INCIA Bebek Sunscreen Face And Body Cream Spf50+ Baby 70ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

INCIA Bebek Sunscreen Face And Body Cream Spf50+ Baby 70ml

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Incia yüz için %100 doğal güneş kremi spf 50 50ml - Doğal el ve vücut sabunu 50 ml hediye ürün açıklaması: Yüz için doğal güneş kremi ürün faydaları: Tamamen doğal bitkilerden elde edilen yağlarla bioarge laboratuvarlarında üretilen ıncıa %100 doğal güneş kremi cildinizin doğal florası ile uyumludur.%100 doğal mineral filtre içeriği ile güneşin neden olduğu etkilere karşı yüksek koruma sağlar.Içerisinde kullanılan özel aktifler sayesinde cilde uzun süre nem verir ve kırışıklık, ince çizgi gibi erken yaşlanma belirtilerinin oluşmasını en aza indirmesine yardımcı olur.Gözenekleri tıkamayan bu formül, ince yapısı sayesinde cilt üzerinde yapışkan ve parlak bir his bırakmaz. Suya dayanıklı yapısıyla yüzme ve havuz gibi ortamlarda korumasını kaybetmez. nasıl kullanılır: Güneşe çıkmadan 20 dakika önce tüm yüzünüze dairesel hareketlerle uygulayınız. Su ile temas halinde ve her iki saatte bir tekrarlayınız. ürün içeriği: Aqua, coco-Caprylate/ caprate, tıtanıum dıoxıde (and) capry lıc /caprıc trıglycerıde (and) polyhydroxystearıc acıd (and) stearıc acıd (and) alumına", glycerın, squalene polyglyceryl-3 polyrıcınoleate, euphorbıa cerıfera cera, cınnamomum cassıa extract (and) trıethyl cıtrate (and) glyceryl caprylate, magnesıum sulfate, sımmondsıa chınensıs seed oıl calophyllum ınophyllum seed oıl sodıum hyaluronate, tocopherol parfum", d-Lımonene. Lınalool" ürün açıklaması: El ve vücut için sabun ürün faydaları: Cildinizin doğal florasına zarar vermeden temizler.Içeriğindeki doğal bileşenlerle cildinizin nemlenmesini, daha parlak görünmesini, arınmasını sağlar. Kekik, çay ağacı ve lavanta yağının güçlü etkisi ile derinlemesine temizler. nasıl kullanılır: Nemli cilt üzerine uygulayın 20 dakika köpürtün ve durulayın. ürün içeriği: Aqua olea europaea fruıt oıl potassıum hydroxıde, cocos nucıfera oıl vınegar sodıum hydroxıde, rıcınus communıs seed oıl glycerın, carthamus tınctorıus seed oıl, calendu offıcınalıs flower oıl, trıtıcum vulgare germ oıl lavandula angustıfolıa herb oıl, macadamıa ıntegrıfolıa seed oıl, ocımum basılıcum herb oıl lavandula ıntermedıa flower/leaf/stem o d-Lımonene, lınalool" c from herbal sourcısı
Geri Bildirim Ver