İKİ KAŞIK 24 Cm 2 Adet Şimşir Kaşık Ve Kayın Kaşıklık - Tahta Kaşık Ve Kaşıklık

269 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

İKİ KAŞIK 24 Cm 2 Adet Şimşir Kaşık Ve Kayın Kaşıklık - Tahta Kaşık Ve Kaşıklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAHRAMAN AHŞAP HEDİYELİK Satıcı Ünvanı: ŞERİF KAHRAMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Karabük Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1187614271800002 Vergi Kimlik Numarası: 4880161534
    Bu ürün KAHRAMAN AHŞAP HEDİYELİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İKİ ADET ŞİMŞİR KAŞIK FİYATIDIR. KAŞIKLAR HAKİKİ ŞİMŞİR AĞACINDAN VE USTA İŞÇİLİKLE YAPILMIŞTIR. KAŞIKLARIN BOYU 23- 24 CM CİVARINDADIR. İDEAL YEMEK KAŞIĞI BOYUNDADIR. KAŞIKLIK KAYIN AĞACINDAN İMAL EDİLMİŞTİR.ŞİMŞİR KAŞIKLAR ISIYA DAYANIKLIDIR. KARARMA YAPMAZ. ŞİMŞİR KAŞIKLAR YAĞLANINCA VEYA İLK KULLANIMDAN SONRA TATLI BİR SARI RENK ALIR. SAAT 15.00 E KADAR VERİLEN SİPARİŞLER YAPILIR.

Ürün Özellikleri

  • Kişi Sayısı 1 Kişilik
  • Ürün Tipi Çatal-Bıçak-Kaşık Seti
  • Materyal Ahşap
  • Parça Sayısı 3 Parça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

İKİ KAŞIK ŞMŞRKŞK24 24 cm 2 Adet Şimşir Tahta Kaşık

Temiz bir beslenme için gıdaların yanı sıra mutfak ekipmanlarının da uygun seçilmesi gerekir. Özellikle sofra gereçleri gibi sık kullanılan malzemelerin doğal ürünlerden üretilmiş olması önem taşır. İki Kaşık 24 cm 2 adet şimşir kaşık, tercih edilen sağlıklı mutfak ekipmanları arasında yer alır. Tamamen organik ve geri dönüştürülebilir malzemeden üretildiği için çevre dostu bir ürün olarak öne çıkar. İdeal boyutlara ve ergonomik tasarıma sahip olan gereç, son derece kolay kullanılır. Doğal şimşir rengine sahip olan ürün, yağlama işleminden sonra bir ton koyulaşabilir.

  • İki adet yemek kaşığı
  • Hakiki şimşir ağacından üretim
  • Uzun ömürlü

İki Kaşık 24 cm 2 Adet Şimşir Tahta Yemek Kaşığının Özellikleri

İki Kaşık 24 cm 2 Adet Şimşir Tahta Yemek Kaşığının Özellikleri

İki Kaşık 24 cm 2 adet şimşir kaşık, takım hâlinde satılır. Bu setin içerisinde çift şimşir kaşık yer alır. İki ürünün de ölçüleri ve tüm özellikleri birebir aynı olur. Kaşıkların boyu 24 cm’dir. Bu ebatın 16 santimetresini, kaşığın sap bölümü oluşturur. ⅓ ölçekle hazırlanmış olan bu ürün, klasik yemek kaşığı boyutlarında tasarlanır. Rahat bir kavrayış sağlayan ergonomik sap dizaynı, ürünü tercih edilebilir kılar. İki Kaşık 24 cm 2 adet şimşir yemek kaşığı, oval bir şekilde üretilir. Sivri köşesi bulunmadığı için güvenli bir kullanım sunar. Bu ürünü, küçük çocuklar bile rahatlıkla deneyebilir. Kaşığın sıvı kapasitesi çok yüksek değildir. Her lokma için kaşığa ideal miktarda besin almanız mümkün olur. Tüm bu özellikleri sayesinde yediden yetmişe herkesin kullanımına hitap eder.

İki Kaşık 24 cm Şimşir Tahta Yemek Kaşığının Kalitesi Nasıl?

İki Kaşık 24 cm Şimşir Tahta Yemek Kaşığının Kalitesi Nasıl?

İki Kaşık 24 cm 2 adet şimşir tahta yemek kaşığı, organik malzemeden imal edilir. Sofra gerecinin üretiminde hakiki şimşir ağacı kullanılır. Doğal şimşirden yapılan ürün, sıkı bir lif yapısına sahip olur ve sıvı ile temas ettiğinde şişme yapmaz. Bu özelliği ile oldukça dayanıklı bir kullanım sunar. Bu ağaç türü, sıkı lifleri ile dirençlidir ve işlemesi oldukça zor olur. Dayanıklılığını bu doğal yapıdan alan kaşık modeli, yıkama veya depolama esnasında deforme olmaz. Kırılma yapmayarak çatlamaz ve formunu kaybetmez. Isı yalıtkanlığına sahip olan bu ürün, sıcak yemeklerin elinizi yakmasını önler. Bakteri tutmayan yapısı sayesinde güvenle kullanabileceğiniz şimşir kaşık, kolay temizlenmesiyle ekstra hijyen sunar. Sağlıkla ve güvenle tercih edilen model, kararma yapmayarak ilk günkü görünümünü korur.

İki Kaşık 2 Adet Şimşir Tahta Yemek Kaşığı Kullanışlı mıdır?

İki Kaşık 24 cm 2 adet şimşir kaşık, kullanışlı özellikler taşır. Yemek kaşığı olarak tasarlanan bu ürün, tüm öğünlerde kullanılabilir. Şimşir kaşık, özellikle sentetik veya metal malzeme ile temas etmesini istemediğiniz gıdalar için son derece ideal bir tercih olur. Örneğin doğal bir gıda ürünü olan bal veya pekmez, bu tahta kaşıkla tüketilebilir. Mutfakta organik gereçler kullanmaya önem verenlerin bu kaşığı tercih etmeleri mümkün olur. Şimşir kaşıklar, kullanma talimatlarına uyulduğu takdirde uzun ömürlü yapı gösterir. Kullanmadan önce su ile yıkamanız ve kuruladıktan sonra yağlamanız tavsiye edilir. Bu işlem için önerilen malzeme, zeytinyağı olur. Bu işlemi, kullanım sıklığına bağlı olarak birkaç ay arayla tekrarlayabilirsiniz. Bu seti daha önce satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden yararlanmak isterseniz İki Kaşık 24 cm 2 adet şimşir tahta yemek kaşığı yorumlarını inceleyebilirsiniz. Dilerseniz siz de bu ikili şimşir kaşık setini Trendyol’dan satın alabilir, hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.