Igora Oksidan Krem %3 10 Vol 1000 ml

409 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Igora Oksidan Krem %3 10 Vol 1000 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CEYLİN KOZMETİK Satıcı Ünvanı: CEYLİN İTRİYAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yalova Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0209140530200001 Vergi Kimlik Numarası: 2091405302
    Bu ürün CEYLİN KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Schwarzkopf Igora Oksidan Krem %3 10 Vol 1000 ml Özellikler Saç boyamanın en önemli unsurları sıralamasında ilk sıralarda yer alan maddeDoğru oksidanı seçmektirOksidan seçiminde de boya seçimi kadar dikkat göstermeli ve özenli olmak gerekirSeçilen boya ile aynı marka oksidan kullanmaya her zaman özen göstermelisiniz
Geri Bildirim Ver

Schwarzkopf Igora %3 10 Vol. 1000 Ml Oksidan Krem

Özellikle pandemi sonrası değişen hayatımızda, dışarıdan eve taşıdığımız işlemlere saç boyamak da dâhil oldu. Schwarzkopf İgora oksidan krem %3 10 vol 1000 ml, saç rengini değiştirmek isteyen herkesin kolaylıkla kullanabileceği bir saç ürünüdür. Oksidan kremler, saç boyalarını aktive eden, boyanın içerisindeki pigmentleri harekete geçiren ve saçın rengindeki değişimi belirleyen ürünlerdir. %3, 10 volümlük bir aktivatördür. Oksidan kremlerin yüzdeleri, yapacağınız renk değiştirme işleminin seviyesini belirler. Bu kremlerin volümleri ayrıca oksidasyon işleminin hızını belirler. Ürünü talimatlarına uygun şekilde kullandığınızda saçlarınız zarar görmez.

  • %3 10 vol oksidan krem 1000 ml büyük boyu ile uzun süre kullanılabilir.
  • Saç boyasıyla birlikte kullanılabileceği gibi tek başına açıcı veya cila olarak da kullanılabilir.
  • Rahatsiz edici bir kokusu yoktur.

Schwarzkopf İgora Oksidan Kremin Özellikleri Nedir?

Schwarzkopf İgora Oksidan Kremin Özellikleri Nedir?

Schwarzkopf İgora oksidan krem %3 10 vol 1000 ml’lik büyük ambalajıyla saçını sık boyayanlar veya dip boyasını sık sık tazeleyenler için uygun bir üründür. %3 oksidan, saç rengini 1 ton kadar açacak veya koyultacak kişiler için uygundur. Oksidan kremin aktive olabilmesi için 10 volümlük bir oksidanı daha fazla bekletmeniz gerekirken 30 volümlük bir oksidanla işinizi daha kısa sürede halledebilirsiniz. Ancak işlem süresi ne kadar kısalırsa saçınızın göreceği zarar da o kadar artar. 10 volümlük bir oksidanla 30 volümlük oksidan arasında düşünüldüğü kadar fark yoktur. Dolayısıyla düşük volümlü oksidanlar (10 veya 20 vol) kullanmak her zaman en doğrusudur. Schwarzkopf İgora oksidan krem %3 10 vol, içerdiği düşük kimyasal oranı sayesinde saçlarınıza zarar vermez.

İgora Oksidan Krem %3 10 Vol 1000 Ml Kullanım Amacı Nedir?

Schwarzkopf İgora oksidan krem %3 10 vol 1000 ml, saç renginizi 1-2 tona kadar değiştirmek için uygundur. Örneğin açık kumral saçlarınızı doğal bir sarı renge çevirmek için aynı marka sarı renk saç boyasına bu ürünü karıştırabilirsiniz. Eğer bu doğal sarı rengi koyu renk saçlarınızda görmek isterseniz %6, hatta %9 oksidan kremler kullanmanız gerekir. Amacınız saç renginizi koyultmaksa, ürün orta tonlu saçlarda da etkilidir. Schwarzkopf İgora oksidan kremi sadece saç boyalarıyla değil, saç açıcı boyalarla veya tek başına da kullanabilirsiniz. Tek başına kullandığınızda saçınızın rengini bir miktar kıracaktır. Aynı zamanda Schwarzkopf İgora oksidan krem %3 10 vol 1000 ml’yi saçlarınızın turunculaşmasını önlemek için cila olarak kullanabilirsiniz. Schwarzkopf İgora oksidan krem %3 10 vol 1000 ml yorumları, kullanıcıların üründen memnun olduğu yönündedir.

Schwarzkopf İgora Oksidan Krem %3 10 Vol Nasıl Uygulanır?

Schwarzkopf İgora oksidan krem %3 10 vol 1000 ml, tüm saç boyama işlemlerinde kullanılabilir. Boyanın saçta istenilen rengi verebilmesi için doğru oksidan krem seçilmeli ve gerekiyorsa saça ön işlem uygulanmalıdır. En mükemmel sonuç için oksidan kreminiz ile saç boyanızın markasının aynı olmasına özen göstermelisiniz. İster saç boyanıza, ister açınıza karıştırarak, isterseniz de tek başına kullanabileceğiniz Schwarzkopf İgora oksidan kremi, ürünün üzerinde bir işlem için uygun olduğu belirtilen miktarda kullanmaya ve ürün üzerinde belirtilen bekleme süresini aşmamaya dikkat etmelisiniz. Ürünü hafif kirli saça uygulanır. Böylece saçın doğal sebumu saç derisini korur ve saçın zarar görmesini engeller. Aynı zamanda saç ürünleri, kirli saça daha iyi tutunur ve üründen daha yüksek verim almanıza yardım eder. Ürünü uygulamaya ense kökünden başlayın ve saçlarınızı tutamlara ayırarak oksidan kremi fırça yardımıyla saçınıza uygulayın. Bekleme süresi dolduğunda ılık suyla durulayarak işlemi tamamlayabilirsiniz. Ürünü Trendyol aracılığıyla kolayca sipariş edebilirsiniz. Siparişiniz hızlı ve sorunsuz bir şekilde adresinize teslim edilir.