İkbal New Fury Siyah %100 Orjinal / Hakiki Erkek Deri Mont Ceket

2.813,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: S
S
M
L
XL
2XL
3XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
2.749 TL

Ürün Bilgileri

İkbal New Fury Siyah %100 Orjinal / Hakiki Erkek Deri Mont Ceket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İKBAL DERİ Satıcı Ünvanı: İKBAL DERİ TEKSTİL İNŞAAT MADENCİLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0606003636200013 Vergi Kimlik Numarası: 6060036362
    Bu ürün İKBAL DERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün ayrıntıları Birinci sınıf kaliteli malzeme Biri fermuarlı biri fermuarsız iki adet iç cep %100 terletmez saten astar Omuz dikiş ayrıntıları Fermuarlı göğüs cepler Koşulsuz iade garantili Ürünlerimiz %100 orijinal kuzu derisinden itina ile seçilip yüksek kalitede hassas el işçiliği ile üretilmiştir. Deri mont bakımı Severek aldığınız ve severek giydiğiniz deri ceketlerinizin her zaman ilk günkü halini korunması deri ceket bakımıyla mümkündür. Deri ceket bakımı nasıl yapılır? Öncelikle deri ceketlerin şeklini korumak için katlamalardan kaçının ve geniş omuzlu askılar kullanın. Haliyle yağmurlu günlerde giyilen montlar ıslanır ve ıslanan deri ceketler doğal olarak kurumaya bırakılmalıdır. Kuruturken, direkt olarak ısı kaynağının önüne asla koymayın, oda sıcaklığında kurutun. Temizleme işlemi de makinelerde değil vazelin denilen yağlı kremlerle temizlenmelidir. Fakat vejetal deri ürünlerinde (doğal boyasız deriler) kesinlikle kullanılamaz. Kullanılan deodorantların ve parfümlerin deri üzerine gelmemesine dikkat edin. Eğer ki kahve, çay gibi maddeler ceketinize geldiyse çok az nemli bir bezle temizlemeniz yeterlidir. Sezon bitiminde deri ceketinizi dolabınıza kaldırmadan önce vazelin ile bakımını yaparak kullanılmayan tüm süre boyunca ceketinizin derisinin beslenmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca derinin formunu koruması için mutlaka ceketinizi asarak saklamanız gerekir. Deri ceketinizi saklarken herhangi bir naftalin ya da kimyasal madde kullanmanıza ve ceketi havalandırmanıza gerek yoktur. Neden boy ve kilo istiyoruz: Bedeninize tam uyum sağlaması için bu bligi gereklidir. Satış sonrası servis Ürünlerimiz %100 orijinal deri ve adınıza faturalı gönderilmektedir. Stoklarımızdan kargolanmaktadır. Tüm siparişleriniz azami üç gün içerisinde kargolanacaktır. Lütfen siparişlerinizin ardından mağazamıza mesaj yolu ile beden kontrolü için boy ve kilo özelliklerinizi bildiriniz.Eskiyen deri ceketlerinizin bütün boya ve bakımları için bizimle iletişime geçebilirsiniz. İade ve değişim Ürünün kullanılmamış olması gerekmektedir. Orijinal kutusu ve faturası ile birlikte iade edilmesi gerekmektedir. İade veya değişim yapılacak ürünün, mağazanın anlaşmalı olduğu kargo firması ile gönderilmesini rica ederiz. Anlaşmalı kargo hakkında detaylı bilgi almak için ‘’Mağazaya Soru Sor’’ alanından iletişime geçebilirsiniz. NOT:ORJİLAN AMBALAJI VE FATURASI İLE GÖNDERİLMEYEN ÜRÜNLER KESİNLİKLE KABULEDİLMEYCEKTİR. Teslimat bilgileri İş günleri içerisinde verilen siparişler en geç 3 iş günü içerisinde anlaşmalı kargo firmasına verilmektedir. İster firma adına, isterseniz şahıs olarak adınıza faturalandıra biliriz. Bu işlem sırasında fatura bilgilerinizle teslimat bilgilerinizi kontrol ediniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver