İndigo Kitap Karantina Beşinci Perde Seti Beyza Alkoç

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
836 TL823 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
859 TL820 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

İndigo Kitap Karantina Beşinci Perde Seti Beyza Alkoç

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karantina – beşinci perde beyza alkoç "mesele hiçbir zaman karantinadan kurtulmak degildi. Mesele karantinayı sevmekti." duvarların yükü hâlâ üzerimizde ve karantina hâlâ bir adım arkamızda... Belki de kabullenmemiz gereken bir şey vardı bu hayatta. Karantina hayatın ta kendisiymiş Içinden çıkmak değil, içinde yaşamayı öğrenmek gerekirmiş. Öyleyse soruyorum sana: Hazır mısın? Sana bu zamana kadar hep o karantinadan nasıl kurtulduğumuzu anlattım, artık o karantinaya nasıl döndüğümüzü anlatmanın vakti geldi. Hazırsan başlayalım. Ben zeynep. Zeynep akay. Mahşerin üç atlısına dördüncü olmaya geldim… ve oldum. Mahşerin dört atlısı hep yaşayacak ve karantina ruhu asla bitmeyecek. Bu bir son değil Hepimiz için bir başlangıç. Unutma, biz her zaman seninleyiz. Gözlerini kapattığın her an bizi görebilirsin. Peki, hâlâ bizimle misin? Karantina beşinci perde’de zeynep, onur, burak ve mert’le yan yana, son bir defa daha savaşmaya hazır mısınız? Öyleyse başlayalım. Kendi karantinanızı bulmanız, onu kabullenip sevmeniz dileğiyle…

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Beyza Alkoç
  • Roman Türü Aşk-Romantik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

İndigo Kitap 231120201 Karantina Beşinci Perde Seti Beyza Alkoç

Beyaz Alkoç tarafından kaleme alınan İndigo Kitap Karantina Beşinci Perde Seti, 5 kitaptan oluşmaktadır. Aşk türüne ait olan bu kitap ile romantik maceralar sizi bekliyor. Basım dili Türkçe olan kitap, okurlarına ciltsiz olarak sunulmaktadır. Ürünün sahip olduğu normal boyut ile kitabı rahat bir şekilde yanınızda taşıyabilir; dilerseniz otobüste, metroda dahi okumaya devam edebilirsiniz. 2021 basımı olan kitap, güncel ve popüler kitaplar arasında yerini almaktadır. Beyza Alkoç İndigo Kitap Karantina Beşinci Perde Seti, okuyucularının büyük ilgisiyle karşılanmıştır. Uygun fiyatıyla erişebilirliği artan kitap, gençler tarafından çok okunanlar arasında yerini almaktadır. Bu seri, kitap kurdu tüm dost ve arkadaşlarınız için güzel bir hediye olabilir.

  • Yazar: Beyza Alkoç
  • Boyut: Normal Boy
  • Roman Türü: Aşk-Romantik

İndigo Kitap Karantina Beşinci Perde Setinin İçeriğinde Neler Vardır?

İndigo Kitap Karantina Beşinci Perde Setinin İçeriğinde Neler Vardır?

Beyza Alkoç İndigo Kitap Karantina Beşinci Perde Setinin içerisinde toplamda 1808 sayfadan oluşan 5 kitap vardır. 2. hamurdan üretilen kitabın ebadı 13*21’dir. Gençlik/Aşk roman türüne ait olan serinin ilk kitabı 448 sayfadan oluşmaktadır. Salgın hastalık sırasında işlenen bir cinayete tanık olan 4 arkadaşın hikâyesinin anlatıldığı ilk kitabı bir çırpıda bitireceksiniz. Serinin 2. kitabı olan “Karantina İkinci Perde”, 352 sayfadan oluşurken sizi, arkadaşların hayatta kalma mücadelelerine tanık olacağınız bir yolculuğa davet etmektedir. 3. kitap, “Karantina Üçüncü Perde”dir ve 336 sayfadan oluşmaktadır. Serinin bu kitabında sıkı dost olan 4 arkadaşın maceralarına tanıklık edecek ve beklenmedik sürprizlerle karşılaşacaksınız. 4. ve 5. kitaplar da 336 sayfadan oluşmaktadır. Serinin bu kitaplarını okurken kahramanların tünelin ucundaki ışığı görmelerine tanık olacak; çarpıcı gerçeklerle karşılaşacaksınız.

İndigo Kitap Beyza Alkoç Karantina Beşinci Perde Setinin Konusu Nedir?

Beyza Alkoç İndigo Kitap Karantina Beşinci Perde Seti, 5 kitaptan oluşan bir settir. İçerisinde aşk, aksiyon, gerilim ve macera olan bu kitap serisi gizemli bir cinayetle başlamaktadır. Bu cinayete tanık olan iki kişi ve sonrasında olaya dâhil olan iki kişinin cinayeti ortadan kaldırmak için birleşmelerine tanıklık edeceksiniz. Mahşerin dört atlısı olan bu arkadaşların birbirlerine nasıl bağlandıklarını göreceksiniz. Sade ve sürükleyici bir dille kaleme alınmış bu serinin devamında bir gruba dâhil olmanın getirdiği sorumluluklar ile zorlukları dostluk aidiyetiyle aşma cesareti işlenmektedir. Onur, Zeynep, Mert ve Burak isimli dört arkadaşın dostluğuna ve maceralarına yol arkadaşlığı edecek; kimi zaman kendinizi beşinci atlı olarak hissedeceksiniz. Kahramanların güçlüklerle ettikleri mücadeleleri, dostluktan doğan aşk hikâyesini büyük bir merak ve heyecanla okuyacaksınız.

İndigo Kitap Karantina Beşinci Perde Seti Kimlere Hitap Eder?

Beyza Alkoç İndigo Kitap Karantina Beşinci Perde Seti, basıldığı ilk günlerden itibaren gençler arasında çok okunanlar arasına girmeyi başarmıştır. Bu başarı o denli büyüktür ki kitap, gençlerden gördüğü büyük ilgiyle kısa sürede bir seri hâlini almıştır; ancak kitabın okuyucu kitlesi sadece gençler değildir. Beyza Alkoç İndigo Kitap Karantina Beşinci Perde Seti fiyatıyla da ekonomik bir tercihtir. Bir ebeveyn veya yetişkin olarak kitap içerisinde kendinize yönelik ders çıkarıcı hikâyelerle karşılaşacaksınız. Z kuşağının dilinin, yaklaşımının ve yaşamının daha yakından tanınmasını sağlayacak bu kitap, sadece gençlere değil gençlik romanlarına meraklı herkese hitap etmektedir. Dilerseniz bu hususta Beyza Alkoç İndigo Kitap Karantina Beşinci Perde Seti yorumlarına göz atabilirsiniz. Gençlerin hayal dünyasıyla baş başa kalacağınız bu kitap serisiyle kimi zaman gerilecek kimi zaman hüzünleneceksiniz; ancak kendinizi temposu hiç düşmeyen bir yolculuk içerisinde bulacaksınız. Mahşerin dört atlısının maceralarına şahitlik ve yol arkadaşlığı etmek isterseniz siz de bu seriyi Trendyol’dan hızlıca sipariş verebilirsiniz.