INCIA %100 Doğal Çatlak Önleyici Yağ Tüm Cilt Çatlakları İçin Organik Dirsek Topuk Vegan 50 ml

280 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
329,90 TL

Ürün Bilgileri

INCIA %100 Doğal Çatlak Önleyici Yağ Tüm Cilt Çatlakları İçin Organik Dirsek Topuk Vegan 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Markafarma Satıcı Ünvanı: MARKAFARMA SAĞLIK ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0612059726761439 Vergi Kimlik Numarası: 6120597267
    Bu ürün Markafarma tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çatlayan cildinizi nemlendirerek ipeksi bir yumuşaklık oluşmasını sağlar Uygulandıktan sonra hızla emilen ve gün boyu nemlendirmeye devam etme özelliğine sahip saf shea ve argan yağları, kuruyan bölgeleri nemlendirerek cildin gerilmesini engeller. Hindistancevizi, hint ve kayısı yağları E vitamini içerikleri ile cildi korur. Doğal arı balmumu sayesinde cildiniz her zaman nemli ve yumuşacık olur. Cildinizin daha parlak ve canlı görünmesine yardımcı olur Doğanın bize armağanı kayısı çekirdeklerinin yağı içeriğindeki zengin A ve E vitaminleri sayesinde cildinizi canlandırır ve ışıl ışıl görünmesini sağlar. Kuru ve donuk görüntüsünden canlı bir görünüme kavuşturur. Cildinizin florası ile uyumludur INCIA bitkisel yağlarını tamamen soğuk sıkım yöntemi teknolojisi kullanarak üretiyor ve yoğunlaşmayı %100 doğal arı balmumu ile sağlıyor. INCIA Çatlak Önleyici Yağı’nın cildin doğal yapısına uyumunu ve mikrobiyolojik açıdan uygunluğunu yaptığımız testlerle gösterdik. Yapay koku ve boyalar içermez. Hoş ve doğal kokuludur INCIA Çatlak Önleyici Yağı hiçbir sentetik boyar ve koku maddesi içermez. Kokusu yapay parfümlerden değil içeriğindeki doğal esansiyel bitki özlerinden, rengi de yine içeriğinde kullandığımız bitkisel yağların doğal renklerinden geliyor. Portakal ve limon yağları ürüne doğal kokusunu vermektedir.

Ürün Özellikleri

  • Form Yağ
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Ek Özellik Paraben İçermeyen
Geri Bildirim Ver