6
Türk Edebiyatı kategorisinde
en çok satılan 6. ürün

İletişim Yayınları Tehlikeli Oyunlar - Oğuz Atay - 9789754702095 -

208,25 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (33)
200 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
224,99 TL
270 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
250,13 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

İletişim Yayınları Tehlikeli Oyunlar - Oğuz Atay - 9789754702095 -

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tehlikeli Oyunlar - Oğuz Atay - 9789754702095 -

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Oğuz Atay
  • Roman Türü Macera-Gizem
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

İletişim Yayınları Tehlikeli Oyunlar - Oğuz Atay

Oğuz Atay, Türk öykü ve roman yazarıdır. İlk eseri olan Tutunamayanlar, 1972 yılında yayımlanır. 1973 yılında ikinci romanı olan Tehlikeli Oyunlar - Oğuz Atay’ın kurgu türünde olan eseri yayımlanır. Oğuz Atay romanlarında düş ve gerçekliği harmanlayarak üstkurmaca adı verilen kurgu türünde eserler ortaya koyar. Türk yazarları arasında bu kurgu türünü kullanan ilk yazar olarak bilinir. Yazar, eserlerinde postmodernizm anlayışını benimser. Genellikle yazdığı kitaplarda yalnızlık, topluma yabancılaşma iletişim problemleri gibi konular öne çıkar. İletişim Yayınları Tehlikeli Oyunlar - Oğuz Atay’ın postmodernizm anlayışı ile ele almış olduğu bu romanını, ilk olarak 2000 yılında yayımlayarak kitapseverlerin beğenisine ve ilgisine sunar. Siz de yazarın bu eserini inceleyip, siparişinizi oluşturabilirsiniz.

  • Postmodern anlatım
  • Kurgu türünde
  • Hayal gücü eseri olan kişi ve olaylar

İletişim Yayınları Tehlikeli Oyunlar - Oğuz Atay Kitap İçeriği

İletişim Yayınları Tehlikeli Oyunlar - Oğuz Atay Kitap İçeriği

Oğuz Atay, Türkiye’de postmodern edebiyatın temsilcisi olarak bilinen ve eserleri yıllar boyu ilgiyle okunan bir yazardır. Yazarın ikinci eseri olan Tehlikeli Oyunlar romanı, bireyin toplum ve kendisi ile olan sorunlarını ele alır. Postmodernist akımın Türkiye’deki güçlü eseri olan Tehlikeli Oyunlar romanı, kendisinden sonra verilecek birçok başarılı eserinde ilham kaynağı olur. Yazar, Türk toplumunun yaşam tarzını ve bireyin iç dünyasında yaşadığı karmaşayı özgün bir dille anlatır. Aynı zamanda romanın Oğuz Atay’ın gizli otobiyografisi olma özelliği taşıması da özgün anlatımını destekleyen bir diğer unsurdur. Yazarın ilk romanı Tutunamayanlar ile büyük benzerlik gösteren Tehlikeli Oyunlar eseri alışılmışın dışında kural dışı bir teknikle kaleme alınmış olup, okurseverler tarafından büyük beğeni toplar. Siz de bu değerli esere İletişim Yayınları kitapları arasından inceleyerek kolayca sahip olabilirsiniz.

İletişim Yayınları Tehlikeli Oyunlar - Oğuz Atay Yorumları

İletişim Yayınları Tehlikeli Oyunlar - Oğuz Atay Yorumları

Oğuz Atay’ın Tehlikeli Oyunlar kitabı Türk edebiyatında postmodernizm anlayışıyla yazılan bir eser olması bakımından büyük önem taşır. Tehlikeli Oyunlar, tutunamayan bir insanın hayatını konu alır. Romandaki karakter tek vücutta birçok farklı kişiliği barındıran, bu farklı kişilikler arasında boğulan, sürekli zihninde oyunlar yazarak bunlara kendini kaptıran ve bu yaşadığı hayatın gerçek mi oyun mu olduğunu algılayamayan bir kişidir. Kendisini toplumdan dışlanmış hisseder. Toplumsal bir statü kazanamadığı için sürekli kendisini başarısız görür ve hayal ürünü oyunlarıyla bunları değiştirmeye çalışır. Yazar bu eserinde, alışılmış roman yazım tekniklerinden farklı olarak kuraldışı bir anlatım tekniği kullanır. Eleştirmenler tarafından bilinç akış tekniği olarak adlandırılır. Siz de satın alan müşterilerin İletişim Yayınları Tehlikeli Oyunlar - Oğuz Atay yorumlarını ve değerlendirmelerini inceleyebilir, siparişinizi kolaylıkla oluşturabilirsiniz.

İletişim Yayınları Tehlikeli Oyunlar - Oğuz Atay Fiyatı

İletişim Yayınları Tehlikeli Oyunlar - Oğuz Atay Fiyatı

Tehlikeli oyunlar kişinin kendiyle savaşmasını konu edinir. Kişinin kendini dönüştürmesinin hayati bir sorun olarak algılayan çarpıcı ve sarsıcı bir roman olarak karşımıza çıkar. Eserin baş karakteri Hikmet Benol toplumdaki kargaşanın temelinde yatan gerçekliği araştırırken tehlikeli oyunlarla dolu bir yolda gidebileceği son noktaya kadar ilerler. Bir insanın bedenine kaç farklı kişiliğin sığabileceğini eşsiz bir dille anlatan bu kitap, hayat ve sosyal yaşam ile ilgili ironik anlatım tarzı ile dikkat çeker. Ürünü satın alan müşteriler yorum yaparak deneyimlerini paylaşır. Siz de müşterilerin kitap hakkında değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. İletişim Yayınları Tehlikeli Oyunlar - Oğuz Atay fiyatı ve kitap içeriğine kolayca ulaşabilirsiniz. Avantajlı fiyatı ve sürükleyici konusuyla bu kitabı değerlendirebilirsiniz. 9789754702095 kodu ile kolayca ürüne ulaşabilir, siparişinizi oluşturabilirsiniz. Bu ürünü Trendyol’dan hızlı ve güvenli bir şekilde temin edebilirsiniz.