: Indigo Kitap
  • Cilt Bilgisi: Ciltsiz
  • Tür: Aşk

Karantina Serisi 5 Kitap Setin İçeriği Nasıldır?

Karantina Serisi 5 Kitap Setin İçeriği Nasıldır?

Karantina Serisi 5 kitap setinin içinde Beyza Alkoç'un Mahşerin Dört Atlısının hikâyesi sloganıyla yazdığı 5 adet kitap mevcuttur. Indigo Yayınevi'nden çıkan bu setin yazı dili Türkçedir. Kitapların tamamı ciltsiz karton kapaklı olduğu için set son derece hafiftir. Ürünün içindeki tüm kitapların hacmi 400-500 sayfa aralığındadır. Bunların her birini kitaplığınıza kolaylıkla yerleştirebilir veya çantanızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Indigo Kitap Karantina serisi 5 kitap setinin kategorisi Aşk/Romantik olarak belirlenmiştir. Yalnızca bedenleri değil ruhları da karantinaya alınmış dört kişinin hikâyesini anlatan roman serisinde okuyucu, aynı zamanda bir dostluk serüvenine dâhil olur. Baş karakter Zeynep'in yeni kayıt olduğu okulun bir salgın hastalık sebebiyle karantinaya alınması ile başlayan serüvenin çeşitli olaylarla şekillenerek beşinci kitapta son bulmasıyla seri tamamlanır.

Karantina Serisi 5 Kitap Seti Kimler Alır?

Karantina Serisi 5 Kitap Seti Kimler Alır?

Indigo Kitap Beyza Alkoç Karantina serisi 5 kitap ciltsiz set, kitap okumayı seven tüm yetişkin bireylerin satın alıp okuyabileceği bir seridir. Seri kitaplar okumayı sevenler, devam eden hikâyelerden hoşlananlar, bu kitap ile ilgi çekici bir serüvene yelken açabilir. Faili meçhul bir cinayetin çözüm süreciyle başlayan dostluk ve aşk ilişkisinin hikâye edildiği roman, polisiye kitapları seven okuyucular tarafından da tercih edilebilir. Romanda yer alan öykünün bir lisede geçmesi, gençlik hikâyesi okumayı sevenlerin bu seriyi satın almasını sağlayabilir. Birbirine bağlı arkadaş gruplarının başından geçen olaylara dâhil olmayı seviyorsanız siz de Karantina serisini okuyabilirsiniz. Zorlu aşk hikâyelerinden etkilenenler de yine bu roman serisini tercih edebilir. Aynı zamanda set olarak satılması sayesinde bu ürün, kitap okumayı seven kişiler için oldukça güzel bir hediye olabilir.

Karantina Serisi 5 Kitap Setin Yorumları Nasıldır?

Karantina Serisi 5 Kitap Setin Yorumları Nasıldır?

Indigo Kitap Beyza Alkoç Karantina serisi 5 kitap ciltsiz set yorumları çeşitlilik gösterir. Seriyi tamamlayan okurların kitap hakkında farklı görüşleri bulunur. Çoğunluğun çok sevdiği Karantina serisinin okuyucuları arasında bu kitap ile okuma alışkanlığı kazandığını ifade eden kişiler de yer alır. Karantina Serisi 5 kitap seti okuyan gençler seriden zevk aldıklarını dile getirir. Romanın merak uyandıran ve bilmece çözmeye yönelten içeriği, okuru aktif kılar. Karantina, okurun birçok duyguyu aynı anda yaşamasını sağlayan sürükleyici bir üründür. Her ne kadar genel kanı Karantina romanının gençlere yönelik olduğu yönünde olsa da yetişkinlerin de severek okuyabileceği bir seridir. Küçük yaştaki okurların seriyi ebeveyn kontrolünde tamamlaması tavsiye edilir. Karantina serisini Trendyol üzerinden satın alan okurlar, kitapların temiz ve hızlı bir şekilde ellerine ulaştığını bildirir. Siz de bu seriyi merak ediyorsanız Beyza Alkoç'un yazdığı Karantina setini Trendyol'dan satın alabilirsiniz.