Inca Iws-589 Wireless Multimedia Super Cosy Klavye & Mouse Set

679 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Inca Iws-589 Wireless Multimedia Super Cosy Klavye & Mouse Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İnti Bilişim Satıcı Ünvanı: İNTİ BİLİŞİM SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0478118081600001 Vergi Kimlik Numarası: 4781180816
    Bu ürün İnti Bilişim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • body,img,div img {width: 100%
  • } Inca IWS-589 Wireless Multimedia Super Cosy Klavye & Mouse Set INCA IWS-589 Wireless Multimedia Super Cosy Klavye & Mouse Set süper ince tasarımı ile kullanım esnasında kablosuz teknolojinin sağladığı özgürlüğün keyfini sürün . Güçlü çekim gücü ile 10 metre yarıçapında ki bir alanda klavyenizi kesintisiz kullanabileceksiniz. Inca IWS-589 Klavyenizin şık ve ince profilli tasarımı ve sessiz tuşları sayesinde parmaklarınız yorulmadan, olağanüstü derecede konforlu bir şekilde yazın. INCA IWS-589 klavye ve mouse’unuzu tek nano alıcı ile kullanmanıza olanak sağlar.Klavye ve farenin kurulumu gayet basittir
  • sadece pilleri takın, mini alıcı-vericiyi yerleştirin ve yazmaya başlayın. INCA IWS-589 Wireless Multimedia Super Cosy Klavye & Mouse Set 11 Adet Multimedya tuşu sayesinde işlemlerinizi hızlı ve kolay bir biçimde halletmenize imkan tanır. Sayfalarda rahatlıkla ilerlemenizi, şarkı değiştirmenizi, ses açıp kapatmanızı sağlayan multimedya tuşlarını kullanmanın keyfine varın . Kaliteli malzeme ve lazer tuş baskısı sayesinde harfler ve rakamlar uzun süre silinmeden kullanacaksınız. Sıvı dökülmelerine dayanıklı tasarımı sayesinde artık kazayla dökülmeler için endişelenmenize gerek yok.

Ürün Özellikleri

  • Bağlantılar Bluetooth
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver