Çocuk Akademi 5 Yaş Dikkat Güçlendirme Seti

189 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Çocuk Akademi 5 Yaş Dikkat Güçlendirme Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çocuk Akademi Satıcı Ünvanı: İLKADIM ÇOCUK AKADEMİ YAYINCILIK MATBAA İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0473062817700001 Vergi Kimlik Numarası: 4730628177
    Bu ürün Çocuk Akademi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÇocukAkademi 5 yaş Dikkat Güçlendirme seti 60-72arası çocuklar için Uzman Psikolog ve Çocuk gelişimci eşliğinde, bu yaşaralığındaki çocukların algı durumlarına uygun şekilde özenle tasarlanmıştır. Çocuk Akademi 5 yaş Dikkat Setininiçerisinde 5 adet farklı konularda etkinlik kitapları vardır. Kitaplardakiegzersizlerin tümü uzmanlar tarafından geliştirilen taşlı sistemleoynanmaktadır. 5 adet egzersiz kitabının her biri 32 sayfadır ve her birkitapta 15‘er adet konularına göre ayrılmış dikkat etkinlikleri mevcuttur.Toplamda 160 sayfadan oluşan Çocuk Akademi 5 Yaş Dikkat Seti içerisinde 75 adether biri en az 16 farklı adım egzersiz bulunmaktadır. Türkçe-İngilizce olarakçift dil halinde yazılmıştır. 23farklı konseptte etkinlik barındıran Çocuk Akademi 5 Yaş Dikkat Seti aynı zamanda her etkinliğiniçerisinde Kazanımlar, Görev ve Akademi bölümleri ile ailelere busetin çocuklara neler öğretebileceği hakkında bilgiler vermektedir. ÇocukAkademi 5 Yaş Dikkat Seti Kitap Listesi 1. Matematik Egzersizlerim 2. Mantık Yürüterek Oynuyorum 3. Konsantrasyon Egzersizlerim 4. Resimler ve Şekillerle Bulmacalar 5. İşitsel Dikkat Çocuk Akademi Dikkat Setleri 2-8yaş arası çocuklar için harika bir etkinlik saatinin mimarı olmaktadır. Farklıkonseptlerle hazırlanan, çocuğun zihinsel, fiziksel, duygusal gelişiminidestekleyici alıştırma ve faaliyetler sayesinde ona eğlenerek öğrenmeninkeyfini yaşatabilirsiniz. Ayrıca bu eğitici setler üzerinde onunla beraberçalışarak oyun saatlerini daha verimli hale getirebilir, birlikte kalitelizamanlara imza atabilir, çocuğunuzla aranızdaki duygusal bağıgüçlendirebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 6 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Özlem Durhat
  • Basım Yılı 2024
  • Sayfa Sayısı 151-200
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Çocuk Akademi ilkadım45 5 Yaş Dikkat Güçlendirme Seti

Çocuk Akademi 5 yaş dikkat güçlendirme seti, sahip olduğu birbirinden güzel aktivitelerle eğlenceli bir eğitim aracıdır. 5 yaş grubunda çevresinde bulunan tüm nesnelere ve olaylara ilgisi artan çocuklar, kimi zaman dikkatlerini toplayamaz. Bu noktada aileye destek olacak nitelikteki bu ürün, pek çok eğlenceli oyun içeriğiyle çocukların dikkatlerini daha rahat toplamalarına yardımcı olur. Zihinsel gelişimlerine destek olacak kalitedeki bu ürün, renkli tasarımlı içeriğiyle çocukların ilgisini çeker ve dikkatlerinin bu set üzerinde olmasına yardımcı olur. Dikkat dağınıklığı yaşayan çocuklar, ilerki yaşlarında bu sorundan ötürü akademik anlamda başarıyı çok daha fazla çaba sarf ederek kazanırlar. İlgilendikleri iş üzerinde dikkatleri dağılan çocukların algılama verimi düşeceği için özellikle derslerdeki başarısı bu durumdan etkilenebilme riskine sahiptir.

  • 5-6 yaş için uygundur.
  • Farklı etkinlikler içerir.
  • Zihinsel gelişimi destekler.

Çocuk Akademi 5 Yaş Dikkat Güçlendirme Setinin Özellikleri

Çocuk Akademi 5 Yaş Dikkat Güçlendirme Setinin Özellikleri Nelerdir?

Çocuk Akademi 5 yaş dikkat güçlendirme seti, zihinsel gelişime katkı sağlarken aynı zamanda görsel hafızanın da kuvvetlenmesine yardımcı olur. Bu sayede oldukça sağlıklı gelişim gösterdikleri için ilerki yaşantısında herhangi bir sorun yaşamasını engellemek adına sağlıklı zihnin temelleri atılmış olur. Uzman çocuk psikologları eşliğinde hazırlanan birbirinden eğlenceli etkinlikler, herkesin keyif almasını sağlayacak kalitededir. Etkinlik konseptleri bulunan bu ürün seti, matematiksel zekânın gelişmesine destek olan kimi aktiviteleriyle çocukların okula da hazırlanmasına yardımcı olur. Perspektif, aynısını bulma, parça birleştirme, gruplandırma gibi faydalı pek çok farklı aktiviteye sahip bu set, 5 farklı kitaptan oluşur. Her kitabın içinde yer alan 15 farklı etkinlikle çocukların gelişimine katkı sağlayan bu ürün, kendi içinde tasarım ve görevlere de sahiptir.

Çocuk Akademi Dikkat Güçlendirme Seti Kimlere Hitap Eder?

Çocuk Akademi Dikkat Güçlendirme Seti Kimlere Hitap Eder?

Çocuk Akademi 5 yaş dikkat güçlendirme seti, 5-6 yaş arası çocuklara hitap eder. Bu set, zihinsel anlamda gelişimlerine destek olunması oldukça önemli olan yaş aralığındaki çocukların ihtiyaçlarını anlayan kişiler tarafından geliştirilmiştir. Çocuk gelişimci ve uzman psikolog tarafından oluşturulan bu set, dikkat dağınıklığı yaşayan 5-6 yaş arasındaki küçükler içindir. Öte yandan içerdiği birbirinden eğlenceli etkinliklerle yalnızca dikkat dağınıklığı yaşayan çocuklar değil evlatlarıyla yalnızca keyifli vakit geçirmek isteyen anne ve babalar da sıklıkla tercih eder. Renkli tasarımı bulunan birbirinden güzel sayfalar, çocuğunuzun eğlenmesini sağlarken sizin de oyunlardan oldukça keyif almanıza yardımcı olur. Ayrıca birlikte yapılan etkinlikler ebeveynlerle çocuklarının arasındaki bağın da kuvvetlenmesini sağlar. Her gün birlikte yapılan birkaç saatlik aktivite, çocuğunuzun ilerki hayatındaki davranışlarının şekillenmesiyle dahi yakından ilgilidir.

Çocuk Akademi 5 Yaş Dikkat Güçlendirme Seti Kaliteli midir?

Çocuk Akademi 5 yaş dikkat güçlendirme seti içinde yer alan konseptler geliştirilirken alanında uzman eğitimli kişilerden faydalanılmıştır. Bu noktada bilimsel açıdan etkili yöntemler tercih edilerek çocuklarınızın zihinsel gelişimlerine katkıda bulunmak amaçlanmıştır. Paket içinde yer alan 5 kitabın hepsi, oldukça kaliteli materyallerden üretildiği için yapılan etkinlikler sırasında ürünlerin zarar görmesi engellenmiş olur. Mantıksal düşünme yollarını öğretmek için dahi pek çok farklı etkinliği bulunan bu set, son derece kaliteli olması sayesinde birçok anne ve babanın güvenle tercih ettiği eğitim araçlarından birisidir. Siz de çocuğunuzun gelişimini desteklemek ve onunla keyifli dakikalar geçirmek isterseniz bu eğitici seti, Trendyol üzerinden sipariş edebilirsiniz. Dilerseniz Çocuk Akademi 5 yaş dikkat güçlendirme seti yorumlarını daha önce kullanmış kişilerin deneyimlerinden okuyarak ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.