8
Biyografi kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

İletişim Yayınları Bir Bilim Adamının Romanı : Mustafa I?nan

174,74 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (28)
270 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
180,65 TL
Kurumsal Fatura
105 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
174,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

İletişim Yayınları Bir Bilim Adamının Romanı : Mustafa I?nan

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Okul Marketim Satıcı Ünvanı: ARDA ÇOCUK YAYIN DAĞITIM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0073040095000019 Vergi Kimlik Numarası: 0730400950
    Bu ürün Okul Marketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aradığınız Tüm Üniverstite, Fakulte Ders Kitaplarını Mağazamızdan Sipariş Verebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Jules Verne
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

İletişim Yayınları Bir Bilim Adamının Romanı Oğuz Atay

Kitaplar geçen zamanı kaliteli kılan öğeler arasında yer alır. Okurlar tarafından büyük bir ilgi gösterilen Oğuz Atay'ın Bir Bilim Adamının Romanı da verimli zaman geçirmek isteyenlerin adresidir. İlgi çekici konusu ve sürükleyici olay örgüsü sayesinde okurlara farklı pencereler sunar. Bu sayede okuma yaparken farklı bir dünyada yer almayı mümkün kılar. Bu da bir kitaptan beklenen durumlardan biridir. Kişilere farklı açılardan bakmayı öğretmesi kitapların ilgi çekici özellikleri arasındadır. Evde ya da dışarıda kaliteli vakit geçirebilmek için yanınızda bulundurabilirsiniz. Okuma ve anlama hızına doğrudan etki eden eser, konusu ile de müşterileri memnun bırakır. Okurların dünya görüşüne seslenerek olayları değişik açılardan yorumlama fırsatını onlara sunar. Siz de Bir Bilim Adamının Romanı adlı eseri kitaplığınıza ekleyebilirsiniz.

  • Normal boyut
  • Türkçe basım dili
  • 283 sayfa

Oğuz Atay Bir Bilim Adamının Romanı

Oğuz Atay Bir Bilim Adamının Romanı

9789754700671 koduna sahip olan eser Oğuz Atay’ın kaleme aldığı kitaplardan biridir. Farklı bir olay örgüsüne ve olayları betimleme tarzına sahip olan kitap, çekici bir dünyaya açılan pencere olarak nitelendirilir. Normal bir boyuta sahip olması kitabın kolaylıkla taşınabilmesini sağlar. Ayrıca elde taşınabileceği gibi çanta içerisinde de muhafaza edilebilir. Öğrenciler ve yetişkinler için merak uyandıran pek çok özelliğinin bulunması bu eseri farklı kılar. Öne çıkmasına ve sıklıkla talep edilmesine yardımcı olan bu tür özellikler kitap okuma oranının artış göstermesine de katkıda bulunur. Okuma saatlerini keyifli kılmak için Oğuz Atay tarafından yazılan eseri tercih edebilirsiniz. İlgi çekici bir tasarıma sahip olan eser aynı zamanda kaliteli kağıtlara basılır. Bu da zaman içerisinde tekrar tekrar okunan eserin kullanım ömrünü uzatır. Beğeni kazanan kitap için sipariş oluşturabilirsiniz.

Oğuz Atay Bir Bilim Adamının Romanı Konusu ve Yorumları

Oğuz Atay Bir Bilim Adamının Romanı Konusu ve Yorumları

Bir Bilim Adamının Romanı Oğuz Atay tarafından ortaya konulan ve okurlar tarafından ilgiyle karşılanan eserlerden biridir. Kitap ismi merak uyandırdığından dolayı pek çok kişinin beklentileri ile uyuşur. Bu sayede ürünün tercih edilme sıklığında artış gözlenir. Bir biyografik roman olan eser, içerisinde geçen kişinin hayatından bilgiler sunar. Mustafa İnan olarak bilinen bu kişi, Oğuz Atay’ın hocasıdır. Çeşitli yaşanmışlıkların kaleme alındığı roman içerisinde belli başlı ana fikirler de yer alır. Bu nedenle öğretici yönü bulunan kitaplar arasında yerini alır. İletişim Yayınları Bir Bilim Adamının Romanı Oğuz Atay yorumları bölümünden kitap içeriği ve eser hakkındaki düşünceleri görebilirsiniz. Çeşitli konularda fikir veren bu gibi bölümler sayesinde eserin neyi nasıl anlattığını öğrenebilmek mümkün hale gelir. Keyifli vakit geçirebilmek için dolu bir içeriğe sahip olan romana şans vererek okumaya başlayabilirsiniz.

Oğuz Atay Bir Bilim Adamının Romanı Fiyatı

Oğuz Atay Bir Bilim Adamının Romanı Fiyatı

İletişim Yayınları, Bir Bilim Adamının Romanı, Oğuz Atay tarafından belirli bir üslup ile kaleme alınır. Hocasının yaşadığı zorlukları ve bu yolda karşısına çıkan güçlükleri yazıya döker. Belli bir anlatım tarzı ile yazılan kitap konuyu detaylı şekilde ortaya koyar. Sürükleyici anlatım şekli çoğu noktada merak uyandırmayı başarır. Bu da okuyucuları kitap okurken heyecanlandıran özellikler arasında yer alır. Okuma rutininize Oğuz Atay’ın bu romanını dahil ederek farklı açılardan bakmayı öğrenebilir, bir kişinin hayatı hakkında belli başlı bilgilere sahip olabilirsiniz. İletişim Yayınları, Bir Bilim Adamının Romanı, Oğuz Atay fiyatı ise kitabın sayfa sayısına ve buna benzer özelliklere bağlı olarak belirlenir. Bütçeniz ile uyuşan eseri satın alarak kitaplığınızda biyografi romanına yer açabilirsiniz. Bilim adamı olma yolunda ortaya çıkan sorunlar ve bunlarla baş etme yöntemleri hakkında bilgi alabilmek için Trendyol üzerinden sipariş oluşturabilirsiniz.