INCIA Well Aging Yüz Kremi 30ml Yağlı Cilt

89,10 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

INCIA Well Aging Yüz Kremi 30ml Yağlı Cilt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evdeeczane Satıcı Ünvanı: AYAZ VE ORTAKLARI İNŞAAT TURİZM ULUSLARARASI İTHALAT İHRACAT İŞLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0108004545900017 Vergi Kimlik Numarası: 1080045459
    Bu ürün Evdeeczane tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İçeriğindeki Bitkiler ve Yağlar
  • Üzüm Çekirdeği Yağı,Keklik Üzümü Ekstresi,Hindistan Cevizi Yağı,Susam Yağı,Buğday Yağı,Hyaluronik Asit,E VitaminiSentetik Koruyucu Yok! Sentetik Boya Yok! Parfüm Yok!INCIA yer altı sularını kirletmez, doğaya zarar vermez. Ürünlerimiz
  • Sentetik Yağ, Silikon, Sentetik Emülgatör, Paraben ya da diğer sentetik koruyucular ve boya içermez.Cildinizin florası ile %100 uyumludur.Doğada %100 geri dönüşen gıda tipi, airless (hava geçirmeyen) ambalajlar kullanılmıştır. W114 formülü sayesinde cildinizin daha sağlıklı yaş almasına destek sağlarGün boyu hava değişimi, güneşin zararlı etkiler, rüzgar, nem gibi dış etkenlere maruz kalan cildimiz, çok daha çabuk yıpranır ve kurur. Bio Arge laboratuvarlarında geliştirilen özel antioksidan formülü sayesinde, cildinizi günlük hayatta maruz kaldığınız zararlı etkilerden arındırır ve yüksek nem kapasitesiyle cildinizin daha sağlıklı yaş almasına destek sağlar.Cildin yağ dengesini sağlayarak parlamanın önüne geçer ve cilde ihtiyacı olan nemi sağlarBitki özlerinin cildin derin katmanlarına kadar inmesine yardımcı olan patent korumalı buluşu Nat-C-Base® teknolojisi ile etkili ve özenli bakımı sağlar. E, A ve B vitaminleri, fosfor, bakır, çinko ve magnezyum mineralleri ve Omega -6 ve Omega-9 yağ asitleri açısından zengin susam yağı, hücre deformasyonunu önlerken cildin yağ dengesini korur ve cildi nemlendirir. Buğday yağı hızlı emilim sağlar ve yağlandırmadan nemlendirme sağlar.Yaşlanma etkilerini geciktirmeye yardımcı olurİçeriğinde bulunan üzüm çekirdeği yağı, doğanın bizlere sunduğu en güçlü antiaging formülü. Antioksidanlar, flavonoidler, E vitamini ve Omega-6 yönünden zengin üzüm çekirdeği yağı, yaşlanma etkilerine karşı cildi doğal olarak korur. Buğday yağının zengin aminoasit içeriği hücre rejenerasyonunu destekler.Capcanlı ve aydınlık bir cilt görünümüne kavuşmanıza yardımcı olurTonik etkisi sağlayan kekik yağı ve mikroorganizmalara karşı koruyucu ile cildinizin nefes almasına yardım eder. Hindistan cevizi yağı sayesinde nemi cilde hapsederek yumuşak bir his bırakır. Capcanlı, yenilenmiş ve sağlıkla parlayan bir görünüme kavuşur.Cildinizin florası ile uyumluBazı kremlerin içinde raf ömrünü uzatabilmek için metilizotiazolinon, sodyum benzoat, potasyum sorbat vb katkı maddeleri kullanılmaktadır. Bu ve benzeri katkı maddeleri zamanla derinin doğal katmanına zarar vererek dışarıdan gelebilecek tehditlere karşı cildi savunmasız hale getiriyor.INCIA Well Aging Doğal Yüz Kremi’nde hiçbir sentetik katkı maddesi kullanmadık İçeriğindeki bitkisel yağların hepsini soğuk sıkım teknolojisi kullanarak ürettik ve %100 doğal arı balmumu kullandık. Yağlı Ciltler İçin Doğal Yüz Kremi’nin cildin doğal yapısına uyumunu ve mikrobiyolojik açıdan uygunluğunu Bioarge Laboratuarları'nda test ettik.Yapay koku ve boyalar içermez. Hoş ve doğal kokuludurINCIA doğal kremleri hiçbir sentetik boyar ve koku maddesi içermez. Kokusu yapay parfümlerden değil içeriğindeki doğal esansiyel bitki özlerinden, rengi de yine içeriğinde kullandığımız bitkisel yağların doğal renklerinden geliyor.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Yağlı
Geri Bildirim Ver