7
Saklama Kutusu kategorisinde
en çok değerlendirilen 7. ürün

IKEA Bevara Paket Poşet Mandalı Klipsi 26 Adet

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
11 saat 6 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
300 TL'ye %9 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11 saat 6 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

IKEA Bevara Paket Poşet Mandalı Klipsi 26 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Alvantaj Satıcı Ünvanı: ÖZKAYA LOJİSTİK VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0699034033400012 Vergi Kimlik Numarası: 6990340334
    Bu ürün Alvantaj tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ikea bevara poşet kapama mandalı 26 adet stoktan aynı gün gönderi kargo bedava ebatlar paket miktarı: 26 adet bakım talimatları derindondurucuya girebilir.
  • Bulaşık makinesine girebilir.
  • Malzeme polipropilen plastik
  • İncelediğiniz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Ürün resmi sitesinden farklı bir fiyata satılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Parça Sayısı 6+
  • Kullanım Yeri Oyuncak
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

IKEA Bevara Paket Poşet Mandalı Klipsi 30 Adet

Ambalajı açılan ve kısa sürede bozulma riski bulunan yiyeceklerin saklanması için etkin çözümler gereklidir. Bu çözümler arasında saklama poşetleri için tasarlanan mandallar ön plana çıkar. IKEA poşet mandalı mutfakta rahatlıkla kullanacağınız pratik ürünlerden biridir. Bu mandal, gıdaların saklanmasında kolaylık sağlar. Bunun yanı sıra süsleme, dekorasyon, dosya düzenleme gibi farklı alanlarda da tercih edilebilir. 30 adet mandaldan oluşan bu set sayesinde çok sayıda gıdayı aynı anda depolama imkanına sahip olabilirsiniz. Bu sayede yarım kalan yiyeceklerin tazeliğini korumasını sağlayabilirsiniz. Bu mandallar aynı zamanda tasarruf etmenize yardımcı olarak israfın önüne geçer. Dekorasyon ve süsleme amacıyla kullanımlarda ise ürünün farklı renkleri sayesinde estetik bir görünüm yakalayabilirsiniz.

  • Dayanıklı polipropilen plastik malzeme
  • 30 adet mandal klipsi
  • Derin dondurucuda kullanma imkanı

Kullanışlı Bevara Paket Poşet Mandalı Klipsi Özellikleri

Kullanışlı Bevara Paket Poşet Mandalı Klipsi Özellikleri

IKEA Bevara paket poşet mandalı klipsi 30 adet içeriğiyle uzun süre kullanılabilir. Gıdaların hijyenik ve güvenilir bir biçimde saklanmasına yardımcı olur. Poşetlerin ağzını hava almayacak şekilde tamamen kapatır. Bu sayede saklanmak istenen gıdaların tazeliğini korumasına imkan tanır. Aynı şekilde bozulma ve küflenme gibi durumlara da engel olur. Dayanıklı polipropilen plastik malzeme kullanılarak üretilen bu klipsler, kaliteli yapısı sayesinde kolay deforme olmaz. Bu ürün ayrıca pratik şekilde temizlenebilir. Bulaşık makinesinde ya da elde yıkanabilir. Bazı gıdaların derin dondurucuda saklanması gerekebilir. Bu durumda IKEA poşet klipsi derin dondurucuda da gıda ürünlerini muhafaza etmenizi sağlar. Mandal, özellikle kolay bozulabilen gıdaların korunması için önemli bir gereçtir. Kolay kullanımı sayesinde de avantaj sağlar. Ürünü kapatmak için klipsi geçirmek yeterlidir.

Pratik Kullanım Sunan Bevara Paket Poşet Mandalı Klipsi

Pratik Kullanım Sunan Bevara Paket Poşet Mandalı Klipsi

Oldukça zahmetsiz ve kullanışlı olan bu ürün, mutfak malzemeleri arasında önemli bir yer tutar. Sıvı, hava ve koku sızdırmayan özelliği sayesinde derin dondurucu veya bozdolabında güvenle kullanılabilir. Dayanıklı malzemesi sayesinde defalarca kullanılabilen bu ürün uygun boyutlarda tasarlanır. Ayrıca hava almasını istemediğiniz patlamış mısır, cips, kuruyemiş, kahve veya bakliyat gibi gıdaların güvenle saklanmasına destek olur. IKEA Bevara paket poşet mandalı klipsi 30 adet yorumlar ve değerlendirmeler aracılığıyla ürün hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Farklı renklerden oluşan bu mandallarla mutfağınızı renklendirebilirsiniz. Paket içinde mavi, kırmızı, sarı, pembe ve yeşil renklerde 30 adet mandal klipsi bulunur. Ürünleri, sakladığınız gıdaların rengine uygun olacak şekilde tercih ederek işlemlerinizi zevkli bir hale getirebilirsiniz. Kilitli plastik klipsi sayesinde pratik bir biçimde bu mandalları kullanabilirsiniz.

IKEA Bevara Paket Poşet Mandalı Fiyat Aralığı

IKEA Bevara Paket Poşet Mandalı Fiyat Aralığı

Bu ürün doğranmış meyve, kahvaltılık gıda, yeşil sebze gibi pek çok gıdayı ilk günkü tazeliğinde saklamak için eşsiz bir fırsat oluşturur. IKEA Bevara paket poşet mandalı klipsi 30 adet fiyatı aralığı da ürünün özellikleri gibi müşterileri memnun edebilir. Ürün fiyatı herkesin bütçesine uygun olacak şekilde belirlenir. Herkesin mutfağında yer alması gereken bu kullanışlı mandallar zevkinizi yansıtan farklı renklerden oluşur. Pratik özelliklere sahip olan mandalları kullanım sırasında renklerine göre ayırabilir ve estetik bir görünüm oluşturabilirsiniz. Bu mandallar derin dondurucuya girebilme avantajı da sunar. Dondurmak istediğiniz her türlü ürünün hava almadan ve sızdırmadan saklanmasına imkan tanır. Dilediğiniz ürünü kolayca saklamanıza imkan tanıyan bu mandal setini Trendyol üzerinden inceleyebilir ve avantajlı fiyatlardan yararlanarak satın alabilirsiniz.