2
Oto Buzdolapları kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

Igloo Oto Buzdolabı 12v 6 Lt

2.303,75 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.303,75 TL

Ürün Bilgileri

Igloo Oto Buzdolabı 12v 6 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Blackisard Mountain Equipment Satıcı Ünvanı: ARENA OUTDOOR PAZARLAMA SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0074110410900001 Vergi Kimlik Numarası: 0741104109
    Bu ürün Blackisard Mountain Equipment tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Igloo Oto Buzdolabı 12v 6 Lt 300581 Oto Buzdolabı 12V 6 Litre Hacim : 6 litre Ürün boyutu : 31 cm x 18.2 cm x 26,5 cm Ağırlık : 1.850 gr

Ürün Özellikleri

  • Hacim 6 L
  • Volt 10 - 12 V
  • Buzdolabı Tipi Termoelektrikli
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Igloo Oto Buzdolabı 12V 6 lt

Igloo oto buzdolabı 12v 6 lt 1.850 gram ağırlığında olup oldukça hafiftir. 6 litrelik geniş hacmiyle birçok ürünü aynı anda içine alabilir. Üst kısmında dört adet bardak tutucu bölme vardır. Bu sayede bardaklar araç hareket etse bile sabit kalıp çeşitli sıvıların araca dökülmesini engeller. Çalışırken 10-12 volt arası enerji tüketir. Termoelektrik soğutma sistemi vardır. Yemekleri ve içecekler serin bir şekilde uzun süre saklar. Dış mekanın sıcaklığı fark etmeksizin içerde olan yiyeceklerin ısısını dengede tutar. Çalışma prensibi içeri konulan maddenin soğuk tarafında gerçekleşen elektron hareketi sayesinde ısının sıcak uca soğurularak gönderilmesine dayanır. Tam olarak 31 cm x 18,2 cm x 26,5 cm ölçülerinde olup günlük kullanım için oldukça idealdir.

  • Uzun süreli soğutma sistemi
  • Geniş hacim
  • Kolay taşınabilir

Igloo Oto Buzdolabı 12V 6 lt Fiyatı

Igloo Oto Buzdolabı 12V 6 lt Fiyatı

Özellikle uzun yolculuklarda ve bunaltıcı yaz günlerinde serin tutulması gereken gıdaların bozulmasını önler. Igloo oto buzdolabı 12V 6 lt fiyatı, özellikleri ve harcadığı düşük enerji göz önünde bulundurulduğunda oldukça makuldür. Üst kısmında standart ölçülerde dört adet bardak koyma yeri vardır. Bu yerler uzun yolculuklarda bardağın içindeki içeceğin dökülmesini engellerken kişiye kolaylık sağlar. Kapağı açınca 16 litrelik büyük depolama alanıyla karşılaşılır. Tam ölçüleri 31 x 18,2 x 26,5 cm’dir. Depolama alanına her türlü sebze, meyve ve yemek koyulur. Ön soğutma görevine yardımcı olan ızgarası, açma kapama tuşu ve enerji sistemine bağlamak için standart kablo girişi mevcuttur. Çalışırken 10 ile 12 volt arası düşük seviyede enerji tüketimi yapar. Şık tasarımı araca kolayca uyum sağlarken adeta bir sehpa görevi görür.

Igloo Oto Buzdolabı 12V 6 lt Yorumları

Igloo Oto Buzdolabı 12V 6 lt Yorumları

Araç içinde yemek kokusundan rahatsız olanlar ya da gıdanın bozulmasını istemeyenler için tam bir teknoloji harikası olan Igloo oto buzdolabı 12V 6 lt yorumları son derece beğenildiği yönündedir. 10 ile 12 volt gibi düşük bir enerjiyle çalışır. 6 litrelik geniş hacmine rağmen ağırlığı sadece 1.850 gramdır. Ürün oldukça derin olmasına rağmen fazla yer kaplamaz. Termoelektrik teknolojisi sayesinde dolabın dışındaki ısının dengesiz bir şekilde artıp azalması içerideki ürünün soğukluk derecesini etkilemez. Siyah renkte şık ve modern tasarımı araç içine uyum sağlayarak bir sehpa olarak da kullanılır. Üzerine bulunan dört adet bardak bölmesi standart olup yolculuklarda çok işe yarar. Ayrıca bu pratik bölmeler bardak tutucu olarak kullanılmanın yanı sıra arabadaki kalem ve kablo gibi küçük eşyaların da konulabileceği bir alan oluşturur.

Igloo Oto Buzdolabı Özellikleri

Igloo Oto Buzdolabı Özellikleri

Teknolojinin insanlığa sunduğu hayat kolaylaştırıcı bir eşya olan Igloo oto buzdolabı uzun yolculuklarda yiyeceklerin bozulmadan ve arabaya koku vermeden saklanmasına yardımcı olur. Kapağın üzerinde dört adet bardak tutucu görevinde bölme vardır. Yolculuk sırasında üstü açık içeceklerin düşerek araca dökülmesine engel olurlar. 10-12 volt gibi düşük bir enerjide çalışan bu mini buzdolabı, oldukça masrafsızdır. 6 litrelik geniş hacmi ile araç içinde ciddi bir depolama alanı oluşturur. Ön kısmında bulunan ızgara sayesinde termoelektrik teknolojisini kullanarak içerideki ürünlerin sıcaklığını dışarısının sıcaklığı fark etmeksizin stabilize eder. Açma kapama ve enerji girişi sağlayan kablo yuvası da ızgaranın hemen altında yer alır. Şık tasarımıyla her araca kolayca uyum sağlar. Trendyol sayesinde en hızlı şekilde ulaşabilir ve aracınızda bu konforlu ürünü deneyimleme fırsatı elde edebilirsiniz.