INCIA %100 Doğal Dudak Besleyici Portakal Bitkisel Nemlendirici Dudak Bakım Kremi 6 G

99 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2. Ürüne 35 TL İndirim
Kurumsal Fatura
169,40 TL
Kurumsal Fatura
169,90 TL
Kurumsal Fatura
2. Ürün 1 TL
Kargo Bedava
238,90 TL

Ürün Bilgileri

INCIA %100 Doğal Dudak Besleyici Portakal Bitkisel Nemlendirici Dudak Bakım Kremi 6 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sağlıkkapsülü Satıcı Ünvanı: ATAR İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0097066345900001 Vergi Kimlik Numarası: 0970663459
    Bu ürün Sağlıkkapsülü tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Incıa Doğal Portakallı Dudak Besleyici 6 gr Ürün Açıklaması: INCIA ürünleri sizin ve sevdiklerinizin sağlığı için üretildi. Sevdikleriniz için bir iyilik yapın ve INCIA Portakallı %100 Doğal Dudak Besleyici'yi incelemek için birkaç dakikanızı ayırın. Tamamen doğal bileşenlerle üretilen INCIA Portakallı %100 Doğal Dudak Besleyici, içeriğindeki doğal yağlar, bitkiler ve saf balmumu sayesinde kurumuş ve çatlamış dudakları onarırken doğal yollarla nemlendirir. Shea ve zengin yağ içeriği ile dudaklarınızın gün boyunca yumuşacık kalmasını sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • SPF Korumasız
  • Tip Stick
  • Form Balm
  • Hacim 6 - 10 ml
  • Ek Özellik Paraben İçermeyen
  • Görünüm Renksiz
Geri Bildirim Ver

Incia Lip Balm Dudak Besleyici ile Bakımlı Dudaklar

Lip Balm Portakallı Dudak Besleyici 6 Gram Dudaklar vücudun en hassas bölgesi olduğu için kurumalar ve çatlamalar meydana gelebilir. Hassas bir bölge olduğu için ekstra bir önem verilmesi gerekir. Bu durum kış aylarında daha sık meydana gelse de yaz aylarında, sıcak havalarda ve mevsim geçişlerinde de kurumalar çokça yaşanır. Dudaklardaki kuru ve çatlak görüntü çok can sıkıcı olabilir. Bu görüntüyü önlemek adına dudakların nemli tutulması gerekir. Lip balmlar bu nemi geri kazanmak için başvurulan en hızlı ve basit yöntemler arasında yer alır. Yapısında vazelin ve balmumu barındıran dudak nemlendiricilerine lip balm denir. Günlük kullanıma uygun olan dudak nemlendiricileri makyajsız olarak ya da makyaj altına dudak bazı olarak kullanılabilir. Portakal aromalı Incia lip balm hoş kokusu ve ergonomik tasarımı ile her an kullanabileceğiniz bir seçenektir.

  • Portakal Kokulu
  • Doğal İçerikli
  • Kolay Taşınabilir Ambalaj

İncia Lip Balm Özellikleri

İncia Lip Balm Özellikleri

İncia lip balm %100 doğal formülüyle cilt dostu bir üründür. Doğaya ve cildinize saygılı içerikleri ile dudaklarınızın ihtiyacı olan nemi kazanmasına yardımcı olur. Incia lip balm portakallı dudak besleyici nemlendiricisi kurumuş ve çatlamış dudaklarınıza nemini geri kazandırmaya yardımcı bir üründür. Aynı zamanda dudaklarınızı daha bakımlı gösterecektir. Düzenli kullanımda yumuşak ve sağlıklı bir dudak görünümü kazanmanıza yardımcı olur. Lip balm portakallı dudak besleyici 6 gram içeriği Shea yağı, Hindistan cevizi yağı, hint yağı, kuşburnu yağı ve dudaklarına nemini geri kazandıracak bir sürü organik bileşeni barındırır. Bir diğer çok önemli bileşen balmumudur. İçerdiği %100 doğal balmumu pürüzlü, kurumuş ve çatlamış cildin onarılmasında rol alır. Böylece dudaklarınız sağlıklı, parlak ve canlı görünürken nem oranı korunmuş olur. Dudaklarınız bitkisel yağlar sayesinde daha yumuşak olur.

İncia Portakallı Lip Balm Faydaları

İncia Portakallı Lip Balm Faydaları

Lip balm portakallı dudak besleyici 6 gram içinde bulunan shea yağı ve diğer bitkisel yağlar çok yüksek oranda antioksidan özelliği gösteren E vitamini ve esansiyel yağ asitleri içerir. İçerdiği arı balmumu ve zengin bitkisel yağlar sayesinde dudakların gün boyu nemli ve yumuşak kalmasına yardımcı olur. İncia lip balm cildinizin florası ile uyumludur. Dudaklarınızın doğal dengesini bozmadan gerekli olan nemi ve pürüzsüz görüntüyü sağlamaya destek olur. Yapay boya ve koku içermez. İçinde bulunan portakal yağı ve kuşburnu yağı lip balma koku verir. Özellikle kış aylarının sevilen kokularından olan portakal kokusu İncia portakallı lip balm ile gün boyu dudaklarınızda kalacaktır. Boyutunun ergonomik olması kolay taşınmasını sağlar. Çantanıza koyarak ihtiyacınız olan her an rahatlıkla kullanabilirsiniz. Uzun ömürlü kullanım için de oldukça idealdir.

İncia Portakallı Lip Balm Kullanımı

İncia Portakallı Lip Balm Kullanımı

Lip balm portakallı dudak besleyici 6 gram kullanımı farklı yöntemler şeklinde olabilir. Günün her anında kullanıma uygun şekilde üretilmiştir. Dudakları uzun süre nemli tutması için uzmanlar gece uyumadan önce kullanılmasını önermektedir. Gece uyumadan önce kullanıldığında ürün dudaklarınızda daha uzun süre kalacaktır. Uyku maskesi olarak dudak nemlendirici kullanılabilir. Ruj formunda olan incia portakallı dudak balmı direkt olarak uygulanabilir. Makyaj öncesinde dudakları nemlendirmek için ideal bir üründür. Ruj ya da benzeri bir dudak ürünü kullanmadan önce lip balmı uygulayarak dudaklarınızı nemlendirebilirsiniz. Böylelikle ruj dudaklarınızda daha pürüzsüz görünecektir. Trendyol üzerinden satın almak istediğiniz lip balm portakallı dudak besleyici 6 gram yorumları kısmını inceleyerek lip balm portakallı dudak besleyici 6 gram kullananlar tarafından aktarılan deneyimlerine de göz atabilir ve 8681511090166 ürün koduna sahip bu ürünü satın almaya böylece karar verebilirsiniz.