İnci Accessories Kadın Earcuff Sıkıştırma Çelik Zirkon Taşlı İncili Küpe

54,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

İnci Accessories Kadın Earcuff Sıkıştırma Çelik Zirkon Taşlı İncili Küpe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gizemli Dükkan Satıcı Ünvanı: SAMİ KEREM ÖNEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Vergi Kimlik Numarası: 6580394007
    Bu ürün Gizemli Dükkan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün sıkıştırma modeldir.
  • 1 adet gönderilecektir.
  • Renk atmaz alerji yapmaz çelik üründür.
  • Taş detayları zirkon taş inci detaylar gerçek havuz incidir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Altın
  • Taş Cinsi Zirkon Taş
  • Model Klipsli
  • Tema / Stil Modern
  • Ortam Şık / gece
  • Yüzey Tipi Parlak
  • Paket İçeriği Tekli
Geri Bildirim Ver

İnci Accessories ERCFSKS25489654 Kadın Earcuff Sıkıştırma Çelik Zirkon Taşlı İncili Küpe

Küpe çeşitleri farklı tasarımlarıyla dikkat çeker. Rengi, şekil ve kullanışıyla öne çıkan İnci Accessories kadın earcuff sıkıştırma çelik zirkon taşlı i̇ncili küpe stilini göstermek isteyenler için idealdir. Ürün, beyaz ve yeşil renkli görüntüsüyle ilgi çeker. Küpenin yuvarlak hatları kulağınızı sarar. Kulağın kıkırdak bölümüne oturtarak hafifçe sıkıştırmanız yeterli olur. Böylece küpeyi taktığınızda düşme ve kaybolma endişesi yaşamazsınız. İnci Accessories kadın earcuff sıkıştırma çelik zirkon taşlı i̇ncili küpe, tekli olarak satışa sunulur. Ürün tasarımı sayesinde kulakta birkaç gibi görünür. Söz konusu ürün, kendiniz ve sevdikleriniz için tercih edebileceğiniz kaliteye sahiptir. Özel günlerde takabileceğiniz zarif ve modern bir tasarımı vardır. Ürün, hem günlük hem de gece dışarı çıkarken kullanabileceğiniz şık bir küpe alternatifidir.

  • Ürün Malzemesi: Paslanmaz çelik
  • Adet: 1
  • Taş: Zirkon

İnci Accessories Kadın Zirkon Taşlı İncili Küpenin Özellikleri

İnci Accessories Kadın Zirkon Taşlı İncili Küpenin Özellikleri Nelerdir?

İnci Accessories çelik zirkon taşlı i̇ncili küpe, tasarımıyla öne çıkar. Küpenin taş seçiminden renklerine kadar hepsi titizlikle planlanır. Söz konusu takı, kulağı delik olmayan kişilerin de kullanabileceği bir seçenektir. Küpe, sıkıştırılarak takıldığı için kolay ve pratiktir. İnci Accessories kadın earcuff sıkıştırma çelik zirkon taşlı i̇ncili küpe, her kadının kullanmak isteyeceği özelliklere sahiptir. Ürünün taşları zirkon yapısıyla dikkat çeker. Bu durum taşın daha parlak görünmesini sağlar. Aynı zamanda küpeye ışıltı katar. Taşın altında bulunan bölüm tamamen altın sarısı rengindedir. Böylece üst bölümde renkler değişse de küpenin genelinde uyumlu bir hava hâkimdir. İnci Accessories kadın earcuff sıkıştırma çelik zirkon taşlı i̇ncili küpe, kulağınızda şık bir duruş sergiler. Bu şık ürünü her yerde takabilirsiniz.

İnci Accessories Kadın Zirkon Taşlı İncili Küpenin Malzemesi

İnci Accessories Kadın Zirkon Taşlı İncili Küpenin Malzemesi Nasıldır?

İnci Accessories çelik zirkon taşlı incili earcruff, paslanmaz çelik malzemeden üretilir. Bu materyal küpenin ilk günkü gibi parlak olmasını sağlar. Ayrıca ürün renginde solma ve kararma oluşmaz. Aynı zamanda çelik malzemenin yapısı da serttir ve böylece kırılmalara karşı dayanıklıdır. Bu tip ürünleri; havuz, deniz veya duşa girerken çıkarmanıza gerek yoktur. İnci Accessories kadın earcuff sıkıştırma çelik zirkon taşlı i̇ncili küpe; işte veya evde her zaman şık görünmek isteyen kadınların tercihidir. Söz konusu ürün, paslanmaz olduğu için insan sağlığına da zararlı değildir. Bu avantajlı özellikler sayesinde küpenizi gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Taşlı küpe, günlük yaşamda ter veya parfümle temas halinde olsa da rengi değişmez. Böylece sevdiğiniz takınızı uzun ömürlü olarak takmaya devam edersiniz.

İnci Accessories Kadın Zirkon Taşlı İncili Küpenin Tasarımı

İnci Accessories Kadın Zirkon Taşlı İncili Küpenin Tasarımı Nasıldır?

İnci Accessories kadın earcuff sıkıştırma çelik zirkon taşlı i̇ncili küpe, özel tasarımıyla ilgi çeker. Bu ürün, 5 sıralı olarak dizayn edilir. Küpenin 3 sırasında beyaz ve bir sırasında ise yeşil zirkon taş bulunur. Ayrıca beyaz küçük incilerle süslü bir bölümü de vardır. Altın rengi küpe, sıkıştırılarak takılır. Söz konusu ürün, minimal bir tasarıma sahiptir. Farklı kıyafet kombinleri ile birlikte uyumlu olarak kullanabilirsiniz. Dayanıklı yapısı ve zarif tasarımıyla herkesin beğenisini kazanan bir modeldir. Altın rengi veya taşlı takılarınızla birlikte takma şansınız olur. İncinin zarafeti taşın parlaklığıyla birleşir ve ortaya eşsiz bir küpe çıkar. İnci Accessories kadın earcuff sıkıştırma çelik zirkon taşlı i̇ncili küpe yorumlarını okuyabilirsiniz. Gerçek kullanıcıların ürün hakkında yazdıkları bilgileri dikkate alabilirsiniz. Taşlı incili küpeyi Trendyol’un avantajlı ödeme seçenekleriyle kolaylıkla satın alma şansınız olur.