IKEA Fladdrıg Yemek Çantası, Gri

218,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (22)
200 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
1.000 TL'ye 100 TL İndirim
115,54 TL
Kargo Bedava
259,99 TL
3. Ürüne %3 İndirim
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

IKEA Fladdrıg Yemek Çantası, Gri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EliteHeaven Satıcı Ünvanı: İN TER ALÜMİNYUM TİCARET İTHALAT İHRACAT İNŞAAT SANAYİ REKLAMCILIK TEKSTİL TURİZM PAZARLAMA LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0474004978000014 Vergi Kimlik Numarası: 4740049780
    Bu ürün EliteHeaven tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürün EKİNOKS tarafından gönderilecektir.
  • Ebatlar Yükseklik: 27 cm Uzunluk: 25 cm Genişlik: 16 cm İplik:% 100 polyester
  • İncelediğiniz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Ürün resmi sitesinden farklı bir fiyata satılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
  • Beden Tek Ebat
  • Desen Desenli
  • Ortam Casual/Günlük
  • Paket İçeriği Tekli

Yıkama Talimatları

  • Type 4
Geri Bildirim Ver

IKEA Fladdrig Yemek Çantası, Gri

Bazen eşya taşımak çok zor gelir. Bu durumlarda belli ürünler oldukça işlevseldir. Bu ürünler arasında yer alan IKEA Fladdrig yemek çantası, gri rengi ile beğeni alır. İdeal boyutu ile içine pek çok yemek sığdırılabilir. Aynı zamanda katlanabilir tasarımı ile de mutfaklarınızın çoğu yerine koyma avantajı sunar. Hoş tasarımı ve kaliteli yapısıyla kullananlara şık bir görünüm katar. Modern ve estetik tasarımıyla rahatlıkla kullanılabilir olan seçenek, ağır eşyalarınız için ideal bir yapıya sahiptir. Çocuklar için beslenme çantası olarak da kullanılabilen model, kullanışlı ve çok fonksiyonlu işleviyle tam puan alır. Polyester kumaş malzemesi ile uzun zaman kullanım rahatlığı sunar. 75 cm yüksekliği ile çantanın içine istediğiniz yükseklikte rahatlıkla gıdalarınızı yerleştirebilirsiniz.

  • Katlanabilir hoş tasarım
  • Modern ve zarif görünüm
  • Pek çok alanda kullanılabilir yapı

IKEA Markasına Ait Fladdrig Yemek Çantası, Gri Özellikleri

IKEA Markasına Ait Fladdrig Yemek Çantası, Gri Özellikleri

IKEA Fladdrig modeli, kaliteli ve dayanıklı malzemeden imal edilir. 27 cm yükseklik, 25 cm uzunluk ve 16 cm genişliğiyle içine pek çok gıda konabilir. Gri renkli tasarımı ile estetik bir görünüme sahip olan ürün, işlevsel olmasıyla da öne çıkar. Polyester malzemeden imal edildiğinden dolayı oldukça ağır yük taşımaya elverişlidir. Kullanışlı ve çok amaçlı olmasından dolayı sıklıkla tercih edilir. Estetik ve modern görünümü ile elinizde dikkat çeker. Sahip olduğu katlanabilir tasarımı ile sizi memnun eder. Kaliteli yapısı sayesinde herhangi bir sorun yaşamadan gıdalarınızı taşıma avantajı sunar. IKEA Fladdrig yemek çantası, gri kullananlar ürünün tasarımının işlevsel olmasını beğendiklerini ifade ederler. Sizin de kaliteli ve dayanıklı yapısı olan bir yemek çantasına ihtiyacınız varsa markanın bu modeline detaylı olarak göz atabilirsiniz.

Bütçe Dostu IKEA Yemek Çantası, Gri Fiyatı

Bütçe Dostu IKEA Fladdrig Yemek Çantası, Gri Fiyatı

IKEA markasına ait olan Fladdrig yemek çantası modeli, kaliteli ve dayanıklı yapıya sahip bir üründür. Gri rengi ile içine koyduğunuz her gıdayı dışarıdan göstermez. Dayanıklı malzemeye sahip olması ile uzun bir süre boyunca deforme olmadan kullanım imkanı sunar. Aynı zamanda silinebilir tasarımının bulunması, hijyenik bir şekilde çantanızı her vakit tercih etmenizi sağlar. Böylece çantanızın ömrünü uzatabilmeniz de mümkün olur. Kolay ve pratik bir şekilde kullanılan bu model, sağlam tutma yerleri ile öne çıkar. Bu sayede omzu acıtmayacak şekilde olmasıyla omuzda da taşınabilir olduğunu belli eder. IKEA Fladdrig yemek çantası, gri fiyatı modelin tüm bu nitelikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Sizin de uygun fiyatı olan bir yemek çantasına ihtiyacınız varsa IKEA markasının bu modeline göz atabilirsiniz.

Dikkat Çekici IKEA Yemek Çantası, Gri Yorumları

Dikkat Çekici IKEA Fladdrig Yemek Çantası, Gri Yorumları

Kaliteli ve kullanışlı olan yemek çantası, IKEA markası ile müşterilere sunulur. Çok amaçlı olarak kullanılabilir olması, modeli tercih edenler tarafından oldukça beğenilir. Günlük kullanıma uygun olmasıyla öne çıkar. Kaliteli bir ürün olan seçeneğin uzun bir süre alternatif yemek çanta modelleriniz arasında yer alması mümkündür. Kaliteli polyester yapısını uzun yıllar boyunca korur. Ürünün dikkat çeken gri renkli görünümü; 27 cm yükseklik, 25 cm uzunluk ve 16 cm genişliği ile birçok kişiye hitap eder. Hafif yapısıyla günlük kullanımda kişisel çantanızın içinde taşıma rahatlığı sunar. IKEA Fladdrig yemek çantası, gri yorumları bundan dolayı memnuniyet bildirir. Gri rengi ve desenli tasarımının ürünün beğenilen özellikleri olduğunu yorumları okuyunca fark etmeniz mümkündür. IKEA Fladdrig yemek çantası, gri satın almak isterseniz Trendyol aracılığıyla ürünü kolaylıkla temin edebilirsiniz.