INCIA Yoğun Nemlendiricili Doğal Zeytinyağlı Sıvı Sabun 250 Ml 2'li Paket

319,68 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

INCIA Yoğun Nemlendiricili Doğal Zeytinyağlı Sıvı Sabun 250 Ml 2'li Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: farmaucuz Satıcı Ünvanı: LİKYA FARMA EMLAK GIDA KOZMETİK İTHALAT İHRACAT TURİZM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608115879400001 Vergi Kimlik Numarası: 6081158794
    Bu ürün farmaucuz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aspir çiçeği yağı ve zengin doğal içeriğiyle kuru,hassas ciltlerin ihtiyacı olan özenli bakımı sağlar İçeriğindeki doğal yağlar ( Zeytinyağı, Hindistan Cevizi Yağı, Hint Yağı) cilt için faydalı olan tüm vitamin ve mineralleri yüksek oranlarda içermektedir. Ayrıca kullanılan yağların yumuşatıcı, nemlendirici etkilere sahip olması kuru ve hassas ciltler için gerekli olan özenli bakımı sağlamaktadır. Aspir Yağı’nın yüksek doymamış yağ asitleri ve vitaminlerce zengin olması ciltte kurumayı ve soyulmayı önler. Linoleik asit sayesinde cildin ihtiyacı olan nem dengesini kazandırır. B vitaminleri ve aminoasitlerce zengin makademya ve aynısefa yağları cildin beslenmesini sağlayarak görünümünün onarımına destek olur. Temizlerken nemlendirir, cildinizin daha parlak ve canlı görünmesini sağlar INCIA Doğal Sıvı Sabunlarda kullanılan, Super-Fat teknolojisi cildinizin yağ dengesini koruyarak cilt tabakasını korur. Bu özel teknoloji sayesinde doğal gliserin sabun içinde tutulur ve elleri aktif bir şekilde nemlendirir, yıkama sonrasında cildin daha parlak ve canlı bir görünüme kavuşmasını sağlar. Ayrıca INCIA Yoğun Nemlendiricili Zeytinyağlı Doğal Sıvı Sabun’da bulunan lavanta yağı ve sirke canlılığa ve parlaklığa olumlu yönde etki eder. Cildinizin florasına uyumludur INCIA Yoğun Nemlendiricili Zeytinyağlı Doğal Sıvı Sabun’da Super-Fat teknolojisi kullanılmaktadır. Super-Fat teknolojisi sayesinde bitmiş üründe cildi tahriş eden serbest kostik bulunmaz ve doğal bitkisel yağlar maksimum düzeyde tutularak cildin sebum tabakası korunur. Doğal gliserinin sabun içinde tutulması yıkama sonrasında cildin daha nemli, parlak ve canlı bir görünüme kavuşmasını sağlar. INCIA Yoğun Nemlendiricili Zeytinyağlı Doğal Sıvı Sabun’umuzun cilt katmanına zarar vermediğini ve mikrobiyolojik açıdan uygunluğunu yaptığımız testlerle gösterdik. Ayrıca içeriğindeki makedemya, aynısefa, hint yağları ve gliserin gibi diğer doğal bileşenler ile de nemlendirme etkisini olumlu yönde arttırmaktayız. Yapay koku ve boyalar içermez. Hoş ve doğal kokuludur INCIA Yoğun Nemlendiricili Zeytinyağlı Doğal Sıvı Sabunu hiçbir sentetik boyar ve koku maddesi içermez. Kokusu yapay parfümlerden değil içeriğindeki doğal esansiyel bitki özlerinden, rengi de yine içeriğinde kullandığımız bitkisel yağların doğal renklerinden geliyor.
Geri Bildirim Ver