4
Çırpıcı kategorisinde
en çok değerlendirilen 4. ürün

IKEA Idealisk Ikili Metal Pasta Çırpıcı Seti 2 Parça Paslanmaz Çelik Çırpıcı Pratik Mutfak Gereçleri

119 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (31)
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Kurumsal Fatura
124,90 TL
3. Ürüne %3 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

IKEA Idealisk Ikili Metal Pasta Çırpıcı Seti 2 Parça Paslanmaz Çelik Çırpıcı Pratik Mutfak Gereçleri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İŞBİLEN GROUP Satıcı Ünvanı: İŞBİLEN GROUP İÇ VE DIŞ TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0481103326800001 Vergi Kimlik Numarası: 4811033268
    Bu ürün İŞBİLEN GROUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için .
  • Bu ürün LEONSAS tarafından gönderilecektir.
  • Ikea ikili metal çırpıcı seti sadece bir çırpma işlemi için mutfak robotunu çıkartıp, işlem bittikten sonra tüm parçaları tek tek yıkamaktan sizde dertli iseniz, biraz kolunuzu çalıştırıp bu pratik aletler ile işinizi kolayca görebilirsiniz.
  • Paket içerisinde resimde de görünen 2 adet çırpıcı mevcuttur.
  • İncelediğiniz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Ürün resmi sitesinden farklı bir fiyata satılabilir.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Ürün liste ve detay sayfalarında tüketici memnuniyeti göz önüne alınarak fiyat avantajı, teslimat hızı, iade oranları ve genel hizmet kalitesine göre belirlenmiş puanı en yüksek satıcı görünür satıcı olur. Diğer satıcılar, ürün detay sayfasında alternatif olarak listelenirler.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Parça Sayısı 2 Parça
  • Renk Gümüş
Geri Bildirim Ver

IKEA Idealisk İkili Metal Çırpıcı Seti

Günlük ev işlerini hallederken çoğu insanın ihtiyacı olan şey, yardımcı ekipmanlardır. Doğru araç ve gereç seçimiyle her şey kolaylıkla halledebilir. Siz mutfakta tüm marifetinizi gösterirken IKEA Idealisk ikili metal çırpıcı seti, tüm süreci kolaylaştırır. Kurtarıcı ve pratik mutfak ekipmanları arasında yerini alır. Bu ürünün temizliğini sağlamak kolaydır. Ürünün ikili bir şekilde olması, büyük bir avantajdır. Yumurta, krema, şeker ve pudra karışımı çırpma işlerinde sizin için iyi bir yardımcıdır. IKEA Idealisk 2’li çırpıcı, sağlam tellere sahiptir. Bu sayede yoğun kıvamdaki malzemeleri karıştırırken veya çırparken sizi yarı yolda bırakmaz. Dayanıklı ve hafif yapısı sayesinde sizi yormaz. Kullanımı oldukça kolay ve pratiktir. Rahat ve paslanmaz çelik sapı, her anlamda işinizi kolaylaştırır.

  • Pratik ve rahat kullanım
  • Kaliteli paslanmaz çelik
  • Sade ve zarif tasarım

IKEA Idealisk 2'li Çırpıcının Sağladığı Avantajlar

IKEA Idealisk 2'li Çırpıcının Sağladığı Avantajlar

IKEA Idealisk ikili metal çırpıcı seti, insan sağlığı düşünülerek tasarlanır. Soyulma yapmayan ve boya içermeyen paslanmaz çelikten üretilir. Pişirme sırasında yüksek sıcaklığa ve ısıya karşı dayanıklıdır. İşiniz bittikten sonra ürünü kolayca temizleyebilirsiniz. Günlük mutfak işlerinize uygun olan çırpıcı setin kalitesine güvenebilirsiniz. IKEA Idealisk ikili metal çırpıcı seti BRBN-IMÇ-1, tüm çırpma ve karıştırma işlemleri için ideal tasarımdır. Paslanmaz çelik sayesinde ürün, uzun süre formunu korur. Mutfaktaki birçok uğraştırıcı işlem esnasında hayatınızı kolaylaştırır. Kullanışlı tasarımı ve dayanıklı yapısı sayesinde mutfak işlerinizi hızlı bir şekilde halledebilirsiniz. İdeal ölçüleri ile pratik bir kullanım sağlar. Dayanıklı çelik yapısı paslanma yapmaz. Dökülme ve kırılmalara dayanıklıdır. Plastik ve sağlığa zararlı hiçbir madde içermez. Çekmecede veya mutfak tezgahında yer kaplamayan bu sete göz atabilirsiniz.

IKEA Idealisk İkili Çırpıcı Seti ile Pratik Mutfak Deneyimi

IKEA Idealisk İkili Çırpıcı Seti ile Pratik Mutfak Deneyimi

İkili set halinde olan ürün, çok işlevli bir tasarıma sahiptir. Bir çırpıcıyla farklı bir işinizi hallederken, diğeriyle bir başka işinizi yapabilirsiniz. IKEA Idealisk çırpıcı, şık gümüş renkli tasarımı ile beğeni toplar. Sette bulunan her iki ürün de mutfakta yeni tarifler denemek için ideal tasarımdır. Bu modeli kullanarak soslarınızı karıştırabilir, pasta kremasını rahat bir şekilde çırpabilirsiniz. Yenilikçi tasarımı ile rahat bir tutuş hissi sağlar. Dayanıklı paslanmaz çelik teller, asgari çabayla tam verim almanıza yardımcı olur. Açılı ucu ve uzun sapları ile tava kenarlarına tam erişim sağlarsınız. Bulaşık makinesinde ya da elde kolaylıkla yıkanabilir. IKEA Idealisk ikili metal çırpıcı seti kullananlar, ürünün pratik kullanımından memnun kalır. Şık ve profesyonel tasarımı ile tarzınızı yansıtır. Pratik bir mutfak deneyimi için bu seti satın alabilirsiniz.

Avantajlı IKEA Idealisk İkili Metal Çırpıcı Seti Fiyatları

Avantajlı IKEA Idealisk İkili Metal Çırpıcı Seti Fiyatları

Gıda güvenliğini ön planda tutan IKEA ikili çırpıcı, mutfakta tehlike oluşturmaz. Çevre dostu olan bu ürün, telleri sayesinde tüm ürünlerin eşit bir şekilde karışmasına imkan sunar. Köpürtme ve karıştırma gibi birçok farklı işlem için tercih edilebilir. Pil veya elektrik gerektirmeyen bu ürünü kullanmak için tek ihtiyacınız ellerinizdir. IKEA Idealisk ikili metal çırpıcı seti yorumlarını okuyarak ürün hakkında fikir edinebilirsiniz. Zarif tasarımı ile beğeni toplayan bir modeldir. Uzun ömürlü ve kullanışlı bir performans sağlar. Dayanıklı, çevre dostu ve gıda güvenliğine uygun paslanmaz çelik malzemelerden üretilir. Bu ikili set, her türlü karıştırma görevi için size güvenli bir tutuş imkanı sağlar. Güçlü bir gövdeye ve plastik içermeyen tellere sahiptir. IKEA Idealisk ikili metal çırpıcı seti fiyatlarını Trendyol’da bulabilir ve ürünü satın alabilirsiniz.