IKEA Idealisk Paslanmaz Çelik Rende

281,42 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
2 Adet ve Üzeri 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
189,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

IKEA Idealisk Paslanmaz Çelik Rende

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vitpa Home Satıcı Ünvanı: MUHAMMET ÖMER GÜLEÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5551001988200000 Vergi Kimlik Numarası: 4160577853
    Bu ürün Vitpa Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ikea ıdealısk paslanmaz çelik rende. Ebatlar uzunluk: 12 cm genişlik: 10 cm yükseklik: 20 cm bakım talimatları bulaşık makinesine girebilir.
  • İncelediğiniz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Ürün resmi sitesinden farklı bir fiyata satılabilir. sen

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
Geri Bildirim Ver

Ikea Idealisk Paslanmaz Çelik Rende

Rende, mutfakta oldukça sık kullanılan ürünlerden biridir. Mutfakta uzun kullanım ömrü sağlayan modeller beğeni toplar. Kaliteli çelik malzeme ile yapılan IKEA Idealisk rende, uzun yıllar boyu sağlıklı bir şekilde kullanım imkanı sunar. Ürünün uzunluğu 12, genişliği 10, yüksekliği 20 cm’dir. Model, orantılı boyutları sayesinde kullanım kolaylığı sağlar. Rahat bir kullanım imkanı sunan IKEA çelik rende işlem esnasında yormaz ve ekstra bir güç harcanmasını gerektirmez. Çelik malzemesi sayesinde yüksek dayanıklılığa sahip olan bu ürün, rendelenmeye uygun tüm sebzeler için kullanılır. Çift taraflı kullanımı ve keskin uçları sayesinde üründen alınan verim yüksektir. Rende, bulaşık makinesinde yıkamaya uygundur. Bu özelliği sayesinde hem sudan hem de zamandan tasarruf etmeniz mümkün olur.

  • Paslanmaz çelik malzeme
  • Bulaşık makinesinde yıkanabilir yapı
  • Uzun ömürlü tasarım

IKEA Paslanmaz Çelik Rende Özellikleri

IKEA Paslanmaz Çelik Rende Özellikleri

Mutfakta kullanılan ürünlerin kullanımının kolay olması bir avantajdır. İdeal boyutlarda olan IKEA Idealisk paslanmaz çelik rende kullanım kolaylığı sağlamasının yanı sıra az yer kaplar. Çelik yüzeyi ile hem kaliteyi hem de şıklığı bir arada barındırır. Kaliteli malzemesi ve tasarımı sayesinde ürün uzun yıllar sorunsuz bir şekilde mutfakta kullanılabilir. Sapı sayesinde taşınabilir ve kullanım sırasında tutuş kolaylığı sağlar. Düz ve kaymaz tabanı, istenilen yüzeyde kullanımına izin verir. Uzun ömürlü olan bu ürün, mutfağınız yenilense bile standartlara uygun tasarımıyla mutfağınıza uyum sağlamaya devam eder. Mutfakta sık sık ihtiyaç duyulan IKEA rendenin bulaşık makinesinde yıkanabilme özelliği sayesinde kullanımı zahmetsizdir. Minimum güç harcama prensibine göre tasarlanan bu model, minimum enerji harcayarak maksimum verimi almayı hedefler. Keskin bıçakları sayesinde hızlı ve kolay bir kullanım imkanı sunar.

Ikea Paslanmaz Çelik Idealisk Rende Avantajları

Ikea Paslanmaz Çelik Idealisk Rende Avantajları

Evde veya çalıştığınız yerde yemek yapma ihtiyacı oluşabilir. Bu model sayesinde az enerji tüketirsiniz ve hızlı çalışırsınız. İdeal boyutu ve keskin uçları ürünün beğeni toplayan özellikleri arasındadır. Modelin ergonomik tabanı ve tutuş esnasında el acıtmayan sapı kullanım sırasında kolaylık sağlar. Rendelerin uzun kullanımda sivri deliklerinin keskinliği azalır. IKEA Idealisk paslanmaz çelik rende IKEREN101 kaliteli malzeme içeriği sayesinde keskin uçları zarar görmeden uzun süre kullanım imkanı sunar. Ürünün ilk kullanımdan önce yıkanması önerilir. Hem elde hem de bulaşık makinesinde yıkanabilir özelliği olan bu modelin elde yıkama opsiyonu için temizliği oldukça rahattır. Müşterilerin keskin uçlara sahip olan bu modeli kullanırken dikkat etmesi önerilir. Çift taraflı kullanım imkanı sunan IKEA paslanmaz çelik rende sayesinde malzemeleriniz kısa sürede istediğiniz boyutta rendelenir.

Ikea Idealisk Paslanmaz Çelik Rende Fiyatları ve Yorumları

Ikea Idealisk Paslanmaz Çelik Rende Fiyatları ve Yorumları

IKEA idealisk paslanmaz çelik rende fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Bu ürün çift taraflı keskin uçlara sahip olduğu için farklı mutfaklarda kullanıma uygundur. Paket ağırlığı 22 gramdır. Çelik malzeme ile üretilen bir rende için gramajı ergonomik düzeydedir. Kaliteli çeliği ile kendini dış etkilerden koruyan bu ürün birçok koşul ve tarza uyum sağlayabilir. Kaliteli çelik malzeme ile yapılan bu ürün uzun yıllar kullanım ömrünün yanı sıra oldukça şık bir görüntü sunar. IKEA idealisk paslanmaz çelik rende kullananların yorumlarını inceleyerek ürün hakkında bilgi edinebilirsiniz. IKEA idealisk paslanmaz çelik rende yorumları incelenirken ürünün uzun ömürlü olduğu ile ilgili paylaşımların öne çıktığı görülebilir. Klasik tasarıma sahip olan bu ürün farklı stilde mutfaklara uyum sağlar. Trendyol’dan ürünü hızlı ve güvenli bir şekilde inceleyip satın alabilirsiniz.