İMUNOL 40 Kapsül

260 TL
(4,33 TL / kapsül)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 40 TL İndirim
Kurumsal Fatura
179,50 TL
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

İMUNOL 40 Kapsül

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: dermodies Satıcı Ünvanı: DERMODİES KOZMETİK ITRİYAT ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293097689700001 Vergi Kimlik Numarası: 2930976897
    Bu ürün dermodies tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Orzax İmunol 40 Kapsül Ürün Adı: Orzax İmunol 40 Kapsül Ürün Markası: Orzax Ürün Boyutu: 40 Kapsül Özet Bilgi: Gluten içermeyen takviye edici gıda Ürün Faydaları: Gluten içermez. Helal sertifikalıdır. Kullanım Şekli: 40 kapsüllük amber renkli cam şişelerde sunulmuştur.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Multivitamin
  • Aroma Aromasız
  • Form Kapsül
  • Paket İçeriği 60'lı
  • Set İçerik Adeti Tekli
  • Hedef Sağlıklı Yaşam
Geri Bildirim Ver

Orzax İmunol Güçlü Formül 40 Kapsül

Orzax İmunol Kapsül, Beta Glukan 1,3/1,6 ve C Vitamini içerir ve bileşimindeki C vitamini ile yorgunluk ve bitkinliğin azaltılmasına, bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur. Orzax İmunol takviye edici bir üründür. İlaç değildir ve gluten içermez. Helal sertifikalıdır. İmunol Güçlü Formül 40 Kapsül 40 adet kapsül içerir, amber renkli cam şişede sunulur.

  • Bağışıklık sistemini güçlendirir.
  • Gluten içermez.
  • Takviye edici gıdadır.

Orzax İmunol Faydaları

Orzax İmunol Faydaları

Orzax İmunol Kapsül, organizmanın ihtiyaç duyduğu günlük C Vitamini değerlerini içerir. Antioksidan özelliğe sahiptir. İçerisindeki Beta Glukan, bağışıklık sisteminin güçlenmesine yardımcı olur. Sık hastalanan ve bağışıklık sistemi düşük kişiler için ideal Beta Glukan oranı içerir. İmmün sistemini harekete geçirir ve enfeksiyonlara karşı hazırlıklı olmalarını sağlar. Alt ve üst solunum yollarının enfeksiyon risklerini en aza indirir. Antioksidan etkileri ile birlikte vücutta birikmiş zararlı mikrop ve bakterilerin uzaklaştırılmasını sağlar. Antiviral ve anti kanser özelliklere sahiptir. Alerjiye duyarlı bireylerin alerji hassasiyetinin azaltılmasına yardımcı olur. Salgın gibi gribal enfeksiyonlarla mücadelede kişinin bağışıklık sistemini destekler. Halsizlik, yorgunluk gibi durumlarda vücut enerjisini yükseltir. Stresin fiziksel etkileri ile mücadelede yardımcı bir rol oynar. Günlük, tok karnına bir adet kapsül alınması uygundur. Dozu artırmak için bir uzmana danışılmalıdır.

Orzax İmunol Kullanımı

Orzax İmunol Kullanımı

Orzax İmunol Kapsül, bağışıklık sistemini destekleyici takviye gıdadır. Günlük, tok karnına bir adet kapsül alınması uygundur. Doktor ya da eczacıya danışarak günde iki kapsül, öğünlerle birlikte sabah ve akşam olmak üzere kullanılabilir. Arka arkaya iki kapsül alınmamalıdır. Dozu artırmak için bir uzmana danışılmalıdır. Önerilen dozdan fazla kullanılmamalıdır. İlaç yerine kullanılmaz ve tedavi etmek için kullanılmaz, takviye edici ve yardımcı bir gıda takviyesidir. Ağız yoluyla doğrudan alınır ve sindirim sisteminde emilerek dolaşıma girer. Dolaşım esnasında Beta Glukanlar bağışıklık sistemini uyararak bağışıklık cevabını ve kapasitesini artırır. Orzax İmunol Kapsül kullanımı herhangi bir vitamin kaybına sebep olmaz. İçerisinde ek olarak C Vitamini vardır. İçerisinde Beta Glukan 1,3/1,6: 50 mg ve C Vitamini 80 mg kadar bulunur.

Orzax İmunol İçeriği

Orzax İmunol İçeriği

Orzax İmunol Güçlü Formül 40 Kapsül içeriğinde Beta Glukan 1,3/1,6: 50 mg ve 80 mg C Vitamini bulunur. Bitkisel kapsül olarak sunulur. Organizmanın ihtiyaç duyduğu günlük C Vitamini değerlerini içerir. İçerisindeki Beta Glukan, bağışıklık sisteminin güçlenmesine yardımcı olur. Sık hastalanan ve bağışıklık sistemi düşük kişiler için ideal Beta Glukan oranı içerir. İmmün sistemini harekete geçirir ve enfeksiyonlara karşı hazırlıklı olmalarını sağlar. Antioksidan etkileri ile birlikte vücutta birikmiş zararlı mikrop ve bakterilerin uzaklaştırılmasını sağlar. Antiviral ve anti kanser özelliklere sahiptir. Alerjiye duyarlı bireylerin alerji hassasiyetinin azaltılmasına yardımcı olur. Halsizlik, yorgunluk gibi durumlarda vücut enerjisini yükseltir. Stresin fiziksel etkileri ile mücadelede yardımcı bir rol oynar. Orzax İmunol Kapsül, bağışıklık sistemini destekleyici takviye gıdadır.