IKEA Titta Djur Parmak Kuklası 10 Adet, Minik Hayvanlar

582,50 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
413,66 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
414,25 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
480,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

IKEA Titta Djur Parmak Kuklası 10 Adet, Minik Hayvanlar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ESHLEE Satıcı Ünvanı: MELDA BURCU SINMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7690908219
    Bu ürün ESHLEE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Malzeme Kumaş:%100 polyester Dolgu maddesi:Polyester fiber Ebatlar Paket miktarı: 10 adet Yararlı Bilgiler Tek boy, büyük ve küçük parmaklar için uygundur. Bakım Talimatları Elde yıkama, soğuk (30°C). Çamaşır suyu kullanılmaz. Makinede kurutulmaz. Ütülenmez. Kuru temizleme yapılmaz. Bilmekte Fayda Var İçindekiler:10 değişik kukla oyuncak - her parmak için bir tane. 3 yaş üzeri için tavsiye edilmiştir.
  • İncelediğiniz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Ürün resmi sitesinden farklı bir fiyata satılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut 11 cm
  • Renk Yeşil
  • Yaş 1+ Yaş
  • Dil Türkçe
  • Pil ile mi çalışır? Hayır
  • Piller Kutuya Dahil Mi? Hayır
Geri Bildirim Ver

IKEA 1202357 Titta Djur Minik Hayvanlar 10 Adet Parmak Kuklası

Ikea Titta Djur 10 Adet Minik Hayvanlar Parmak Kuklası ile çocuğunuz için verimli bir etkinlik saati yapabilirsiniz. Büyük ve küçük parmaklara uygun olan ürün, çocuğunuzla birlikte ortak şekilde etkinlik yapmaya imkân tanır. Çocuğunuzla birlikte vakit geçirmek ve eğlenirken gelişmesine katkıda bulunmak üzere söz konusu ürünü tercih edebilirsiniz. Polyester malzeme kullanılarak tasarlanan ürün, bu özelliğiyle kolayca temizlenebilir. 10 adet parmak kuklası, farklı renk seçeneğiyle miniklerin beğenisini toplar. Bu ürünü tercih ederek çocuğunuzla birlikte farklı bir aktivite şansına sahip olabilirsiniz. Ikea Titta Djur 10 Adet Minik Hayvanlar Parmak Kuklası ile çocuğunuzun birçok alanda gelişim kaydetmesini sağlayabilirsiniz.

  • Polyester Materyal
  • 10 Adet ve Çok Renkli
  • Büyük ve Küçük Parmaklara Uygun

Ikea Titta Djur Minik Hayvanlar Parmak Kuklası Özellikleri Nelerdir?

Ikea Titta Djur Minik Hayvanlar Parmak Kuklası Özellikleri Nelerdir?

Ikea Titta Djur 10 Adet Minik Hayvanlar Parmak Kuklası, çok renkli olma özelliğiyle dikkat çeker. Parmak kuklasında kullanılan farklı renkler, çocukların duyusal gelişimine ve ürünle ilgilenmesine katkıda bulunur. Dil gelişimine ve konuşma becerilerine olumlu katkıda bulunan ürün, birçok ebeveynin başvurduğu oyuncaklardan biridir. Parmak kuklasını kullanarak çocuğunuzun birçok alanda gelişim gösterdiğine ve bunu yaparken keyifli vakit geçirdiğine şahit olabilirsiniz. Ikea Titta Djur 10 Adet Minik Hayvanlar Parmak Kuklası sayesinde çocuğunuzun dil gelişimi, beden dili becerisi ve paylaşım yeteneği gibi özellikleri gelişme kaydeder. Ürünle çocuğunuzun ses tonu kullanma ve rol yapma yeteneklerinin de geliştiğini görebilirsiniz. 10 farklı renk seçeneğine sahip kuklalar sayesinde çocuğunuzun özgüveni de gelişim gösterir. Çocuğunuzla birlikte ürünü kullanarak eğlenceli saatler geçirebilir ve aranızdaki bağı güçlendirebilirsiniz.

Ikea Titta Djur Minik Hayvanlar Parmak Kuklası Temizliği Nasıldır?

Ikea Titta Djur 10 Adet Minik Hayvanlar Parmak Kuklası temizliği, bir hayli basittir. Ikea Titta Djur 10 Adet Minik Hayvanlar Parmak Kuklası, polyester malzemeden üretilmiştir. Ürünün çamaşır makinesinde yıkanması, önerilmeyen bir temizleme seçeneğidir. Bunun yerine ürünü elde yıkayabilirsiniz. Yıkama sırasında 30 derecelik su tercih edebilirsiniz. Temizlik etkisini artırmak adına çamaşır suyu ilavesi yapmak da doğru olmayabilir. Çamaşır suyu ve çamaşır makinesi gibi koşullar, parmak kuklasının mevcut yapısını kaybetmesine sebep olabilir. Aynı şekilde ürünü elde yıkadıktan sonra kurutma makinesine atmamaya özen gösterebilirsiniz. Ütü gibi uygulamalardan kaçınmakta da fayda var. Ürün, ancak elde yıkandığında formunu koruyabilir ve uzun vadeli kullanımlar için ilk günkü gibi kalabilir. Çocuğunuzun gönlünde taht kuracak parmak kuklalarını elde sabunla yıkayabilir ve sonrasında evin uygun yerlerine asarak kurumaya bırakabilirsiniz.

Ikea Titta Djur 10 Adet Minik Hayvanlar Parmak Kuklası Kalitesi

Ikea Titta Djur 10 Adet Minik Hayvanlar Parmak Kuklası yorumları, üründen memnun kalan ebeveynlere işaret eder. 10 farklı kukla, dikkat çekici renkler eşliğinde çocuklara sunulur. Siz de bu ürünü tercih ederek çocuğunuza kaliteli ve eğlenceli zaman hediye edebilirsiniz. Ürünün birinci sınıf kalite malzemelerden oluşması da ebeveynlerin beğenisini toplar. %100 polyester kullanılarak oluşturulan ürünün dolgu malzemesi, polyester fiber olarak dikkat dikkat çeker. Önerilen bakım talimatlarına uyarak ürünün kaliteli formunu korumasına destek olabilirsiniz. 3 yaş üzeri için uygun olan parmak kuklası, kaliteli malzemeleriyle beğeni toplar. Çocuğunuzun parmağına takacağı kuklalar, yumuşak forma sahiptir. Bu anlamda çocuğunuzun cildinde herhangi bir tahrişe sebep olmaz. Ikea Titta Djur 10 Adet Minik Hayvanlar Parmak Kuklası fiyatı ise bütçe dostu niteliğe sahiptir. Ürünü Trendyol ayrıcalığıyla satın alabilirsiniz.