Genel Markalar Mankurtluk Külahı

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
65,60 TL
Kurumsal Fatura
61,67 TL
Kurumsal Fatura
65,69 TL
5 Al 4 Öde
Kurumsal Fatura
74,75 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Mankurtluk Külahı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mybook Satıcı Ünvanı: GÖK BİLİŞİM GIDA TEKSTİL İNŞAAT DIŞ TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0398064276000016 Vergi Kimlik Numarası: 3980642760
    Bu ürün Mybook tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kültür emperyalizmi, bir devletin ya da bir topluluğun kendi kültürünü, sanatını, edebiyatını, yaşama tarzını, esir alıp köleleştirmek istediği başka bir millete propagandayla, teşvikle, özendirerek, tehditle ya da başka bir yolla dayatması, benimsetmesidir. Bu bağlamda Batı emperyalizmi, özellikle Tanzimat’tan bu yana Türk milleti üzerinde büyük ve yoğun bir kültür emperyalizmi uygulamaktadır. Türk?İslam kültür ve sanatını aşağılayarak, değersizleştirerek, yok ederek onun yerine kendi kültürünü dayatmaya devam etmektedir. Günümüzde de bu emperyalist çalışmalar hızla devam ediyor. Bugün Türk çocukları, kendi Türk?İslam kültür ve medeniyetinden hızla uzaklaştırılarak batıcılaştırılmaya, batılılara tapar hâle getirilmeye, batılı gibi düşünmeye, batılı gibi duymaya ve bakmaya yönlendirilmektedir. Avrupa ve Amerika kaynaklı filmler, müzikler, romanlar, şunlar bunlar ülkemizi âdeta istila etmiş, Türk çocukları emperyalist batının değersiz, anlamsız, saçma sapan kültür ve sanatının pazarı hâline gelmiştir. Böylesine bir kültür emperyalizmine maruz kalan Türk çocukları, kendi kimliklerine, tarihlerine, atalarına, dinlerine, yaşama biçimlerine, âdet, gelenek ve göreneklerine yabancılaşmakta
  • hatta kendi değerlerine düşman edilmektedir. Bunun adı mankurtlaştırmadır. Batının kültür emperyalizminin amacı ve hedefi, Türk çocuklarını mankurtlaştırarak etkisiz hâle getirmek, kimliksiz, kişiliksiz, tarihsiz, değersiz, dinsiz, kendine güvensiz, bağımsız düşünemez, özgün fikir, proje üretemez, kendi ayakları üzerinde duramaz hâle getirerek kolayca sömürülebilir, güdülebilir bir sürüye dönüştürmektir."

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Anonim
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
Geri Bildirim Ver