İMEXTECH 64 Gb Iphone Uyumlu Otg Flash Bellek Usb 2.0

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

İMEXTECH 64 Gb Iphone Uyumlu Otg Flash Bellek Usb 2.0

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bunyaminelektronik Satıcı Ünvanı: BÜNYAMİN ELEKTRONİK BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ İTHALAT VE İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0193077869200001 Vergi Kimlik Numarası: 1930778692
    Bu ürün bunyaminelektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İmextech 100mb/s okuma hızı ile yazma hızına sahiptir. Sürgülü tasarımı ile dikkat çeken cihaz iPhone marka telefonlar için uyumludur.
  • 64 GB kayıt hafızasına sahip iPhone OTG flash bellek çok sayıda dosya ve belgeyi kaydetmenize olanak sağlar.
  • Y-disk uygulamasını açtıktan sonra USB’yi takıp üst tarafta yer alan internel butonunda tüm foto ve videoların düzenlemelerini bu kısımdan yapabilirsiniz.
  • iPhone OTG USB bellek geniş hafıza kapasitesi ile çok sayıda dosya, foto ve videoları kaydetmenize ve saklamanıza olanak tanır.
  • OTG flash bellek 64 GB Apple Lightning giriş ve çıkış portlarıyla pratik bir kullanım imkanı sağlar.
  • Basit bir şekilde bellek içerisinde istediğiniz verileri kaydedebilir ve gerektiğinde açıp kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 64 GB
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Giriş/Çıkış Portları USB TypeA + Lightning
  • Okuma Hızı 51 - 100 MB/s
  • Yazma Hızı 51 - 100 MB/s
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

İMEXTECH 64 Gb Iphone Uyumlu Otg Flash Bellek Usb 2.0 OTG

IMEXTECH 64 Gb iPhone uyumlu OTG flash bellek USB 2.0 OTG adsorb teknolojisi ve alüminyum alaşıma sahiptir. Çift USB arayüz tasarımı ile hızlı dosya aktarımı sağlar. Kompakt bir boyuttadır. 480 mbps'ye kadar yüksek hızlı aktarımı ve Hot Swap işlevselliğini destekler. iOS işletim sistemine uyumlu cihazların kullanımı için uygundur.

 
  • 64 GB
  • Hızlı veri iletimi
  • USB 2.0 arayüzü

IMEXTECH 64 Gb Usb 2.0 OTG Özellikleri

IMEXTECH 64 Gb Usb 2.0 OTG Özellikleri

IMEXTECH 64 Gb iPhone uyumlu OTG flash bellek USB 2.0, hareket halindeyken büyük miktarda depolama alanına ihtiyaç duyduğunuzda mükemmel bir seçimdir. Bu 64 GB flash bellek, kullanıcıların dizüstü bilgisayarları ve iPhone'ları arasında hızlı, basit ve güvenilir bir şekilde dosya taşımalarına olanak tanır. Apple lightning uyumlu bir girişi bulunmaktadır. Cihazlarınız ve bilgisayarınız arasında fotoğraf, video ve müzik dosyalarını aktarmak için kolaylık sağlar. 64 GB depolama alanı ile oldukça fazla multimedya saklaması yapabilirsiniz. Bu bellek çubuğu iPhone, iPad ve OTG işlevine sahip diğer cihazlarla uyumludur. 51- 100 MB/s yazma hızı ile hızlı bir şekilde dosyalarınızı cihaza aktarabilirsiniz. Sürgülü bir tasarıma sahip olan bu bellek sunduğu geniş depolama alanı ile pek çok kullanıcının ihtiyaç ve beklentilerine yanıt verecek şekilde dizayn edilmiştir.

 

İMEXTECH 64 Gb Usb 2.0 OTG Kimler İçin Uygundur?

IMEXTECH 64 Gb Usb 2.0 OTG Özellikleri

Bir telefona takılan bellek, cihazın içinde bulunan depolama alanını genişletmenize yardımcı olur. Böylece daha fazla fotoğraf, video, müzik ve uygulama gibi dosyaları cihazınızda saklayabilirsiniz. Eğer cihazınızın depolama alanı yetersiz geliyorsa veya cihazınızın performansını arttırmak istiyorsanız, bir telefona takılan bellek kullanabilirsiniz. Bu 64 GB iPhone uyumlu USB 2.0 OTG Flash Bellek, USB bağlantı noktası aracılığıyla bilgisayarınız, telefonunuz ve diğer cihazlar arasında dosya taşımanıza olanak tanır. Adaptörü bir masaüstü veya dizüstü bilgisayara takıp, ardından flash belleği telefondaki standart bir USB depolama portuna takarak aktarımı sağlayabilirsiniz. 51- 100 MB/s yazma ve okuma hızı sayesinde dosyalarınızı aktarırken hızlı veri aktarımının deneyimini rahatlıkla yaşayabilirsiniz. Portatif yapısı sayesinde dilediğiniz her yere taşıyabilirsiniz. İMEXTECH 64 Gb iPhone uyumlu flash bellek kullananlar üründen oldukça fazla memnun kaldıklarını belirtmiştir.

 

İMEXTECH 64 Gb Usb 2.0 OTG Fiyatları

İMEXTECH 64 Gb Usb 2.0 OTG Fiyatları

64 GB'a kadar USB flash sürücüyü destekleyen IMEXTECH USB flash sürücü, cep telefonlarında dosya depolamayı veya fotoğraf görüntülemeyi kolaylaştırır. Bu, yanlarında sürekli bir SD kart taşımak istemeyen, ancak yine de fotoğraf ve hatta kişisel dosyalarını saklamak için kapasiteye sahip olmak isteyen kullanıcılar için harika bir çözümdür. Bu ürün sayesinde 64 GB'a kadar müzik ve fotoğraf depolayabilir, sabit diski senkronize etmek zorunda kalmadan dosyaları cihazlar arasında kolayca dosya aktarabilirsiniz. İMEXTECH 64 Gb iPhone uyumlu Otg flash bellek USB 2.0 yorumlar ve değerlendirilmelerine bakıldığında pek çok kullanıcı cihazın geniş depolama alanı ve portatif yapısı hakkında olumlu yorumlar yapmıştır. İMEXTECH 64 Gb iPhone uyumlu flash bellek fiyatı ve detaylı açıklamaları Trendyol’da yer almaktadır. Dilerseniz ürünün siparişini hemen tek tıkla oluşturabilirsiniz.