ihsantrade Sandalye Kılıfı. 6 Lı. Kaliteli Kadife Kumaş. Kenarları Lastikli En Boy Likralı Kılıf. Bej Rengi

340 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ihsantrade Sandalye Kılıfı. 6 Lı. Kaliteli Kadife Kumaş. Kenarları Lastikli En Boy Likralı Kılıf. Bej Rengi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FavoriTeks Satıcı Ünvanı: CAN KESKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2021257814200001 Vergi Kimlik Numarası: 5460182980
    Bu ürün FavoriTeks tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • bu ürün ak lale home tarafından gönderilecektir Kullanım Alanı: Salon Tipi Sandalye
  • Kaymayı Engelleyici Lastik: Var
  • Yıkanabilme Özelliği: Var
  • Pakete Dahil Ürün Sayısı: 6 Adet
  • Kumaş Türü: Kadife
  • Tema/Desen: Düz Renk (Desensiz)
  • Durum: Sıfır Menşei : Türkiye

Ürün Özellikleri

  • Materyal Kadife
  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver

Ihsantrade Sandalye Kılıfı 6’lı, Kaliteli Kadife Kumaş, Kenarları Lastikli En Boy Likralı Kılıf, Bej Rengi

Dekorasyon, evin karakter kazanmasına yardımcı olduğu için oldukça önemlidir. Evin albesini artıran bu süslemeler, oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Bu yelpaze içerisinden İhsantrade sandalye kılıfı 6’lı kaliteli kenarları lastikli kadife bej kumaş öne çıkar. Ürün, zarif ve şık bir görsellik sunduğu için müşteri memnuniyeti kazanır. Kadife kumaş özelliğine sahiptir. Bu nedenle dokusu pek çok müşterinin tercihlerini olumlu etkiler. Ortama zarafet katılmasına yardımcı olur. Sandalye kılıfının bej renk seçeneği bulunur. Bu nedenle farklı konseptlere sahip odalara uyum sağlar. Ortama etkileyici hava katılmasına yardımcı olur. Ürünün sahip olduğu likralı kumaş yapısı, farklı boyuttaki sandalyelere kolay ve zahmetsiz bir şekilde uyum sağlar. Siz de kumaş özelliği sebebiyle müşteri memnuniyeti kazanan ürünü değerlendirebilirsiniz.

  • Zarif ve şık görsellik
  • Lastik detayı
  • Likralı kadife kumaş

Dikkat Çeken Tasarımıyla Sandalye Kılıfı 6'lı

Dikkat Çeken Tasarımıyla Sandalye Kılıfı 6'lı

Sandalye kılıfı 6'lı, kadife kumaş niteliğine sahiptir. Bu kumaşı sebebiyle ürün, sade ve şık bir görüntü kazanır. Kadife kumaşın sahip olduğu dokusu pek çok müşterinin büyük beğenisini kazanır. Ürünün kenarlarında lastik detayları bulunur. Lastik detayları sayesinde kılıf; toplanma, kayma gibi istenmeyen durumları engeller. Ürünün toplanmadan kolay bir şekilde kullanılmasına sebep olur. Yapısı nedeniyle en ve boylardaki sandalyelere zahmetsiz bir şekilde uyum sağlarken konforlu bir kullanım sunar. Farklı parçalarla da uyumlu bir şekilde dekore edilir. Likralı sandalye kılıfı; salon, oturma odası gibi farklı mekanlarda kolaylıkla kullanılır. Desensiz olması nedeniyle sade sıklık imkanı sunar. Ürün kaliteli ham maddeden üretilir. Bu nedenle dayanıklı ve sağlam bir formdadır. Uzun süre kullanılabilir. Siz de kumaşı ile müşteri memnuniyeti kazanan kaliteli ürünü güven içinde tercih edebilirsiniz.

Etkileyici Likralı Sandalye Kılıfı

Etkileyici Likralı Sandalye Kılıfı

Bej sandalye kılıfı yorumları genel olarak olumlu yöndedir. Müşteriler ürünün ihtiyaçlarını karşılayan donanıma sahip olduğundan bahsederler. Ürün sayesinde dekorasyonlarını şık bir şekilde tamamladıklarını ifade ederler. Hoş ve zarif bir konsept sergilemelerime yardımcı olduğunu dile getirirler. Müşterilerin beğenisini kazanan noktalardan bir tanesi de bu tasarımın kumaş özelliğidir. Ürün, kadife kumaşın şıklığını başarı ile yansıtır. Müşteriler ürünün likralı olması nedeniyle farklı ölçülerdeki sandalyelerde de kullanabildiklerini belirtirler. Ürün sayesinde sandalyelerin kir ve lekelerden koruduklarını dile getirirler. Müşterilerin memnuniyetini kazanan noktalardan bir tanesi de ürünün temizlik özelliğidir. Ürün zahmetsiz ve pratik bir şekilde temizlenir. Çamaşır makinesinde yıkamaya uygundur. Bu özelliği sonucunda sandalye kılıfı pek çok kişinin beğenisini kazanır. Siz de özellikleri sebebiyle pek çok müşterinin memnuniyetini kazanan ürünün müşteri yorumlarını inceleyebilir, bu modele kolayca sahip olabilirsiniz.

Cazip İhsantrade Sandalye Kılıfı Uygun Fiyatlarla

Cazip İhsantrade Sandalye Kılıfı Uygun Fiyatlarla

Sandalye kılıfı, ergonomik bir tasarıma sahiptir. Tasarımı nedeniyle ürün, pek çok kişinin büyük beğenisini kazanır. Ayrıca sandalyeleri kir, toz gibi zararlılara karşı korurken oluşabilecek lekeleri önler. Sandalye kılıfı, kolay ve pratik bir şekilde temizlenir. Uğraş gereken emeklerin harcanmasına gerek duyulmaz. Zahmetsiz bir şekilde çamaşır makinesinde yıkanabilir. İhsantrade sandalye kılıfı 6'lı kaliteli kenarları lastikli kadife bej kumaş fiyat aralığı ürün özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Ürünün ham maddesi, kumaş özellikleri, kullanım kolaylığı fiyat aralığının belirlenmesinde etkili olan faktörlerdir. Bu tasarım farklı bütçelere sahip kişilerin kolaylıkla karşılayabileceği fiyat aralığında yer alır. Siz de sağlam ve dayanıklı yapıya sahip olan bu tasarıma Trendyol sayesinde kolayca ulaşabilir, kolayca inceleyebilirsiniz. İncelemeleriniz sonucunda kullanışlı olan bu modeli hızlı ve kolay bir şekilde temin edebilir ve kullanmaya başlayabilrisiniz.