İndigo Kitap Asansör

111,20 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

İndigo Kitap Asansör

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bkmkitap Satıcı Ünvanı: POİNT İNTERNET TEKNOLOJİLERİ VE LOJİSTİK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0563065227000001 Vergi Kimlik Numarası: 5630652270
    Bu ürün bkmkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Asansör Ürün Adı : Asansör Yayınevi : İndigo Kitap Stok Kodu : 9786052361818 Sayfa Sayısı : 370 Basım Tarihi : 2018-01 Kapak Türü : Karton Kapak Kağıt Türü : 2. Hamur

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Kolektif
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • İmzalı İmzasız
Geri Bildirim Ver

İndigo Kitap Asansör - Beyza Alkoç 0001776697001

İndigo Kitap Asansör - Beyza Alkoç 0001776697001, kaliteli eserlerden biridir. Evlendiğiniz gece başınıza gelebilecek en ilginç olaylar kitabın konusunu oluşturur. Balayı için gittiğiniz otelde, sizin gibi gelen bir çiftin damadıyla asansörde kalsaydınız ne yapardınız sorusunun cevaplarının arandığı bir kitaptır. Asansörün kapısı kapanırken var olan durum, kapı tekrar açıldığında artık hiçbir şey eskisi gibi olamayacaktır. Beyza Alkoç asansör, kitabı, mizah dolu ve eğlenceli bir kitaptır. Bu nedenle konusuyla okuyucuları cezbetmeyi başarmıştır. Asansör kitabı evlendiği gün balayı için gittiği otelde balayı için gelen diğer çiftin damadıyla kalarak başlayan ve yeni başlayan aşk hikâyesini ele almaktadır. Uzun soluklu ve eğlenceli romanı okurken asla bitmesini istemeyeceksiniz. Uygun fiyatlarda satışa sunulan kitap her bütçeye hitap etmektedir. Bu nedenle herkes tarafından ulaşılabilir bir üründür. Yeni bir kitap arayışındaysanız mutlaka bu kitabı tercih etmelisiniz.

  • Mizah Dolu Eser
  • Akıcı Üslup
  • Anlaşılır Dil

İndigo Kitap Asansör –Beyza Alkoç Modelleri

İndigo Kitap Asansör –Beyza Alkoç Modelleri

Kitabın bölümleri genellikle Nefes’in ağzından anlatılmıştır ve karakterlerin anlatımına yer verilmiştir. Akıcı ve sürükleyici Beyza Alkoç asansör oku seçeneği ile okuyabilirsiniz. Okurken zevk alacağınız kitap aynı zamanda okumayı sevdiren eğlenceli bir aşk romanlarından biridir. Ayrıca Beyza Alkoç asansör konusu ile dikkat çekmektedir. Balayı için otele gelen bir çiftin, diğer çiftin damadıyla asansörde başlayan aşk hikayesini konu almaktadır. Kitap çok güzel bir roman niteliği taşımaktadır. Ayrıca genç yazar genç okuyuculara hitap etmektedir. Bu nedenle genç kitleler tarafından yoğun ilgi görmektedir. Farklı bir roman arayışındaysanız, bu kitapta aradığınızı bulabilirsiniz. Hem eğlenceli hem de mizahi olan eser okuyucuların dikkatini çekmeyi başarmıştır. Ürün seçenekleri arasından tercihinize ve bütçenize uygun kitap seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Uygun fiyatlarda satışa sunulan eser her bütçeye hitap eder.

Aşkı Konu Alan İndigo Kitap Asansör –Beyza Alkoç

Aşkı Konu Alan İndigo Kitap Asansör –Beyza Alkoç

Nefes ve Enes’in masalsı aşkına ve mizah dolu hayatına romantik ve keyifli hayatına Beyza Alkoç asansör kitabı ile konuk olabilirsiniz. 40 bölümden oluşan eser nefes ve Enes’in hayatlarının kesiştiği noktadan başlayarak birbirlerini tanıma süreçleri ve aşkını konu almaktadır. Sıra dışı bir yerde başlayan bu aşka tanık olurken çok eğleneceksiniz. Beyza Alkoç asansör içeriği ile genç okurların dikkatini çekmeyi başarmıştır. Eserin konusu Nefes ve Enes’in aşkı ayrı ayrı balayı için geldikleri otelde asansörde kalmaları ile başlamıştır. Bu aşka tanıklık ederken aklınızın sınırlarını zorlayacaksınız. Genç yazar tarafından yazılan eser genç okuyucular tarafından yoğun ilgi görmektedir. Farklı bir başlangıçla başlayan büyük aşk hikâyesi her bölümde okuyucularda merak uyandırmaktadır. Siz de bu aşka tanıklık etmek ve Enes ve Nefes’in aşkının nasıl başladığını ve nasıl ilerlediğini öğrenmek istiyorsanız bu kitabı tercih edebilirsiniz.

İndigo Kitap Asansör –Beyza Alkoç Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

İndigo Kitap Asansör –Beyza Alkoç Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Asansörde başlayan sıra dışı bir aşkı konu alan İndigo Kitap Asansör –Beyza Alkoç, genç okuyucular tarafından yoğun ilgi görmektedir. Enes ve Nefes’in aşkına her bir bölümde tanıklık edeceksiniz. Kitabın bölümleri Nefes’in ağzından anlatılarak yazılmıştır. Bu nedenle oldukça akıcı bir dile sahiptir. Beyza Alkoç asansör fiyatı yayınevi tarafından belirlenmiştir. Bu nedenle fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Ayrıca Beyza Alkoç asansör yorumları inceleyerek ürün hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Farklı fiyatlara sahip eser her bütçeye hitap etmektedir. Bu nedenle herkes tarafından ulaşılabilir. Siz de bu kitabı tercih ederek Enes ve Nefes’in benzersiz ve sıra dışı aşkına tanıklık edebilirsiniz. Genç yazar tarafından yazılan eser genç kitlelere hitap etmektedir. Bu nedenle oldukça fazla seveni bulunmaktadır. Kitabı satın almaya karar verdiyseniz, Trendyol üzerinden İndigo Kitap Asansör - Beyza Alkoç satın al seçeneği ile güvenle alışveriş yapabilirsiniz.