İndigo Kitap 3391 Kilometre

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (36)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
100 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
240 TL'ye 85 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

İndigo Kitap 3391 Kilometre

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3391 KİLOMETRE CİLTSİZ

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Beyza Alkoç
  • Roman Türü Aşk-Romantik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

İndigo Kitap Beyza Alkoç 3391 Kilometre Çeşitleri Trendyol'da!

İndigo Kitap 3391 Kilometre Beyza Alkoç tarafından 2018 yılında okurlarıyla buluşturulmuştur. Kitapta uzak mesafede yaşayan iki gencin aşk öyküsü konu edilir. Beyza Alkoç popüler Türk edebiyatı yazarları arasındadır. Genç yazarın İndigo Kitap'tan 26 romanı yayınlanmıştır. Yazar bu kitabında İzmir ve Ege'nin uzak mesafe aşk hikayesi yalın ve akıcı bir dille ele alınır. Kitap, genç okurların yanı sıra aşk hikâyesi okumayı seven yetişkinler tarafından da tercih edilebilir. Etkileyici bir romantik kurgu arıyorsanız bu eseri keyifle okuyabilirsiniz.

  • 14x21 cm büyüklüğündedir.
  • 472 sayfa sayısına sahiptir.
  • Aşk ve romantik roman türündedir.

İndigo Kitap Beyza Alkoç 3391 Kilometre Kitabının Konusu Nedir?

İndigo Kitap Beyza Alkoç 3391 Kilometre Kitabının Konusu Nedir?

3391 kilometre kitabının türü aşk ve romantiktir. Kitapta online olarak ilerleyen bir aşk hikayesi anlatılmıştır. Sosyal medya platformu üzerinden tanışan çift birbirlerini görmeden aşık olur. Aralarında bir bağ oluşan çiftin sosyal medyada kullandığı takma isimler “İzmir” ve “gelmemeyegidenadam” şeklindedir. İkili arasındaki ilişki “artık uyu” mesajıyla başlar. İzmir'de yaşayan İzmir isimli genç kız ile Fransa'da yaşayan Ege'nin aşkı ilk iletişimin ardından uzun mesajlaşmalar ve görüntülü konuşmalarla devam eder. İzmir anne ve babasının vefatıyla başlayan kötü günlerinden sonra İstanbul'da yaşamaya başlar. İzmir'in yaşadığı bu kötü dönemde yanında Ege vardır. İzmir yurtta kaldığı dönemde Ege'nin yanı sıra Koray, Merve ve Doruk'la da vakit geçirir. İzmir'in Ege ile yaşadığı uzak mesafe ilişkisi zamanla zora girer. Çiftin kısa süreli görüşmeler artık yeterli gelmez ve Fransa'ya yerleşir.

İndigo Kitap 3391 Kilometre Kitabı Hangi Yaş Kitlesine Hitap Eder?

3391 Kilometre kitabı genç okur kitlesine hitap eder. Popüler yazarlar arasında bulunan Beyza Alkoç yazdığı tüm diğer romanları gibi bu eserde de okuru uzun bir yolculuğa çıkarır. Romanın ana karakteri olan İzmir ve Ege'nin aşk hikayesi genç okurların ilgisini çekecek yalınlıkta ele alınır. Eser, aşk konulu roman okumayı seven yetişkinler tarafından da tercih edilebilir. Yalın dili romanın hızlı ve eğlenceli biçimde okunmasına olanak tanır. Romanda ele alınan aşk hikayesinin yanı sıra ana karakterlerin çevresinde gerçekleşen olaylara da yer verilir. Karakterlerin hayatlarında olan olayların yansıtılması ve ve yarattığı etkileri kitabın zenginleşmesini sağlar. Kitabın olay örgüsü karmaşıklıktan uzak ve kolay anlaşılır şekilde ele alınır. Akıcı roman okumayı seven kişiler için oldukça uygun bir roman türüdür. 3391 Kilometre Beyza Alkoç okurlarının büyük ilgi gösterdiği kitaplar arasında yer alır.

İndigo Kitap 3391 Kilometre Kitabının Okur Yorumları Nasıldır?

Beyza Alkoç'un yazdığı 3391 kilometre romanı okurlar tarafından büyük ilgi görür. Yazarın daha önceki yıllarda yazdığı romanlar kalıcı bir okur kitlesi oluşturmasını sağlamıştır. Yazarın takipçisi olan okurları 3391 Kilometre adlı esere de yoğun ilgi gösterir. Tüm kitaplarında olduğu gibi yalın ve akıcı bir dil kullanması okurlar tarafından tercih edilmesine neden olur. Genç aşk hikayeleri seven kişiler tarafından yazıldığı günden bu yana ilgi görmeye devam eder. Okurlar temelde ele alınan aşk hikayesinin baş karakterin hayatıyla birleştirilmesine olumlu yorumlar yapar. İndigo Kitap 3391 kilometre Beyza Alkoç yorumlarında eserin zengin içeriğinin okurlarla bütünleştiği görülebilir. İmkansız aşk severler tarafından ilgi gören kitapta baş karakterlerin mutlu sona ulaşması okuru büyük ölçüde mutlu eder. 18 yaşında olan İzmir'in hayatta yaşadıkları ve aşkı için göze aldıkları kitabın ilgi görmesinin en büyük nedenidir. Çok sayıda genç okur kendini Ege ve İzmir karakterleriyle özdeşleştirir. Bu aşk dolu kitabı okumak isterseniz Trendyol üzerinden hemen satın alabilirsiniz.