INCIA %100 Doğal Bebek ve Çocuk Şampuanı 350 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

INCIA %100 Doğal Bebek ve Çocuk Şampuanı 350 ml

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Içeriğindeki bitkiler ve yağlar
  • keklik üzümü ekstresi capryloyl glycine galactoarabinan lavanta yağı paraben yok! Parafin yok! Alkol yok! Yeni ıncıa %100 doğal çocuk jel saç ve vücut şampuanı yeni doğan ve çocukların hassas cildinde nazik bir temizlik sağlar. Tamamen doğal keklik üzümü ekstresi, galactoarabian, capryloyl glycine ve lavanta yağı içerir. Keklik üzümü ekstresi: Sebumu düzenleyerek ciltte pulluluğun (konak) birikmesini önlemeye yardımcı olur. Lavanta yağı’nın hoş kokusu sayesinde çocuğunuzun daha rahat ve huzurlu olmasına yardım eder. Capryloyl glycine ile sebum oluşumu dengelenir. Köpük formu sayesinde kolayca arındırılır. Cildin florasına dost. %100 doğal içeriklidir. Hipoalerjeniktir. Saç ve vücut için kullanıma uygundur. Incıa yer altı sularını kirletmez, doğaya zarar vermez. Mineral yağ, silikon, sentetik koku, paraben, sles/sls ve boya içermez. Doğada %100 geri dönüşen gıda tipi ambalajlar kullanılır.
Geri Bildirim Ver