INCIA %100 Doğal Organik Sertifikalı Bebek Köpük Şampuanı Saç Vücut Lavanta Konak Önleyici Yenidoğan 200ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
298,90 TL
2. Ürün 1 TL
Kargo Bedava
378,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

INCIA %100 Doğal Organik Sertifikalı Bebek Köpük Şampuanı Saç Vücut Lavanta Konak Önleyici Yenidoğan 200ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Befine Satıcı Ünvanı: BEFİNE SAĞLIK GIDA KOZMETİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0160152743100001 Vergi Kimlik Numarası: 1601527431
    Bu ürün Befine tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Incia %100 Doğal Bebek Köpük Şampuanı 200ml Yeni anne olanların önemli bir önceliği, bebeklerde konak önleyici şampuan tercih etmek olmalı. Özelikle doğumdan sonra üçüncü aydan sonra ortaya çıkan konak oluşumu kafa derisinde pullanma ve dökülmelere neden olur. Her ne kadar bebeklerde sıklıkla görünen bir durum olsa da konak olgusunun son derece rahatsız edici olduğunu söylemek yanlış olmaz. Bu yüzden INCIA Bebek&Çocuk Şampuanı gibi içeriğinde soyucu kimyasallar bulunmadan konak oluşumunu önleyen şampuanı tercih etmek bebeğinizin sağlığı açısından daha yararlı olacaktır. Tercih edilebilecek en iyi bebek şampuanı şüphesiz bebeğiniz için en iyi şekilde tasarlanmış olan şampuandır. SLS ve SLES gibi yıkayıcı kimyasallar şampuan, duş jeli gibi ürünlerde köpürtücü olarak kullanılmalarının yanı sıra bebekler için son derece zararlı kimyasallardır. Aşındırıcı ve tahriş edici etkisi olan bu kimyasallar son derece hassas olan bebek cildinde son derece zararlı sonuçlar verebilir. Bu doğrultuda tercih edeceğiniz bebek şampuanında kesinlikle SLS, SLES gibi kimyasalların olmamasına özen gösterin. Aynı şekilde tercih edeceğiniz üründe SLS, SLES benzeri kimyasalların olmaması bebeğinizde ortaya çıkacak kaşıntı, kızarıklık, isilik gibi cilt sorunlarının da önüne geçecektir. Bebeğinizin hassas cildi için zararlı olabilecek bir diğer etken klasik kozmetik ürünlerde ve şampuanlarda kullanılan alerjen parfümler ve alkol gibi kimyasallar olacaktır. Özellikle alkol oranı yoğun olan kozmetik ürünleri bilinçsizce kullanmak bebeğinizin narin cildini tahriş edebilir ve ciddi kızarıklara yol açabilir. Nasıl Kullanılır: Keklik Üzümü Ekstresi: Sebumu düzenleyerek bebekte konak oluşumunu önemli ölçüde azaltır. Ciltteki pulluluğun birikmesini önler. Capryloyl Glycine: Lipoaminoasit kompleksidir. Bu içerik sayesinde saç derisindeki sebum oluşumu dengelenir. Saç derisini temizleyerek konaktan arındırır. Cildin doğal asidik dengesini korur. Güzel bir cilt için sebum üretimini kontrol eder, hoş olmayan vücut kokularıyla mücadeleye yardımcı olur. Kafa derisi kızarıklık, saç yağlanması ve kepekle mücadele eder. Aynı zamanda, hoş olmayan kafa derisi kokularıyla mücadele etmeye yardımcı olur. Galactoarabinan: Karaçam ağaçlarından elde edilen doğal bir özdür. Ciltte koruyucu bir film tabakası oluşturarak nem kaybını önler. Lavanta yağı: Sakinleştirici ve yatıştırıcı etkisi vardır. Bu yağ, bebeğin rahatlamasına ve sakinleştirilmesine yardımcı olur. PS:Bebeklerde özellikle ilk 6 ay bıngıldak gelişiminden kaynaklı bası uygulamaya Gerek olmayan şampuan kullanımı uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Paraben İçermeyen
  • Form Köpük
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Boy 200 ML
  • Beden Tek Ebat
Geri Bildirim Ver