İdaş Yastık Vısco Aır Yastık Ortopedik Yastık 63x40x14

1.299 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

İdaş Yastık Vısco Aır Yastık Ortopedik Yastık 63x40x14

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pario Home Satıcı Ünvanı: ÖZDELİBAŞLAR AVM MOBİLYA TEKSTİL YATAK İTHALAT İHRACAT PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0674043970500016 Vergi Kimlik Numarası: 6740439705
    Bu ürün Pario Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ölçü (cm): 63x40x14 Hava kanallı yapısı ve latex benzeri dokusuyla boynumuzu tam destekleyerek sağlıklı bir konfor, mükemmel bir hava ve nem transferi sağlar. Bel ağrısı boyun ağrısı kol tutulmaları gibi rahatsızlıkların giderilmesinde size büyük destek sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Pamuklu
  • Dolgu Materyali Lateks
  • Boyut/Ebat 60 x 40
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

İdaş Yastık Visco Air Yastık 63 x 40 x 14 Ortopedik Yastık

Konforlu bir uyku için olmazsa olmazlardan biri yastıktır. Rahat ve yumuşak bir yapısı bulunması gerekliliğinin yanında sağlıklı bir malzemeye sahip de olmalıdır. İdaş Visco Air ortopedik yastık 63 x 40 x 14 bu imkanları müşterisine sunarak konfor sağlamayı amaçlar. İçinde bulunan lateks dolgu malzemesi ile boynu tam destekler. Bu yönüyle sağlıklı bir uyku deneyimi yaşatmaya yardımcı olur. Uyandıktan sonra boyun ve omuz ağrısı yapmaz ve tutulmalara da sebep olmaz. Bu sayede sıkça tercih edilen bir tasarımdır. Pamuklu dış materyali ile yumuşak bir yapısı bulunur. Hava kanallı yapıya sahip olmasıyla nem ve hava transferi yapar. Bu durum, ürünün sağlıklı ve konforlu uyku deneyimini kaliteli hale getiren etkenler arasında yer alır.

  • Hava kanallı yapı
  • Lateks benzeri doku
  • Hava ve nem transferi

İdaş Visco Air Ortopedik Yastık 63 x 40 x 14 Yorumları

İdaş Visco Air Ortopedik Yastık 63 x 40 x 14 Yorumları

İdaş Visco Air ortopedik yastık 63 x 40 x 14 yorumlarında bahsedilen birçok özelliği bulunur. Bunlardan biri içindeki dolgu malzemenin lateks olmasıdır. Bu onu normal yastıklardan daha sağlıklı hale getirir. Boynun doğru bir şekilde desteklemesine yardımcı olması sayesinde, boyun ve omuz bölgelerindeki ağrıları da engeller. Müşterisini tutulma gibi sorunlardan korur ve onun güvenliğini düşünür. Bu sayede güne zinde ve iyi başlamada rol oynar. Dış materyalinin pamuk malzemeden üretilmesi ile yumuşak ve konforlu bir yapıya da sahip olur. 63 x 40 x 14 ölçüleri ile herkes tarafından her yatakta kullanılabilir. İdaş yastık, hava kanallı yapısı ile ürün içinde hava ve nem transferi sağlar. Bu sayede rahatlığı artırmasının yanında modeli sağlıklı hale getirir. Kaliteli bir uyku deneyimi sunar. Sade, şık tasarımı ise ürünün artı bir özelliğidir.

İdaş Visco Air Ortopedik Yastık Avantajları

İdaş Visco Air Ortopedik Yastık Avantajları

İdaş Visco Air yastık kullananlar, ürünün özelliklerinin sunduğu birçok avantajdan da memnun kalır. Başta lateks malzemesinden üretilmesi bunlardan biridir. Bu yönüyle sağlıklı bir uykuda rol oynar. Uyku sırasında tutulma ve ağrıları engellemeye yardımcı olması ise bir başka önemli avantajıdır. Dış materyalinin pamuktan üretilmesi ile yumuşak ve kabarık yapısı bulunur. Hava kanalının sağladığı hava ve nem transferi ile daha sağlıklı, hijyenik bir modeldir. Boynu doğru bir şekilde tam desteklemesi ile kesintisiz bir uyku sağlamaya olanak tanır. Her yaştan müşterinin kullanabileceği ürün, aynı zamanda her yatakta kullanmaya da uygundur. Hafif ağırlığı ile kolay taşınabilmesinin yanında dolabınızda yer kaplamaz. Bunlarla birlikte bu ürünün temizlenmesi de oldukça kolaydır. Modern ve sade tasarımı ile göze de hitap eden modeli siz de güvenle alabilirsiniz.

İdaş Visco Air Ortopedik Yastık 63 x 40 x 14 Fiyatı

İdaş Visco Air Ortopedik Yastık 63 x 40 x 14 Fiyatı

İdaş Visco Air ortopedik yastık 63 x 40 x 14 fiyatı özellik ve avantajları göz önüne alınarak belirlenir. Bir ortopedik yastıkta olması gereken her özelliğe sahip bu ürün, müşterisine konforlu bir uyku deneyimi yaşatır. İçindeki lateks malzemesi ve pamuk dış materyali, modelin yumuşak olmasını sağlayan etkenlerdir. Hava kanallı yapısı sayesinde size sağlıklı bir kullanım sunar. Boyun ve omuz ağrılarını engellemeye yardımcı olması ile güne zinde uyanmanızda rol oynar. Bu yönüyle müşterilerini oldukça memnun eder. Standart ölçüleri ile herkesin kullanabileceği bir tasarımdır. Hafif ağırlığıyla kolayca taşıyabilir ve dolabınızda yer kaplamadan saklayabilirsiniz. Kolay temizlenmesi ve modern, sade tasarımı, ürünün diğer artı yönleridir. Bu oldukça sağlıklı ve konforlu İdaş ortopedik yastığı, online alışverişin güvenilir adresi olan Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.