1
Deneme İnceleme kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

İndigo Kitap Hayat Kaybettiğin Yerden Başlar

122 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (52)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
124,95 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

İndigo Kitap Hayat Kaybettiğin Yerden Başlar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TrendMELO Satıcı Ünvanı: HARUN COŞKUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2130010770
    Bu ürün TrendMELO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bütün dünya bir araya gelse ve sana geç kaldığını söylese bile, hayır, kalmadın! Aksine, tam da yeniden başlaman gereken noktadasın. Üstelik bazen öyle düşünmekten kendini alamasan da, hiçbir şey kaybetmedin. Kaybettiklerin senden gitmesi gerekenlerdi… Sen, seni daha da güzelleştirecek adımlarla yoluna devam edeceksin. Kaybettiğin için üzüldüklerinin, aslında kurtulduğun yükler olduğunu göreceksin. Mesele kaybetmekse, hayatta bu da var, kaybedeceksin
  • ama senden gidenlere üzülmeyeceksin, yerine daha iyilerini getireceksin. Çünkü hayat kaybettiğin yerden bir daha başlar. Kaybettiğin yerden “yeniden” diyeceksin…

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 151-200
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • İmzalı İmzalı
Geri Bildirim Ver

İndigo Kitap Miraç Çağrı Aktaş Hayat Kaybettiğin Yerden Başlar Ürünleri Trendyol’da!

İndigo Kitap Miraç Çağrı Aktaş Hayat Kaybettiğin Yerden Başlar, kişisel gelişim türünde yazılan bir eserdir. Hayatın kaybedildiği zaman değil vazgeçildiği zaman zora gireceğini anlatan yazar, saf kötünün olmadığını belirtir. Ona göre insanlar tümüyle kötü görünüyor olsa dahi iyi yanlarının olduğunu bilmemiz gerekir. Hayatta pek çok insanın, kendi yaşantılarında oldukça zorlu zamanlar geçirdiğini söyleyen Aktaş, bu kitabın zor zamanlarda o kişilere destek olmasını diler. Okurlara ne olursa olsun pes etmemeleri gerektiği öğütlenen İndigo Kitap Miraç Çağrı Aktaş Hayat Kaybettiğin Yerden Başlar'da tüm bu anlatılanlar dinsel içeriklerle desteklenir.

  • Sayfa sayısı: 200
  • Orijinal dili: Türkçe
  • Yazar: Miraç Çağrı Aktaş

İndigo Kitap Hayat Kaybettiğin Yerden Başlar Kitabının Türü Nedir?

İndigo Kitap Hayat Kaybettiğin Yerden Başlar Kitabının Türü Nedir?

Hayat Kaybettiğin Yerden Başlar isimli kitap, anlatılma şekli ve anlattıklarıyla kişisel gelişim türünde sınıflandırılabilir. Eserde yer alan bilgilerin ve öğütlerin yapılan bir yoruma göre yavaş okunması ve sindirilmesi gerekir. İndigo Kitap Miraç Çağrı Aktaş Hayat Kaybettiğin Yerden Başlar okuyucunun karşısına geçip anlatıyormuş gibi kaleme alınmıştır. Bu nedenle okurlarını sıkmayan, yumuşak bir hitaba sahip olduğu belirtilir. İçinde pek çok konuda telkin bulunan bu kitap, kapak tasarımıyla oldukça beğenilmiştir. Eseri satın alanlara yanında özel tasarım ayracın verilmesi de okurları tarafından tam not almıştır. Hayatın akışı içinde pes edenlerin kaybedeceği dile getirilen bu eserde, zorlu zamanlar geçirenlere destek olacak nitelikte sözler ve tavsiyeler yer alır. Yazar, zor zamanlarda insanların ne kadar anlayışsız olabileceğinden ve bu süreçte her zaman kendimize güvenmemiz gerektiğinden bahseder.

Hayat Kaybettiğin Yerden Başlar Kitabı Kimlere Hitap Eder?

Miraç Çağrı Aktaş, Hayat Kaybettiğin Yerden Başlar'ı yazarken geniş bir kitleye hitap edecek şekilde eserini meydana getirir. Ona göre gençlerin bu kitabı okuması, hayatları boyunca kendilerine güvenen kişilere dönüşmelerine yardımcı olur. Daha olgun kişiler için bu kitap, destek bulamadığı zamanlarda tutunacağı bir daldır. Genel olarak okurların kişisel gelişimlerine odaklanan bu eserde, herkesin hata yapabileceği belirtilir. Ayrıca önemli olan bunu nasıl telafi edeceğini arama erdemini göstermektir. Kitapta herhangi bir ana karakter bulunmaz, eserde geçenler çoğu zaman bir tavsiye niteliğindedir. Bu sebeple, kitabın ana karakteri okurdur ve kitabın sonucu, kişinin kendini ne kadar açtığıyla doğru orantılı olarak belirlenir. Deneyimler ve elde edilen bilgilerin harmanlandığı İndigo kitap Hayat Kaybettiğin Yerden Başlar, yediden yetmişe herkese hitap eder.

Hayat Kaybettiğin Yerden Başlar Kitabının Yorumları Nasıldır?

Pes etmemenin ne gibi getirileri olabileceğini açıklayan bu kitap, herkes tarafından beğeniyle okunabilir. İndigo Kitap Miraç Çağrı Aktaş Hayat Kaybettiğin Yerden Başlar eserini okurken kendinizi sanki bir arkadaşınızla dertleşir gibi hissedebilirsiniz. Nitekim İndigo Kitap Miraç Çağrı Aktaş Hayat Kaybettiğin Yerden Başlar yorumlarını incelendiğinizde, genel görüş verilen öğütlerin yazarla okuyucu arasında karşılıklı konuşma şeklinde sunulduğudur. Okurlara göre bu durum kitabın akıcılığını olumlu yönde etkilemiştir. Yapılan yorumlarda; eserde pek çok telkinin bulunduğu, bu telkinlerin kimi zaman sıkça tekrarlandığı söylenir. Bu sayede yazarın öğütlerini okurun bilinçaltına ulaştırdığından bahsedilebilir. Herkesin kendisi ile ilgili rahatlıkla bir şeyler bulabileceği bu kitabı okumak isteyenler, Trendyol üzerinden birkaç tıklamayla kolay bir şekilde sipariş verebilir. Burada yer alan okur yorumları da İndigo Kitap Miraç Çağrı Aktaş Hayat Kaybettiğin Yerden Başlar hakkında size yol gösterir.