İlayda Karakuş Siyah Tül Pareo

980 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: XL
XS
S
M
L
XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

İlayda Karakuş Siyah Tül Pareo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ILAYDA KARAKUŞ Satıcı Ünvanı: SABİN KARAKUŞ TEKSTİL KONFEKSİYON İMALAT TURİZM İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0736001842600018 Vergi Kimlik Numarası: 7360018426
    Bu ürün ILAYDA KARAKUŞ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Siyah tül pareo

Ürün Özellikleri

  • Desen Düz
  • Materyal Polyester
  • Kumaş/İplik Özellik Tül
  • Renk Siyah
  • Kol Boyu Omzu Açık
  • Kalınlık İnce
  • Kumaş Tipi Örme
  • Koleksiyon Plaj Tekstil
Geri Bildirim Ver

İlayda Karakuş Siyah Tül Pareo

Siyah rengi ve omzu açık modeli ile İlayda Karakuş siyah tül pareo, kullanışlı bir tasarımdır. Küçük ve rahat taşınabilir olduğu için her yere rahatlıkla götürülür. Kullanışlı ve hafif tasarıma sahip olan tül pareo, büyük beğeni toplar. Aynı zamanda düz kumaş tasarımı, esnek yapısı ve kaliteli görünümüyle vücudunuzun hatlarını toparlar. Polyester kumaş yapısı, rahat ve pratik bir kullanım imkanı sağlar. Hızlı kuruyan ince dokusu sayesinde oldukça pratik bir seçenektir. Kaliteli polyester kumaşı ile hafif olan bu ürün, size bulunduğunuz plaj ortamında rahatlık sağlar. Ürün, kaliteli ve sağlam olmasıyla tatillerin vazgeçilmezidir. Hızlı kuruması sayesinde yazın sıklıkla tercih edilen aksesuarları arasında yer alır. Plajlarda göz kamaştıran kombinler yapmak için siyah renkli bu ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz.

  • Dikkat çekici yapı
  • Kaliteli tasarım
  • Hızlı kuruma

Göz Alıcı İlayda Karakuş Tül Pareo Özellikleri

Göz Alıcı İlayda Karakuş Tül Pareo Özellikleri

Mayolara muhteşem uyum sağlayan pareolar, genellikle yaz ve ilkbahar mevsimlerinde kullanılan plaj kıyafetleridir. Denizden çıktıktan sonra veya denize girmeden önce rahat kullanımı ile beğeni toplar. Büyük beğeni kazanan siyah düz pareo, kullanılan her plaj ve sahil mekanı için uygundur. İdeal ölçüsü, düz tasarımı ve ince esnek yapısı ile şık ve zarif bir stile sahiptir. Siyah tül pareo modelinin likralı kumaş yapısı tiftiklenmez. Model, plajlarda hızlı kuruma sağlaması ile müşteriye avantaj sunar. Bu avantaj sayesinde acele olan işlerinizi hızlandırır. Siyah rengi, ince yapılı olmasıyla güneşte terletmez ve yakmaz. Bedeni saran yapısı ve pratik kullanımı ile dolayı sıklıkla tercih edilir. Denize veya havuza gitmek için ideal tasarımdır. Pratik yapısı ile hızlı kuruyan kullanışlı bir pareoya ihtiyacınız varsa bu göz alıcı ürünü inceleyebilirsiniz.

Cep Dostu İlayda Karakuş Siyah Tül Pareo Fiyatı

Cep Dostu İlayda Karakuş Siyah Tül Pareo Fiyatı

İlayda Karakuş markalı olan bu tül pareo plajdan sahile kadar her mekanda rahatlıkla giyilebilir. Kullanışlı ve estetik olan bu tül model, uzun yıllar boyunca ilk günkü şık görünümünü korur. Kullanım kolaylığı ve estetik görünümü ile beğeni toplar. Aynı zamanda ürün, ideal ölçüleri ve düz tasarımı ile birçok kişiye hitap eder. Kaliteli ve esnek özelliğe sahip olan bu ürün, kullanıldığı mayolara şıklık ve zarafet katar. Ürün, dikkat çeken tül görünümü ve kolay kurumasından dolayı müşterilerin beğenisini alır. Estetik tasarımı ile günlük kullanımda ön plana çıkan model, beğenilen detaylarıyla göz doldurur. Düz modeli, özellikle plajlar için ideal tasarımdır. İlayda Karakuş siyah tül pareo fiyatı, ürünün tüm bu avantajları göz önünde bulundurularak belirlenir. Estetik görünümü ile dikkat çeken bu ürünü kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Etkileyici İlayda Karakuş Siyah Tül Pareo Yorumları

Etkileyici İlayda Karakuş Siyah Tül Pareo Yorumları

Pareo, sıcak aylarda plaj, deniz gibi mekanlarda kolaylık sağlar. Likralı olan kumaşı polyester yapılıdır. Esnek tasarımından dolayı yaz aylarında sıklıkla tercih edilir. Siyah olan rengi her dönem kullanışlı bir alternatif sunar. Düz bir tasarımı olan ürün, kontrast rengi sayesinde ten renginizi etkileyici kılar. Markanın kalitesi ile sunulan ürünü beden ölçünüze göre satın almanız, vücudunuzun zarif yapısını göz önüne çıkarır. Yaz mevsimleri için tasarlanan bu tül ürünün yanında kullanacağınız diğer aksesuarlar, kombininizi tamamlar. Trendyol aracılığıyla İlayda Karakuş siyah tül pareo yorumları kısmını okuyarak ürün hakkında inceleme yapabilirsiniz. Ürün hakkında yapılan yorumlar, modelin kaliteli yapısı hakkında fikir verebilir. Markanın tasarımı, oldukça geniş bir beden aralığına hitap etmesiyle öne çıkar. Etkileyici duruşu sayesinde yaz kombinlerinin vazgeçilmez bir parçası olan bu ürünü uygun fiyat avantajlı ile değerlendirerek satın alabilirsiniz.