iconsign Lash Lift Iconsign® Kaş & Kirpik Lifting Seti Ve Kaş & Kirpik Boyama Seti (30ML) -siyah(BLACK)

459,91 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

iconsign Lash Lift Iconsign® Kaş & Kirpik Lifting Seti Ve Kaş & Kirpik Boyama Seti (30ML) -siyah(BLACK)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Venzen Cosmetic Satıcı Ünvanı: TURKUAZ KÜRESEL DIŞ TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0871106256500001 Vergi Kimlik Numarası: 8711062565
    Bu ürün Venzen Cosmetic tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • iconsign® Kaş & Kirpik Lifting Seti ve Kaş & Kirpik Boyama Seti (30ml) -Siyah Bakışlarınızın her zaman anlamlı olmaya ihtiyacı vardır. Düz ve kısa kirpikler bakışlarınızı gölgeleyebilir, bakımsız kalan kirpikler zamanla dökülmeye başlayıp sıklığını kaybedebilir. Iconsign Lash Lift, Kirpik Lifting Seti ve Kirpik Perma Seti, kirpiklerinize aynı zamanda bakım yaparak perma etkisi yaratmak için tasarlandı. 3 ay kalıcı etki devam eder. Iconsign kalitesi ve güvencesiyle kaş ve kirpikler için özel formüle edilmiş bitkisel içerikli boya ile kaşınıza ve derinize zarar vermeden kaş ve kirpik renginizi değiştirebilirsiniz. Bitkisel içeriği sayesinde kaş ve kirpiklerinizi besler, güçlendirir. Hızlıca hazırlanır, kolay uygulanır. Beyazlarda %100 örtücülük sağlar. 6-8 hafta kalıcıdır. Bu süre boyunca kirpiklerin beslenmesini sağlar. Akmaz ve rengi solmaz. PAKET İÇERİĞİ
  • 1 Şişe 5ml Kirpik Perma Losyonu (No.#1) 1 Şişe 5ml Kirpik Sabitleyici Losyon (No.#2) 1 Şişe 5ml Kirpik Besleyici, Onarıcı Losyon (No.#3) 1 Şişe 5ml Kirpik Temizleyici Losyon (No.#4) 1 Şişe 7ml Kirpik Yapıştırıcı 5 Çift (10 Adet) Silikon Kirpik Pedi (S / M / M1 / M2 / L Ölçülerinde) Siyah Renk Renklendirici krem Aktivatör krem (30ml) Ölçü ve karıştırma kaşığı (1 adet) Kaş, kirpik tarağı (1 adet) Eldiven (1 çift) Boya karıştırma kabı (1 adet) Açılı kaş fırçası (1 adet) Temizleme çubuğu (5 adet) Uygulama Çubuğu (10 adet) Maskara Fırçası (5 adet) Gözaltı Pedi (5 çift)
Geri Bildirim Ver