Igora 0.22 Turuncu Azaltıcı Saç Boyası 60 Ml + Mor Silver Şampuan 200 Ml Set

399 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Igora 0.22 Turuncu Azaltıcı Saç Boyası 60 Ml + Mor Silver Şampuan 200 Ml Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Telli Kozmetik Satıcı Ünvanı: MEHMET ÖZALP İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6630018857
    Bu ürün Telli Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mükemmel renk eşitliği ve beyaz kapama elde etmek için ıgora royal hızlı karışan krem boya ve developer’ı karıştırın. Yanar döner mikro partikülleryoğun ve uzun ömürlü sonuçlar için boyaya mıknatıs gibi yapışarak renk kristali kompleksi’ni oluşturur. Developer’ın katyonik bileşenleri kusursuz renklendirme bakımı ve şaşırtıcı parlaklık için bir krem gibi çalışırken krem boyadaki mucize ağaç (moringa oleifera) proteinleri saçın yapısını güçlendirir.

Ürün Özellikleri

  • Form Tüp
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

İgora 0.22 Turuncu Azaltıcı Saç Boyası 60 Ml + Mor Silver Şampuan 200 Ml Set

Dış görünüşte etkisi büyük olan saçlar, bakımlı ve doğal bir görünüme sahip olduğu zaman güzelliğinizi olumlu yönde etkiler. Saçlara uygulanan boya işlemleri dış görünüşünüzde değişiklik yapmanıza ve etkileyici olmanıza imkan sağlarken yanlış yapılan uygulamalar bazı renk sorunlarına neden olabilir. Boya ile yapılan renk değişimlerinde turunculaşma meydana gelebilir. Bu durum doğal görünümün önüne geçerek hayal ettiğiniz renge ulaşmanıza engel olabilir. Turuncu ve kırmızı baz renklerin yeterli şekilde açılmamasından kaynaklanan turunculaşmayı İgora 0.22 turuncu azaltıcı saç boyası 60 ml + mor silver şampuan 200 ml set ile önleyebilirsiniz. Saç renginin kimyasına, sağlığına ve renk açıcı oksidanın yeteri kadar bekletilmemesine bağlı olan renk değişimlerini bu set ile kolaylıkla engelleyebilirsiniz.

  • Kusursuz renk eşitliği
  • Mükemmel beyaz kapama
  • Turunculaşma önleyici özel set

Özel Formülüyle İgora Turuncu Azaltıcı Saç Boyası 60 Ml

Özel Formülüyle İgora Turuncu Azaltıcı Saç Boyası 60 Ml

Saçlardaki renk eşitliği, arzu ettiğiniz temiz ve bakımlı görünüm için oldukça önemlidir. Beyazların etkili bir şekilde kapanması ve net bir renk tonuna sahip olmanız için özel üretilen İgora 0.22 turuncu azaltıcı hayal ettiğiniz kusursuz renge ulaşmanızı sağlar. İçerdiği yanar döner mikro partiküller saça yapışarak yoğun bir renk ve uzun süren kalıcılık yaratır. Kusursuz renklendirme sağlayan katyonik bileşenler ile etkileyici bir renge sahip olabilirsiniz. Göz alıcı bir parlaklık sunan krem boya, moringa oleifera bitkisinden gelen proteinler ve yüksek miktarda A vitamini ile saçlarınızın doğal yapısının güçlenmesine yardımcı olur. Bu bitki saçın iç kortekslerine etkili bir şekilde nüfuz ederek tellere esneklik ve güç kazandırır. Üstün renk tutuşu sağlayan özel formülü ile saçlarınızın muhteşem bir parlaklığa ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Kaliteli 0.22 Turuncu Azaltıcı Saç Boyası 60 Ml

Kaliteli 0.22 Turuncu Azaltıcı Saç Boyası 60 Ml

Özel formülü ile yoğun besleyici etkiye sahip olan boya, turuncu azaltıcı etkisi ile kusursuz bir görünüme ulaşmanızı sağlayabilir. Etkili renk tutuşu sağlayan boya, yoğun ve kalıcı sonuçlar sunarak ipeksi bir sonuç elde etmenize yardımcı olur. İgora 0.22 turuncu azaltıcı saç boyası 60 ml + mor silver şampuan 200 ml set kullananlar bir tüp boyanın içine fındık büyüklüğünde 0.22 turuncu azaltıcı boyadan ekleyerek kolaylıkla karışım hazırlayabilir ve hayal ettikleri renge ulaşabilirler. Belirtilen miktarda kullanılan ürün ile saçlarınızda oluşan turunculuğu önleyebilir, pürüzsüz ve akışkan bir görünüme sahip olabilirsiniz. İgora 0.22 turuncu azaltıcı saç boyası 60 ml + mor silver şampuan 200 ml set yorumları etkili iki ürünün bir arada bulunmasından duyulan memnuniyetleri bildirir. Boyama sonrası mor silver şampuanla istediğiniz rengi kolaylıkla koruyabilirsiniz.

Uygun İgora Turuncu Azaltıcı Saç Boyası 60 Ml Fiyatı

Uygun İgora Turuncu Azaltıcı Saç Boyası 60 Ml Fiyatı

Açık renk tonuna boyanan saçların bakımını düzenli bir şekilde yaparak rengini koruyabilir ve boyanın etki süresini uzatabilirsiniz. Önleyici ve koruyucu işlev gören iki ürünü bir arada sunan İgora 0.22 turuncu azaltıcı saç boyası 60 ml + mor silver şampuan 200 ml set fiyatı ideal aralıklarda olması ile kolay bir bakım imkanı sunar. Mor silver şampuan UV filtresi içeren formülü ile karşıt tonların oluşmasını ve sarı renkte oluşan yansımaları engeller. Sarı, rengi açılmış ve gri saçlara özel üretilen şampuanı haftada bir kez bakım rutininize ekleyerek ilk kullanımdan itibaren etkisini gözlemleyebilirsiniz. İstenmeyen sarı ve turuncu yansımaları nötralize eden İgora 0.22 turuncu azaltıcı saç boyası 60 ml + mor silver şampuan 200 ml set satın almak için Trendyol’a bakabilirsiniz.